Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sexy dzikie kotki-Panny Młode 2010 cz.VII- Uwolnij w sobie zboka.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-06-15, 21:25   #3330
Samoa
Zakorzenienie

Dot.: Sexy dzikie kotki-Panny Młode 2010 cz.VII- Uwolnij w sobie zboka.

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
Jak ja bym chciała, żeby to była prawda z tymi zarobkami
Ja niestety zaniżam tą średnią i to znacznie (a może ja tylko zawodówkę skończyłam a nie licencjat )

Też kupowałabym te oryginalne, gdybym miała takie zarobki jak w Twoim poprzednim poście
niestety jestes nauczycielem, ale pocieszę Cię, że w ostatnich latach wzrósł prestiż Twojego zawodu i juz nie jesteś po górniku tylko po profesorze uniwerystetu i lekarzuI jeszcze Cie pocieszę, że dzieci dziedzicza pozycje rodzicow, wiec jest duże prawdopodobieństwo, ze beda mialy wyższe wykształcenie, tylko ich nie wysylaj na nauczyciela, bo wtedy odziedziczą marna wypłatęA gdzie teraz szukasz pracy???

Ja nie kupuje pirackich gier, bo to jest czyjaś praca i niskie zarobki czy ich brak tego nie usprawiedliwia, bo mozna sobie oszczędzać Bo to jest jednak kradzież Ale np. ściąganie seriali z netu jest juz wg mnie spoko, bo je mozna w tv w cenie abonamentu zobaczyc to co za różnica

---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ----------

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
ja się boję policji i fotoradarów i zawsze te znaki wyczajam- inne przeoczę ale prędkości pilnuję bo juz taką mam jakąś psychozę dlatego nie traktuję fotoradaru jako "niefarta" hehehe a nawet gdyby to jednak nie oczekiwałabym od rodziców zapłaty tego mojego "niefarta" jakoś głupio by mi było.. mama by mi kasę pewnie chciała dać ale czułabym się z tym bardzo źle jakbym wzięła...
jakbym jechala sama to tez bym od rodziców nie oczekiwala a jak z nimi to niech płacą skoro ich wożę i jeszcze mandaty dostaję
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora