2009-06-25, 15:14
|
|
Raczkowanie
Przekupka: 21 pkt / 100% pozyt.
|
nieaktualne
Długo mnie tu u Was nie było - zajęłam się wychowaniem dziecka i rozkręcaniem własnego biznesu ale teraz wracam bo nagromadziło mi się troszkę rzeczy na wymianę mam nadzieję że Was nimi zainteresuję...
zapraszam
odi
1.piekne aewoman rozmiar 42 w zdecydowanie grafitowym kolorku w paseczki szerokie i mega wygodne super na lato - na zdecydowanie wyzsza ode mnie osobke
2.piekne rurki swietnej marki B.YOUNG rozmiar 30/34 w cudnym szarym kolorku z wytarciami swietny kroj na wyyysoka
3.swietna cieniutka sukienka z pieknym haftem i asymetrycznym dolem tyl jest dluzszy... bardzo ladnie wykonczona niestety na mnie za duza swietnej marki VILA rozmiar L
4.cudna czarna wloska sukienka, odcinana pod biustem, nad biustem wiazana - tak romantycznie z turkusowymi przeszyciami i aplikacja na boku... na podszewce ramiaczka sa z gumowanego materialu i zakladaja sie na krzyz... suwak z boku firma cop.copine rozmiar 36 100% bawelna
5.piękna tuniko-koszula, świetny krój i super kolorki, stan idealny, rozmiar za chwilkę
6.podgrzewacz Canpol - nie mogę znaleźć miseczki do kompletu ale mogę jeszcze poszukać
7.lalke niemowle z anatomicznymi zagieciami na cialku - sliczna mnie urzeklo jej spojrzenie ale Nellka za mala jeszcze na nia jest wiec moze jakies inne dziecie skorzysta
8.Tanczacy Teletubis Tinky Winky firmy TOMY - stan bdb - dziecie me nie okazalo mu zainteresowania
opis:
Milutki, pluszowy teletubiś. Po naciśnięciu na rączkę lewą lub prawą (grają dwie różne melodie) - Teletubiś tańczy, śpiewa, śmieje się, mówi, mruga oczami oraz wydaje dzwieki przy upadaniu i podnoszeniu sie (to wlasnie nauczylo moje dziecko ze nie zawsze trzeba plakac jak sie upadnie). Wysokość teletubisia 40 cm Wymaga baterii: 4 x AA x 1,5V (LR6) - w zestawie Wiek: 12 m-cy
9.interaktywna zabke firmy Playgro uczaca angielskiego
zaba jest w stanie bdb i jest rewelacyjnie wykonana
zabawka dla dzieci od 6 miesiaca zycia
opis:
Mini samouczek języka angielskiego.
Interaktywna edukacyjna żaba uczy rozpoznawania kształtów, cyfr, części ciała i odgłosów zwierząt.
Na brzuszku zabawki znajdują się przyciski, za pomocą których wybieramy odpowiednią grę (cyfry, kształty, odgłosy lub części ciała).
Zabawa polega na zadawaniu pytań lub poleceń przez Żabę, a dziecko naciskając odpowiednie guziki daje odpowiedź - prawidłowy cykl odpowiedzi nagradzany jest piosenką.
Zabawka doskonale stymuluje rozwój zdolności dziecka poprzez oddziaływanie na wyobraźnię i ekscytującą zabawę.
Różnorodne kolory i wzory materiałów wzmacniają wizualną i dotykową percepcję u dziecka.
10.dalmantynczyk Rescue Pets - piesek szczeka i rusza głową
Czas edycji: 2012-03-23 o 09:59
|
|
|