2009-06-15, 21:25
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexy dzikie kotki-Panny Młode 2010 cz.VII- Uwolnij w sobie zboka.
Cytat:
Napisane przez aniolekKB
Jak ja bym chciała, żeby to była prawda z tymi zarobkami 
Ja niestety zaniżam tą średnią i to znacznie  (a może ja tylko zawodówkę skończyłam a nie licencjat  )
Też kupowałabym te oryginalne, gdybym miała takie zarobki jak w Twoim poprzednim poście 
|
niestety jestes nauczycielem, ale pocieszę Cię, że w ostatnich latach wzrósł prestiż Twojego zawodu i juz nie jesteś po górniku tylko po profesorze uniwerystetu i lekarzu I jeszcze Cie pocieszę, że dzieci dziedzicza pozycje rodzicow, wiec jest duże prawdopodobieństwo, ze beda mialy wyższe wykształcenie, tylko ich nie wysylaj na nauczyciela, bo wtedy odziedziczą marna wypłatę A gdzie teraz szukasz pracy???
Ja nie kupuje pirackich gier, bo to jest czyjaś praca i niskie zarobki czy ich brak tego nie usprawiedliwia, bo mozna sobie oszczędzać Bo to jest jednak kradzież Ale np. ściąganie seriali z netu jest juz wg mnie spoko, bo je mozna w tv w cenie abonamentu zobaczyc to co za różnica
---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ----------
Cytat:
Napisane przez tancerka212
ja się boję policji i fotoradarów i zawsze te znaki wyczajam- inne przeoczę ale prędkości pilnuję bo juz taką mam jakąś psychozę  dlatego nie traktuję fotoradaru jako "niefarta" hehehe a nawet gdyby to jednak nie oczekiwałabym od rodziców zapłaty tego mojego "niefarta" jakoś głupio by mi było.. mama by mi kasę pewnie chciała dać ale czułabym się z tym bardzo źle jakbym wzięła...
|
jakbym jechala sama to tez bym od rodziców nie oczekiwala a jak z nimi to niech płacą skoro ich wożę i jeszcze mandaty dostaję
|
|
|