Dot.: Konrad, La Senza, H&M,BigStar ,Amisu, Calvin Klein, Triumph
NOWE
1. Sukienka NOWA Z METKAMI, rozmiar z metki 14 ( L ), ale dzięki krojowi (gumka pod biustem) będzie pasowała też na M i małe XL. Sukienka posiada małą wadę (przerwę w marszczeniu) praktycznie nie widoczną. W połowie tygodnia wrzucę zdjęcie wady bo na telefonie tego w ogóle nie widać. Tylko za coś nowego, co naprawdę bardzo mi się spodoba. Długość 88cm. Jest śliczna!
2. Słynna koszula z japan w stylu vintage, rozmiar z metki (zawyżony) XL, ale jest to bardzo uniwersalny rozmiar(taki krój) będzie leżeć idelanie na S/M/L, dla mnie za ciasna w biuście ;( zdjęcie robiłam jak była jeszcze z metkami, ale raz ją założyłam i jest bez metki, stan idealny, jak nowa. Tylko za coś naprawdę super.
3. Bluzka z Japan Style, nowa bez metek, na mnie niestety za mała w biuście, rozmair z metki L, ale na M też będzie dobra, prześliczna z takiego sztywniejszego materiału z różyczkami, ciężo ująć na zdjęciu.
4. Dłuższa kopertowa bluzeczka Bershka rozmiar M, nowa z metkami
5. Tuniko sukienka Vila, mało używana, ale stan określam na dobry ( wystająca nitka przy guziku i troszkę pochaczona na dole ( nie udało się ująć na zdjęciu)
Edytowane przez waaampirek
Czas edycji: 2009-07-03 o 20:07
|