Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-30, 21:39   #991
rzyrafka
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Ale żebyście widziały mój obłęd w oczach, jak się dowiedziałam, że trzeba szybko wydrukować kilkadziesiąt stron, nagrać wniosek na płytkę, dać to wszystko do podpisu a potem wszystko to podpisane jeszcze skserować i jeszcze zdążyć nim kurier nadjedzie
Mój TŻ często tak ma i to akurat kiedy wpadam go odwiedzić
Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
ale ostatnio to się nie sprawdza, bo tyyyje i nie wiem od czego co najgorsze
też tak kupiłam kilakpar spodni, i zawsez leżały rok nietknięte
ja niestety wiem od czego tyję a raczej dlaczego nie chudnę ale nie potrafię jakoś się wziąć w garść
Cytat:
Napisane przez nxxy Pokaż wiadomość
a można wiedzieć co studiujesz?
analitykę medyczną
Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
to teraz prosimy nowe Panie o wklejenie zbiorów
O, bo my tak na słowo nie wierzymy
Cytat:
Zawsze jak czytam Twoje posty właśnie o odchudzaniu, to Cie podziwiam, że masz tyle wytrwałości i ciągle jakieś pomysły
Ja też, i w ogóle za charakter który właśnie doprowadza to do końca
Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
do spódnicy z hm
a tak serio to ja nie wiem, wiecznie się odchudzam a moze nie tyle co odchudzam a utrzymuje wage. bo lubie jest slodycze.. wlasnie zaraz spadam skakac na skakance. No i chcę schudnąć do 59kg. więc jeszcze trochu
A co dokładnie powoduje skakanka?
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Rzyrafka: ciekawe te nowości Bell W poniedziałek przedstawiciel ma przywieść jakies nwoości Bell do tej nowej drogerii - może to te?
Może, jak mi w krakowskiej wykupia linerek to Cię wykorzystam chyba na nowościach wkleiłam link do zdjęcia reklamowego tej kolekcji, a tu mam fotkę z telefonu ale nie wyszła tak jak chciałam
Cytat:
Nosek nie pisała ani słowa o różanym, tylko, że dla wrazliwców
A pisała, o zapachu różanym właśnie

Wróciłam od dermatolog, sensowna kobieta, dużo rzeczy o które pytałam odradzała ze względu na letnie słońce. Antybiotyki niestety nie dla mnie- bo nie mam stanów zapalnych (no, może kilka razy na miesiąc jakaś brzydka gula wyskoczy), a na białe podskórne paskudztwa poleciła kupić serum FlavoC i przemysleć kurację Aknenorminem w okresie jesiennym. I w ogóle obejrzała mnei pod lupą i takim powiekszalnikiem ze światełkiem- fajnei było
Tylko jakoś nigdzie wcześniej nie czytałam o takim zastosowaniu witaminy C...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Z-002.jpg (138,9 KB, 47 załadowań)
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-30, 21:53   #992
bossy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
A co dokładnie powoduje skakanka?
Skakanka jest świetna na wszystko. To jest aerob więc spalasz tłuszcz wszędzie. Odchudza i wyszczupla nogi, rewelacyjnie działa na brzuch - w szczególności na dolną partię, zżera boczki, wyszczupla łapska, plecki. Podnośi tyłek kilometr w górę I poprawia postawę, sylwetka jest bardziej wyprostowana.

.supergirls just fly.
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-30, 21:55   #993
kinia483
Rozeznanie

Witam !
Tak was tu podczytuje i mam pytanie : można się dołączyć czy już nie przyjmujecie nowicjuszy?

od 8.09.2012 pije pokrzywe.

