|
Dot.: Marzec, kwiecień nam nastały, byśmy szkraby przywitały - wiosenne bobasy 2009 c
Cytat:
Napisane przez czoornoo
a chcial zagladnac?  super ze z bioderkami ok 
jejku jakbym jej pokazala ta za 800zl to by pewnie jej galy na wierzch wyszly... stara pukwa!
pdejrzewam ze sknerus da ze 100zl...
|

że świekra to slyszałam ale pukwa jeszcze nie
Cytat:
Napisane przez monix0
Jaga z Korcią są już w domku  )))))))))
|
suuuper
Cytat:
Napisane przez madabede
emilka - super że z bioderkami wszystko ok, my niestety musimy szerokopieluchować a Amelka tego nie cierpi
|
my szeroko pieluchowaliśmy ale jakoś Adrian sie nie opieral, nie zauwazylam zeby mu to jakos szczegolnie przeszkadzalo...gorzej z TZ bo ja na noc Adrianowi zakladalam a TZ w nocy jak go pzrebieral to zawsze zapominal zalozyc tej pieluchy
no ale na szczescie nie musimy
zreszta mowilam lekarzowi ze mam szersze pieluchy (one sa grubsze bardziej a nie szersze) no i on stwierdzil ze to w zupelnosci wystarczy - tak profilaktycznie, bo nic nie musimy robic z bioderkami
Cytat:
Napisane przez monix0
1 Madabede a okres  ( musialam sie cofnac az o 3 strony zeby zakumac)  niewiem jak, wczoraj wieczorem sie zaczal, a dzis juz prawie nic nie leci  to chyba się kończy 
2 Maddabede myslalas nad jakis awatarkiem zajefajnym dla siebie???Bo jestes jakas taka łysa 
|
1 skleroza 
2 
Cytat:
Napisane przez czoornoo
emilka dodaj zdjecie Igora... 1 miesiac
|
ok
ślicznotek i jakie spojrzenie zawadiackie
Dziękuję dziewczynki za komentarze do zdjęć jestescie kochane
Justynka aż się zaczerwieniłam a włosy to akurat moja zmora