Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nosimy dobrze dobrane biustonosze! A TY? cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-06-01, 17:40   #903
agta85
Wtajemniczenie

Dot.: Nosimy dobrze dobrane biustonosze! A TY? cz. II

Cytat:
Napisane przez simeri Pokaż wiadomość
Przyszła dzisiaj moja Pollyanna 28D i jest za mała co prawda jestem przed okresem i mam z 2cm więcej w biuście, ale normalnie też by była za mała, bo ma za wąskie fiszbiny jak dla mnie U jest za bardzo rozpłaszczone na dole, fiszbina nie dochodzi do końca tunelika, dlatego nie zbiera dobrze piersi z boku, chociaż nawet gdyby zbierała to nie byłoby do czego, bo miseczka jest za mała i jak wygarnę to robią się buły. Miseczka na większej piersi marszczy się - efekt pomarańczy w szklance?

Dziewczyny oceńcie, bo może ja się nie znam.

Czy wszystkie Freye mają takie wąskie fiszbiny i bardziej w kształcie V niż U?
Próbować z rozmiarem 28DD czy dać sobie spokój z Pollyanną?
A może spróbować CK 28dd?

Dla porównania Triumph 75A z obwodem ściągniętym agrafką. Jest to aktualnie jedyny miękki stanik jaki mam, jest śliczny, kupiłam go z głupoty i w nadziei, że do niego dorosnę, niestety przez te 10 lat nie urosłam Ostatnio wyciągnęłam go z dna szuflady i zastanawiam się nad przerobieniem go, chcę skrócić obwód i podszyć, może fiszbiny wymienić, bo te są trochę za szerokie. Warto?

P.S. Na ramiączku Pollyanny mam jakąś czerwoną plamkę, nie obejrzałam jej dokładnie jak wyciągnęłam z koperty i teraz nie wiem czy już tam była czy dopiero ja zrobiłam, chociaż nie wiem w jaki sposób
Pollyanna w rozmiarze 60D to taki zgamy staniczek. Czemu trzy rozmiary większa jest zabudowana po szyje i ma szelki zamiast ramiączek Tego chyba nigdy nie zrozumiem.

Ten Triumph nawet fajnie leży, więc myślę, że warto go przerobić. Po co się ma marnować nienoszony na dnie szuflady.

Jeśli nie miałaś możliwości zrobić tej plamki na Pollyannie, to jej nie zrobiłaś. A w takim wypadku nie powinno być chyba problemów z wymainą/reklamacją. Chociaż przyznam, że sama nigdy w takiej sytuacji nie byłam, więc nie wiem.
agta85 jest offline Zgłoś do moderatora