http://wariacje-kosmetyczne.blogspot.com/
kinia483 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-30, 21:57   #994
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beata_1988 Pokaż wiadomość
świetne wyniki maturki gratuluję serdecznie
dziękuję i witam w naszym wątku (wyniki zawsze mogły być lepsze ale już nie marudzę, bo co to zmieni)
Cytat:
Nina gratuluję!
Byłam w hm kupiłam przecenioną dżinsową mini... nie chciało mi się mierzyć więc wzięłam ot tak. Wkładam w domu...hehe a ona za mała. mam 28 dni, żeby schudnąć jak nie to oddam
dzięki wielkie
ja czasem biorę mniejsze jeansy, bo często mi się robią większe w trakcie użytkowania i potem są idealne
Cytat:
Czasami specjalnie kupuję spodnie o rozmiar mniejsze, żeby mieć motywację do schudnięcia ale ostatnio to się nie sprawdza, bo tyyyje i nie wiem od czego co najgorsze
oj.. ja po maturach miałam się odchudzać, ale gdzie tam nawet balsamu ujędrniającego nie chciało mi się wklepywać, bo nie chciałam czuć tego zimna
Cytat:
na pewno przyjmą! gratuluje i życzę bardzo miłych wakacji.
dziękuję i witam serdecznie na NK
Cytat:
dobrze, że jest wizaż
otóż to
Cytat:
no ale wiesz jak bardzo kusi jak tak leży niewypróbowane
wiem wiem pamiętam jak starałam się nie otwierać malinowego masła TBS, a potem w jednej chwili mnie wzięło i całą ascezę szlag trafił
Cytat:
Nina: gratuluje teraz długie wakacje przed Tobą - masz jakieś
plany?
Gdzie chcesz składać dokumenty?
dziękuję planów jeszcze nie mam..
Jak już mówiłam na UW mam szanse marne, ale może na jakiś mniej oblegany kierunek złożę, ale generalnie więcej kierunków obłożę na UKSW
Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Gratuluję! wyniki bardzo dobre, zważywszy na wyniki ogólnopolskie! Trochę jestem w szoku tak szczerze mówiąc, że co 5 maturzysta nie zdał. Na pewno dostaniesz się na wymarzone studia. A kierunki bardzo interesujące.
dziękuję z roku na rok poziom niestety spada... może dla mnie to lepiej, bo szanse się zwiększą
podobno następne matury mają być takie, że na całą Polskę zda jedynie 60% (dziś 78%), aby wyłonić naprawdę najlepszych, a nie być dla większości
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-30, 21:59   #995
your Angel
czyli Endżi

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
no to jestem.. zdałam
niestety wyniki niezbyt rewelacyjne spodziewałam się, że to angielski pójdzie mi najsłabiej...
polski rozsz. 56%
angielski rozsz. 75%
wos rozsz. 58%
ustne:
ang. 85%
pol. 70%\
Gratulacje! Teraz przed Tobą dłuuuugie wakacje - pomyśl o tej boskiej perspektywie

Ja na maturze zdawałam dokładnie to samo - też na tym samym poziomie. Tylko jeszcze poza tym podstawową historię

Cytat:
mam wyniki z ostatniego egzaminu zdałam WSZYSTKO i to ze średnią jak z podstawówki
Ogromne, ogromne gratulacje! Jestem z Ciebie dumna
Przypomnisz mi co to za kierunki?

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Melduję, że zużyłam balsam do ust i dwa peelingi do ciała!!! za to drugi balsam do ust mi się popsuł, a nawet połowy nie zużyłam. Jest organiczny i ma tylko 6 miesięcy przydatności - nie wiem czy 3 minęły odkąd go otworzyłam:/ zjełczał, nie pachnie tak jak przedtem, może od temperatury?
Też tak miałam z organicznym balsamem do ust z murumuru z Everyday Minerals. Chyba właśnie też po niecałych trzech miesiącach zrobił się bleee w smaku Chyba kosmetyki naturalne mają to do siebie, że są takie delikatne

A propo's EM to zauważyłam, że teraz balsamy do ust mają w formie sztyftu a nie mazidła w słoiczku I mają nowe pędzle w asortymencie Miał ktoś? Jestem strasznie nie na bieżąco

Dzisiaj w ramach poprawienia humoru (po upadku na nauce jazdy motocyklowej dość niemiłym w skutkach ) zapuściłam się do centrum handlowego i przepuściłam całą kasę co do grosza na 4 pary seksiarskich majtek w Oysho, czarnego push-up'a z H&M'a, maskę i szampon Wax L'biotica dla blondynek, jedwab tegoż oraz landrynkowo różowy lakier do paznokci Wibo

