Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Marzec, kwiecień nam nastały, byśmy szkraby przywitały - wiosenne bobasy 2009 cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-06-01, 19:24   #246
e.m.i.l.k.a
Wtajemniczenie

GG do e.m.i.l.k.a
Dot.: Marzec, kwiecień nam nastały, byśmy szkraby przywitały - wiosenne bobasy 2009 c

Cytat:
Napisane przez czoornoo Pokaż wiadomość
a chcial zagladnac? super ze z bioderkami ok
jejku jakbym jej pokazala ta za 800zl to by pewnie jej galy na wierzch wyszly...stara pukwa!
pdejrzewam ze sknerus da ze 100zl...

że świekra to slyszałam ale pukwa jeszcze nie
Cytat:
Napisane przez monix0 Pokaż wiadomość
Jaga z Korcią są już w domku)))))))))
suuuper
Cytat:
Napisane przez madabede Pokaż wiadomość
emilka - super że z bioderkami wszystko ok, my niestety musimy szerokopieluchować a Amelka tego nie cierpi
my szeroko pieluchowaliśmy ale jakoś Adrian sie nie opieral, nie zauwazylam zeby mu to jakos szczegolnie przeszkadzalo...gorzej z TZ bo ja na noc Adrianowi zakladalam a TZ w nocy jak go pzrebieral to zawsze zapominal zalozyc tej pieluchy
no ale na szczescie nie musimy
zreszta mowilam lekarzowi ze mam szersze pieluchy (one sa grubsze bardziej a nie szersze) no i on stwierdzil ze to w zupelnosci wystarczy - tak profilaktycznie, bo nic nie musimy robic z bioderkami
Cytat:
Napisane przez monix0 Pokaż wiadomość
1 Madabede a okres ( musialam sie cofnac az o 3 strony zeby zakumac) niewiem jak, wczoraj wieczorem sie zaczal, a dzis juz prawie nic nie leci to chyba się kończy
2 Maddabede myslalas nad jakis awatarkiem zajefajnym dla siebie???Bo jestes jakas taka łysa
1 skleroza
2
Cytat:
Napisane przez czoornoo Pokaż wiadomość
emilka dodaj zdjecie Igora... 1 miesiac
ok
ślicznotek i jakie spojrzenie zawadiackie

Dziękuję dziewczynki za komentarze do zdjęć jestescie kochane
Justynka aż się zaczerwieniłam a włosy to akurat moja zmora

e.m.i.l.k.a jest offline Zgłoś do moderatora