Zakorzenienie
Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.
|
W dobre ręce- TBS, DDMG, bourjois, everyday minerals, sephora
Do wymiany:
pielęgnacja:
- DDMG clinique, trzymany w lodówce, ponad połowa pierwotnej objętości (1/2 ze 125ml)
- The Body Shop- krem matujący z algami i filtrem spf 15, ok. 20% z 50ml, trzymany w lodówce
- Everyday minerals- naturalny balsam murumuru, już niedostępny, 43g ze znikomym ubutkiem (wypróbowany)- idealny do ust ale także łokci, kolan, przesuszonej skóry (Tysia)
- Garnier- Repair&Comfort, krem pod oczy do skóry suchej z miodem akacjowym, ok. 10ml z 15, trzymany w lodówce
kolorówka:
- Bourjois 10hr sleep kolor 71 abricot clair (najjaśniejszy, idealny dla bladolicej) praktycznie cały, użyty mniej niż 5 razy. (kod 0101)
- Sephora professionnel, silikonowa baza zero brillance, matująca i wygładzająca, ok połowa z 30ml
- Everyday minerals- pomadka do ust, kolor butterfly garden (ciepły brzoskwiniowy), otworzona, nieużywana (Tysia)
- Naturalne Piękno- małe masełko cupcau, nieużywane, trzymane w lodówce.
- E.L.F.- Candy Shop lip gloss, smak cherry bomb, sprawdzony, niewielki ubytek z 11g
pędzle:- The Body Shop pędzel do podkładu, nigdy nieużywany. (leci do arrachnee)
- Everyday minerals, pędzle do podkładu, użyty i wysterylizowany (leci do arrachnee)
- Rossman: pędzel skośny do różu i okrągły do pudrów- używane, wysterylizowane
- Essence- mały pędzelek do pudru/rożu, używany- wysterlizowany
Moje zasady:
- Podchodzę do wymiany bardzo poważnie, rzeczy przeze mnie wystawione są czyste, nieprzeterminowane, przechowywane w bardzo dobrych warunkach.
- Pędzle wysyłam wysterlizowane.
- Akceptuje jedynie przesyłki priorytetowe- dostosowane do gabarytów wysyłanych rzeczy.
- Nasza umowa co do dnia wysyłki jest dla mnie wiażąca- ja dotrzymam terminu na pewno.
- Proszę o negocjacje w moim wątku- jeśli Ty zapytałaś w nim jako pierwsza odpowiem u siebie.
Edytowane przez rozwielitka
Czas edycji: 2009-06-15 o 11:20
|