Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-07-01, 08:02   #1010
isa666
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX

Dobry

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Ja dziś nie kupiłam żadnego kosmetyku (może dlatego, że byłam z bratem) kupiłam sobie za to śliczną spódnicę-bombkę w Orsayu. A jaka cudna tam była biżuteria! Mogłabym mieć z połowę!
Oj wiem coś o tym. Sama mam dużo biżu z Orsaya właśnie

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Mój TŻ często tak ma i to akurat kiedy wpadam go odwiedzić

Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
Skakanka jest świetna na wszystko. To jest aerob więc spalasz tłuszcz wszędzie. Odchudza i wyszczupla nogi, rewelacyjnie działa na brzuch - w szczególności na dolną partię, zżera boczki, wyszczupla łapska, plecki. Podnośi tyłek kilometr w górę I poprawia postawę, sylwetka jest bardziej wyprostowana.

Kupuję skakankę! Kiedyś uwielbiałam skakać(tzn. jako dziecko), może pora sobie przypomnieć jak to było

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Strasznie mnie wzięło na te Waxy L'biotici Tydzień temu zapodałam sobie na próbę maskę dla blondynek z próbkowej saszetki i od razu wiedziałam, że chcę więcej
Wax L`Biotica dla blondynek jest super Ja mam teraz ten do włosów zniszczonych, ale użyłam go dopiero 1 raz i ciężko mi powiedzieć czy jest lepsiejszy niż tego do blondów czy nie