Strasznie mnie wzięło na te Waxy L'biotici Tydzień temu zapodałam sobie na próbę maskę dla blondynek z próbkowej saszetki i od razu wiedziałam, że chcę więcej Niestety w SP nie mieli wtedy tej wersji więc kupiłam szampon i odżywkę dla zniszczonych. Są świetne, ale użyłam ich raz, bo dziś upolowałam to na czym zależało mi od samego początku

Uwaga, na zestawy Waxów (szampon+maska+jedwab) w SP! Wszystko jest w promocyjnych, fajnych cenach, ale jeśli się kupi wszystkie elementy pojedynczo to wyjdzie 1,50zł taniej niż w zestawie Kasjerka mi zdradziła ten sekret

Strasznie namnożyło mi się specyfików do włosów i chętnie bym się podzieliła. Chce ktoś:
- trzyminutową, morelową maskę Aussie
- odżywkę regenerującą Pantene Restoratives
- szampon nabłyszczający do włosów farbowanych Kerastase Chroma Reflect
- maskę Elseve L'oreal z mleczkiem królewskim
- odżywkę Elseve L'oreal z mleczkiem królewskim
- szampon Wax L'Biotica dla włosów suchych i zniszczonych z henną i cynamonem
- maskę Wax L'Biotica dla włosów suchych i zniszczonych z henną i cynamonem

?

Chętnie się wymienię
Stary 2009-06-30, 22:04   #996
bossy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Strasznie namnożyło mi się specyfików do włosów i chętnie bym się podzieliła. Chce ktoś:
- trzyminutową, morelową maskę Aussie

?
Chętnie się wymienię
Co byś chciała za tę maskę?

.supergirls just fly.
Stary 2009-06-30, 22:11   #997
nxxy
Raczkowanie

jutro się wybieram do Rossmana polować na balsamy ikosmetyki do opalania, a potem do Natury po mazidełka do paznokci.

pamiętajcie mnie nic innego nie wolno! jakby coś to bić, mocno.

miłych snów Kochane Kosmetykoholiczki , jutro mnie czeka ciężki dzień, idę się już położyć.
na ten deszcz
Nasze zbawienie
nxxy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-30, 22:18   #998
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Skakanka jest świetna na wszystko. To jest aerob więc spalasz tłuszcz wszędzie. Odchudza i wyszczupla nogi, rewelacyjnie działa na brzuch - w szczególności na dolną partię, zżera boczki, wyszczupla łapska, plecki. Podnośi tyłek kilometr w górę I poprawia postawę, sylwetka jest bardziej wyprostowana.
Ile czasu skaczesz dziennie? Mam skakankę, ale jeszcze nie skakałam. Jakieś rady?
Cytat:
Też tak miałam z organicznym balsamem do ust z murumuru z Everyday Minerals. Chyba właśnie też po niecałych trzech miesiącach zrobił się bleee w smaku Chyba kosmetyki naturalne mają to do siebie, że są takie delikatne

A propo's EM to zauważyłam, że teraz balsamy do ust mają w formie sztyftu a nie mazidła w słoiczku I mają nowe pędzle w asortymencie Miał ktoś? Jestem strasznie nie na bieżąco
Ja z EDM zamówiłam Flat Topa i Long Handled.
Te naturalne kosmetyki mają niestety krótkie terminy, trzeba bardzo uważać nie można być nk
Ja z tych balsamów wolałabym taki w słoiczku, one miały różne zastosowania, nie tylko usta.

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-30, 22:24   #999
bossy
Zakorzenienie

Cytat:
Ile czasu skaczesz dziennie? Mam skakankę, ale jeszcze nie skakałam. Jakieś rady?
No ja już skaczę od dłuższego czasu, więc skaczę długo. Różnie 3x10 min a w przerwach ćwiczenia. Albo od razu 30 min. Dzisiaj skakałam 10min, ćwiczenia, 10 min, ćwiczenia, 20 min. Muszę teraz regularnie skakać to efekty będą szybko zauważalne, bo ostatnio tak średnio z regularnością mi idzie... Szczególnie przez ostatni miesiąc było mi szkoda każdej godziny na ćwiczenia.

