Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Przyłapałam rodziców/dziadków itd. na sexie...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-06-01, 17:34   #109
pieluchomajtek
Rozeznanie

Dot.: Przyłapałam rodziców/dziadków itd. na sexie...

Cytat:
Napisane przez lexie Pokaż wiadomość
Zgadzam się Ciekawa jestem czy faktycznie w praktyce to tak łatwo żeby nic nie było słychać, jak się mówi Litości, kochanie się w wannie z lejącą się wodą? A jak ktoś nie lubi w wannie? Albo ma za małą? Albo tylko kabinę?
Jak ktoś ma małe mieszkanie, to ma już w ogóle seksu nie uprawiać? Nawet we własnej sypialni i późno w nocy? Przecież to zupełnie co innego, niż uprawianie seksu kiedy dziecko jest w tym samym pokoju.

Przede wszystkim dzieci trzeba uświadamiać, a już na pewno wtedy kiedy przyłapie rodziców na seksie trzeba mu wyjaśnić o co chodzi, ale rodzice nie mogą stać się niewolnikami dzieci i tego czy akurat ktoś się znajdzie żeby dziecko zabrać na noc.

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Twoje pytania dążyły do poznania szczegółów....ja nawet nie podałam tego jako coś nad czym można dyskutować czy roztrząsać bo wg mnie nie ma nad czym
to czemu sie tak emocjonujesz?
Poza tym Lexie pisala tak ogolnie na temat, jak sie maja takie poradnikowe rady do zwyklego zycia. Wydaje mi sie, ze zachowujesz sie troszke nieadekwatnie do poruszanych problemow.
jeśli odejdziesz to już nie wracaj
jeśli chcesz być z nim mimo wszystko to przeczekaj
zestarzeje się i już nie będzie zdradzał
lecz swoje najpiękniejsze lata stracisz na czekaniu na jego starość
pieluchomajtek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując