|  2009-06-15, 20:50 | #9 | 
	| Raczkowanie 

Przekupka: -1  pkt  / 0% pozyt.

| 

Dot.: ubrania-różne rozmiary (przewaga M)

1. długa szara koszula. kupiona nowa męska, zmniejszona i założona ze 2 razy, więc stan super- jedyna wada to postrzępione szwy (widać na drugim zdjęciu), ale przy noszeniu tego kompletnie nie widać, bo są wewnątrz  
 2. retro tunika w łączkę. na dole wciągnięta gumka, przy rękawkach maluteńkie bufki. można rozluźnić sznureczek przy dekolcie i wtedy będzie opadać na ramiona. z gumką zakrywa pupę, po wyciągnięciu gumki można nosić jako sukieneczkę (ja mam 175cm wzrostu i dla mnie była 'na styk' i nosiłam ją tylko do leginsów). stan dobry, jedynie na dole małe zaciągnięcie (dziurki nie ma) no i gumkę wymieniałam
  jest piękna i nie wiem nawet czy chcę ją wymienić...  
 3. bokserka tuniko-sukienka. rozmiar L, luźna, zakrywa pupę. firma terranova, stan super, założona tylko kilka razy.

!!COŚ EKSTRA!!
 4. SUPER RETRO SUKIENKA- kolor beżowy/musztardowy, rozmiar S, ale jest rozciągliwa więc M też wejdzie, długość za kolano. świetnie leży! założyłam ją może 1 raz- nie mam gdzie poza tym ma małe bufki i ja średnio w niej wyglądam
  ale sukienka jest genialna więc wymienię tylko na coś specjalnego- zdjęcie takie średnie, więc chyba zrobię jej zdjęcie na sobie, żeby oddać jej urok - tylko za coś super! 
				__________________ wątek wymiankowy zawieszony- musiałam wyjechać, nie wiem kiedy wrócę.
				 Edytowane przez laylalayla2
 Czas edycji: 2009-06-24 o 07:23

Powód: DOKŁADKAA!
 | 
	|     |   |