Na początek mało. Zobacz jak z kondycją. Ja za 1 razem wyskakałam 500 razy. I tyle skakałam przez pierwsze 2 tygodnie a potem zaczęłam zwiększać. 500 skoków to u mnie ok 7minut. Więc może zacznij od 2 minut + jakieś ćwiczenia i tak 3 razy. A jak się okaże, że to mało to powoli zwiększaj Skacz regularnie co 2 dni lub codziennie jak będziesz chciała, ale co 2 dni wystarczy spokojnie.

Edit: No i oczywiście rozgrzewka przed i po

.supergirls just fly.

Edytowane przez bossy
Czas edycji: 2009-06-30 o 22:27
Stary 2009-06-30, 22:30   #1000
your Angel
czyli Endżi

Cytat:
Co byś chciała za tę maskę?
Hm, szczerze mówiąc to najchętniej oddałabym na raz po parę rzeczy

A pytanie "co byś chciała?" w kierunku n-k może mieć tylko jedną odpowiedź Jestem podatna na kuszenie
Ale tak naprawdę to potrzebuję tylko micela, jasnego korektora pod oczy i zapasu jedwabiu L'Biotica ;D

Cytat:
Ja z EDM zamówiłam Flat Topa i Long Handled.
Te naturalne kosmetyki mają niestety krótkie terminy, trzeba bardzo uważać nie można być nk
Ja z tych balsamów wolałabym taki w słoiczku, one miały różne zastosowania, nie tylko usta.
A te pędzle to już z tej nowszej odsłony? Coś się w nich zmieniło?

Tak właściwie to ja jakoś nigdy się nie skusiłam żeby pomaziać sobie inne partie ciała poza ustami Na słoiczku było Murumuru Lip Balm i jakoś chyba nie chciałam eksperymentować
Stary 2009-06-30, 22:31   #1001
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
Ojej! nie wiedzialam że działa aż tak! W takim razie muszę zakupić skakankę, bo mam właśnie takie "dolegliwości" Też jestem ciekawa ile skaczesz dziennie?

Cytat:
Napisane przez kinia483 Pokaż wiadomość
Witam !
Tak was tu podczytuje i mam pytanie : można się dołączyć czy już nie przyjmujecie nowicjuszy?
Witaj!
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-30, 22:39   #1002
bossy
Zakorzenienie

Cytat:
Hm, szczerze mówiąc to najchętniej oddałabym na raz po parę rzeczy

A pytanie "co byś chciała?" w kierunku n-k może mieć tylko jedną odpowiedź Jestem podatna na kuszenie
Ale tak naprawdę to potrzebuję tylko micela, jasnego korektora pod oczy i zapasu jedwabiu L'Biotica ;D
No dobra nie mam w sumie za dużo do oddania, bo zrobiłam dawno minimalizację i się tego trzymam.

Mogę zrobić sporą odlewkę toniku clareny nawilżającej (ok. 150ml, lub więcej).
Mam nowy nabłyszczacz do włosów firmy echoline. 120ml w spreju
Nowy filtr lirene 50. No i jakieś próbki, odlewki.

Kurde, bida u mnie

Dobra mam jeszcze żel krem nawilżający o przedłużonym działaniu dermedic. pod oczy. nowy.
puder clinique blended face, używany, ale nie dużo.

.supergirls just fly.

