2009-06-15, 19:50
|
|
Raczkowanie
Przekupka: -1 pkt / 0% pozyt.
|
Dot.: ubrania-różne rozmiary (przewaga M)
1. długa szara koszula. kupiona nowa męska, zmniejszona i założona ze 2 razy, więc stan super- jedyna wada to postrzępione szwy (widać na drugim zdjęciu), ale przy noszeniu tego kompletnie nie widać, bo są wewnątrz 
2. retro tunika w łączkę. na dole wciągnięta gumka, przy rękawkach maluteńkie bufki. można rozluźnić sznureczek przy dekolcie i wtedy będzie opadać na ramiona. z gumką zakrywa pupę, po wyciągnięciu gumki można nosić jako sukieneczkę (ja mam 175cm wzrostu i dla mnie była 'na styk' i nosiłam ją tylko do leginsów). stan dobry, jedynie na dole małe zaciągnięcie (dziurki nie ma) no i gumkę wymieniałam jest piękna i nie wiem nawet czy chcę ją wymienić... 
3. bokserka tuniko-sukienka. rozmiar L, luźna, zakrywa pupę. firma terranova, stan super, założona tylko kilka razy.
!!COŚ EKSTRA!!
4. SUPER RETRO SUKIENKA- kolor beżowy/musztardowy, rozmiar S, ale jest rozciągliwa więc M też wejdzie, długość za kolano. świetnie leży! założyłam ją może 1 raz- nie mam gdzie poza tym ma małe bufki i ja średnio w niej wyglądam ale sukienka jest genialna więc wymienię tylko na coś specjalnego- zdjęcie takie średnie, więc chyba zrobię jej zdjęcie na sobie, żeby oddać jej urok - tylko za coś super!
Czas edycji: 2009-06-24 o 06:23
Powód: DOKŁADKAA!
|
|
|