Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Letnie promyczki nas ogrzewają, a Mamusie swoje Dzieci na świecie witają :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-06-16, 20:38   #2667
Miramej
Zakorzenienie

Dot.: Letnie promyczki nas ogrzewają, a Mamusie swoje Dzieci na świecie witają :)

Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość
ale ty kochana jestes, naprawde

Cytat:
Napisane przez p4w Pokaż wiadomość
już jestem

lekarza opitoliłam, ze jeszcze nie urodziłam , a on mi na to, że znów mi powie to samo : szyjka jest baaaardzo miękka, ale rozwarcia nie ma, ale przy takiej szyjce moze się w każdej chwili pojawić

coś nie był rozmowny dziś

a mój wymaz fizjologiczny, więc kazał mi tylko czekać... tylko ile nie powiedział...
Czyli nic nowego , a jak posiew?

Cytat:
Napisane przez truheart Pokaż wiadomość
Po wizycie mam dobre i złe wieści.
Dobre - że posiew wyszedł ujemny, pacirków absolutnie brak wyniki też są dobre, szyjka ma 1cm, zaczyna się robić miękka, kazał mi się spakować i może być niedługo, a może za 2 tygodnie.
Złe -podczas ktg Adasia serduszko zaczęło niebezpiecznie zwalniać, to było okropne...patrzę sobie i widzę 120..110..100..90...80..7 0..60.... a ja poprostu leżałam, głowice były na miejscu. Oczywiście włączył się alarm, przybiegła położna, potem gin z gabinetu, zaczęli mnie przekręcać na plecy, trochę szturachać brzuch, po jakiejś chwili, minutach, nie wiem wróciło do normy. Leżałam prawie godzinę tam, potem już było ok..no wieć jutro mam bacznie obserwować ruchy, gin jest w szpitalu jakby co więc w razie wątpliwości od razu jechać, w czwartek znów ktg u niego w gabinecie i w przyszłym tygodniu to samo..
Mogę rodzić w wannie, ale tylko do partych, jak będzie zajęta to mogę wędrować pod prysznic, zewnątrzoponowe jak będzie mnie bardzo bolało, także z tym fajnie.
, a gin nie wie, dlaczego tak się działo? A może to wina tego aparatu? Biedactwo, nawet ciężko mi sobie wyobrazić, co czułaś . Dobrze, że paciorka nie ma. A Ty będziesz miała swojego gina albo położną przy porodzie, czy tylko powiedzieli Ci, co ewentualnie możesz gdzieś, gdzie będziesz rodzić?

Cytat:
Napisane przez UnholyOne Pokaż wiadomość
Cześć Kochane
Tak jak Svinecka, nie mam Was czasu nadrobic
Ciagle coś...
Masz powód

H. MacLeod

.
Miramej jest offline Zgłoś do moderatora