Edytowane przez bossy
Czas edycji: 2009-06-30 o 22:43
Stary 2009-06-30, 22:43   #1003
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
tożto recepta na wszystko dla mnie No, poza tyłkiem, zawsze był wystający a jak mi mięśni dorosło od fitnesu to już prawie można na nim usiąść
Cytat:
podobno następne matury mają być takie, że na całą Polskę zda jedynie 60% (dziś 78%), aby wyłonić naprawdę najlepszych, a nie być dla większości
coś w tym jest ze słuszności, już teraz nie ma kto budować, remontować itp., itd., a poza tym drastycznei spada poziom uczniów szkół przedlicealnych i liceów więc siłą rzeczy obniża się też poziom na studiach potem- tworzy się mnóstwo płatnych kierunków, najznamienitsza kadra za te pieniądze "rozmienia się na drobne" a to pociąga obniżenie poziomu kształcenia na najlepszych państwowych uczelniach.
I nie wiem ile w tym prawdy, ale podobno w innych krajach nie ma czegoś takiego jak zdać lub nie zdać matury- po prostu dostaje się wynik punktowy.
Cytat:
miłych snów Kochane Kosmetykoholiczki , jutro mnie czeka ciężki dzień, idę się już położyć.
Dobranoc, ja jutro pospie pół godzinki dłużej ale i tak powinnam już leżeć w łóżku żeby odespać dzisiejszą noc
Cytat:
No ja już skaczę od dłuższego czasu, więc skaczę długo. Różnie 3x10 min a w przerwach ćwiczenia. Albo od razu 30 min. Dzisiaj skakałam 10min, ćwiczenia, 10 min, ćwiczenia, 20 min. Muszę teraz regularnie skakać to efekty będą szybko zauważalne, bo ostatnio tak średnio z regularnością mi idzie... Szczególnie przez ostatni miesiąc było mi szkoda każdej godziny na ćwiczenia.

Na początek mało. Zobacz jak z kondycją. Ja za 1 razem wyskakałam 500 razy. I tyle skakałam przez pierwsze 2 tygodnie a potem zaczęłam zwiększać. 500 skoków to u mnie ok 7minut. Więc może zacznij od 2 minut + jakieś ćwiczenia i tak 3 razy. A jak się okaże, że to mało to powoli zwiększaj Skacz regularnie co 2 dni lub codziennie jak będziesz chciała, ale co 2 dni wystarczy spokojnie.

Edit: No i oczywiście rozgrzewka przed i po
przypomniało mi się, że czasami pod koniec rozgrzewki fitnesowej skaczemy na wyimaginowanych skakankach

Aha, na koniec najgłupsze pytanei świata- gdzie kupić skakankę taką?
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-30, 22:47   #1004
bossy
Zakorzenienie

Cytat:

Ja mam swoją skakankę, którą mama mi kupila jak miałam chyba hm...6lat w sklepach sportowych kupisz fajną, która będzie nawet liczyła ile km przeskoczyłaś

.supergirls just fly.
Stary 2009-06-30, 22:49   #1005
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Gratulacje! Teraz przed Tobą dłuuuugie wakacje - pomyśl o tej boskiej perspektywie
dziękuję musisz wpadać do nas częściej!
Cytat:
w sklepie z zabawkami na przykład kiedyś widziałam w papierniku, ale to to pewnie dlatego, że zabawki też tam sprzedawali
Double with me?
Stary 2009-06-30, 22:54   #1006
kinia483
Rozeznanie

Cytat:

Witaj!

od 8.09.2012 pije pokrzywe.

http://wariacje-kosmetyczne.blogspot.com/
kinia483 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-30, 22:59   #1007
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Cytat:
Ogromne, ogromne gratulacje! Jestem z Ciebie dumna
Przypomnisz mi co to za kierunki?
dzięki a kierunki to Finanse&Rachunkowość i Zarządzanie. Takie tam, oklepane
Cytat:
Napisane przez your Angel
Dzisiaj w ramach poprawienia humoru (po upadku na nauce jazdy motocyklowej dość niemiłym w skutkach ) zapuściłam się do centrum handlowego i przepuściłam całą kasę co do grosza na 4 pary seksiarskich majtek w Oysho, czarnego push-up'a z H&M'a, maskę i szampon Wax L'biotica dla blondynek, jedwab tegoż oraz landrynkowo różowy lakier do paznokci Wibo
boskie zakupy zwłaszcza te majtki z Oysho, uwielbiam
Cytat:
Strasznie mnie wzięło na te Waxy L'biotici Tydzień temu zapodałam sobie na próbę maskę dla blondynek z próbkowej saszetki i od razu wiedziałam, że chcę więcej Niestety w SP nie mieli wtedy tej wersji więc kupiłam szampon i odżywkę dla zniszczonych. Są świetne, ale użyłam ich raz, bo dziś upolowałam to na czym zależało mi od samego początku
Dla mnie te Waxy są najlepszymi, 'supermarketowymi' maskami i prawdę mówiąc na równi z profesjonalnymi L'orealami i tylko ociupinę niżej niż przeboska Sephora Nutrition

