Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Własnymi rękami, czyli prosimy o ocenę naszych dzieł
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-06-15, 23:26   #1
Dorotheaa
Rozeznanie

GG do Dorotheaa

Własnymi rękami, czyli prosimy o ocenę naszych dzieł

Witam!
Od kilku miesięcy, wspólnie z siostrą robimy biżuterię. Zyskała ona pewną popularność wśród naszych znajomych i koleżanek mamy. Aby móc wszystkim pokazać to, co udało nam się do tej pory wykonać założyłyśmy bloga (link powinien być w podpisie). Prosiłabym o konstruktywną krytykę naszych pomysłów i warsztatu. Mam świadomość, że wiele nam jeszcze brakuje, ale porównując nasze starsze prace z obecnymi widać wyraźny postęp. Będę wdzięczna za wskazówki i rady.

Zdjęcia są małe i jakość może pozostawiać wiele do życzenia, za co z góry przepraszam. Załączam prace z których jestem najbardziej zadowolona. Niektóre są starsze, niektóre nowsze.

Większość wykonana na elementach posrebrzanych. Na pierwszy rzut aniołki ze szkła weneckiego i kryształu lodowego - inspirowane Pakamerą. Następnie komplet z czarnych, zdobionych pastylek i białych perełek - pastylki znalazłam w sklepie i od razu mnie urzekły, a oczami wyobraźni widziałam już gotowy komplet. Niestety został sprzedany, a później w sklepie dostałam ostatnie 4 czarne koraliki i nie wiadomo, kiedy będzie dostawa. Bardzo za nim tęsknię ;-). Kolejne zdjęcie przedstawia wisior z lawy wulkanicznej, zrobiłam już chyba 5 podobnych na zamówienie. Ostatnie to dzwonki inspirowane chyba Pakamerą, są niezbyt dokładnie zrobione, dlatego zostawiłam je sobie, kolejne takie wychodziły mi już znacznie ładniej.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg aniolki.jpg (26,3 KB, 195 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg czarny_kwiat_komplet.jpg (28,2 KB, 272 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg czarny_wisior.jpg (23,2 KB, 132 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg dzwonki.jpg (26,1 KB, 182 załadowań)

Główna przyczyna rozwodów?
Kobiety myślą, że po ślubie mężczyzna się zmieni, a on się nie zmienia, natomiast mężczyźni mają nadzieję, że kobieta się nie zmieni, a ona się zmienia.
Dorotheaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując