2009-06-29, 21:23
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie wrześniowo - październikowe 2009 cz. III
Witam nowe brzuszki! 
Fasoleczko, Niko - cudne dziewczynki 
Irysowa i Madziarek - śliczne macie brzuchole 
Margolciu, Joannah - gratuluję wózków!
Cytat:
Napisane przez sweetpinky
bo anestezjolog nie podejmie się przebicia przez moją torbiel pajęczynówki na kręgosłupie bo to mogłoby się źle skończyć dla mnie.
|
Sweetpinky, tak mi przykro z powodu Twojej sytuacji... 
Mam nadzieję, że uda Ci się zaakceptować wskazania lekarskie i pogodzić się z tą formą porodu Wie, że to Cię nie pociesza, ale pomyśl, ile dziewczyn dobrowolnie chce rodzić przez cc i pod narkozą... Będzie dobrze, najważniejsze zdrowie Twoje i maluszka!
Cytat:
Napisane przez zartownis
Wczoraj TZ powiedzial, ze chcialby, zeby maly jezdzil w Formule 1  , juz od trzech lat podobno dzieci moga probowac swoich sil na torze kartingowym  . A ja spytalam co bedzie jesli Patrick bedzie chcial malowac jak tatus? To on zabierze go do Paryza pokazac mu sztuke  , oj a w Paryzu jest co ogladac i czym sie zachwycac 
|
A mój TŻ od samego początku namawiał mnie, żebyśmy zrobili Ronaldinho...
Cytat:
Napisane przez Foka29
Pojechaliśmy dziś na zakupy. Odwiedziliśmy Factory Outlet i w Intimissimi kupiłam sobie całą masę ślicznych koronkowych WYGODNYCH dla ciężarnej majteczek.  Za sztukę dałam 10,90 - czyli tyle, ile u mnie na osiedlu kosztulą babcine gaciory Cannpol babies!
Wreszcie będę sexy mamuśka 
|
Gratuluję i z zazdrości zielenieję! Szkoda, że nie wzięłaś też dla mnie
Ja w ciąży ratuję się Gattą - wygodna, elastyczna i nie babciowa... Ale sexy koronka to nie jest 
Cytat:
Napisane przez eloteteie
Chodzi podobno o to, że osiada na tym mnóstwo zarazków, kurzu, robali itd.
Co prawda 2-3 razy w tygodniu to jakieś szaleństwo (przynajmniej moim zdaniem).
|
Że też nie pomyślałam o tym przed zakupem 
Niemniej jednak, nie zamierzam prać baldachimu z taką częstotliwością! Prędzej w ogóle z niego zrezygnuję 
Cytat:
Napisane przez joannah
Nie załamujcie mnie, ja dlatego nie nastawiam sie że będzie na 100 % dziewczynka, ale juz 2 lekarzy potwierdziło dziewczynke, po 30 tyg wybieram sie na usg do 3 lekarza i mam nadzieje że tez powie że to dziewczynka.
Trzymajcie kciuki jutro mam wizyte i prawdopodobnie bede miała usg i mam nadzieje że nie dojrzy tam jajeczek 
|

Cytat:
Napisane przez sweetpinky
kurde już w tą środę obrona 
|
Cytat:
Napisane przez eloteteie
Ja się bronię za 2 tygodnie. Właśnie uzupełniam pracę o kwestionariusz wywiadu i numery stron w spisie treści, jutro chcę złożyć pracę
Powodzenia i 5-tki na dyplomie!
|
Dziewczynki, powodzenia! Dajcie czadu - niech egzaminatorzy pospadają z krzeseł 
Ale burza u nas - z gradobiciem i piorunami
Chciałabym rodzić w taką pogodę. Wheew!
|
|
|