TŻ mnie dalej wkurza. Ale nic to, mam jeszcze do obejrzenia jakieś 100 stron wątku 'Nasze zbiory pielęgnacyjne część I.'

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-30, 23:35   #1008
your Angel
czyli Endżi

Cytat:
Kurde, bida u mnie

Dobra mam jeszcze żel krem nawilżający o przedłużonym działaniu dermedic. pod oczy. nowy.
puder clinique blended face, używany, ale nie dużo.
U NK nigdy nie ma prawa być bidy pod tym względem

Oooo, tego Dermedica bardzo chętnie Puder też byłby mnie w stanie skusić gdyby nie fakt, że mam już swój ideał czyli Lucidity - kupiony pod sporym wpływem zachwytów Noska
(Nawiasem mówiąc dziękuję Maj Dir )

Także wybierz sobie coś z powyższych za Dermedica Większość ma jedno-dwurazowy ubytek. Maski Aussie jest chyba coś koło 3/4. Ma najobłędniejszy zapach jaki w życiu spotkałam w kosmetykach do włosów. Olejek migdałowy i słodkie morele

Czuję się nakręcona na skakankę Ale ja chyba muszę sobie kupić jakąś ze sklepu sportowego, bo taka klasyczna ze sklepu dla dzieci będzie za mała :-p Mam 180cm wzrostu
Hihi, będę ćwiczyć jak Rocky Balboa

Cytat:
dziękuję musisz wpadać do nas częściej!
Najprawdopodobniej będę

Cytat:
dzięki a kierunki to Finanse&Rachunkowość i Zarządzanie. Takie tam, oklepane
Ale fajne, przydatne i pewne Jak skończysz studia to na pewno dość szybko znajdziesz pracę
Cytat:

boskie zakupy zwłaszcza te majtki z Oysho, uwielbiam
No normalnie boskie są Gdybym miała pewność, że nikt nie oskarży mnie o ekshibicjonizm i perwersję to bym foty wkleiła
Przezroczyste różowe z cekinową wisienką, przezroczyste różowe z błyszczącą Hello Kitty, czarne z koronką na pupie z napisem Private Kitty i kryształkową Hello Kitty na przedzie i satynowe z kokardkami i wycięciami na pupie
Cytat:

Dla mnie te Waxy są najlepszymi, 'supermarketowymi' maskami i prawdę mówiąc na równi z profesjonalnymi L'orealami i tylko ociupinę niżej niż przeboska Sephora Nutrition
Sephory nie miałam. Zraziłam się do ich kosmetyków do włosów po niewypale jakim był krem wygładzający do układania z serii do farbowanych
Cytat:

TŻ mnie dalej wkurza. Ale nic to, mam jeszcze do obejrzenia jakieś 100 stron wątku 'Nasze zbiory pilęgnacyjne'
Co się dzieje ?
Stary 2009-07-01, 07:30   #1009
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
mam wyniki z ostatniego egzaminu zdałam WSZYSTKO i to ze średnią jak z podstawówki
:
Gratuluję kochana

Cytat:
to i tak bardzo nie wiele, gratuluję! a jaki peeling?

Cytat:

już wiem 4,47
Brawo Ja swojej wciąż nie znam, bo jeszcze nie mam wyników

Cytat:

Niech się ten czerwiec wreszcie skończy!!! Od lipca ODWYK
Ahahahaha jasneeeee
Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość

Też dzisiaj do mnie przyszły Jakie one malutkie Jak dostałam kopertę, to myślałam, że to jakaś reklama, a nie paczka z próbkami Ja nie mam czasu testować swoich, ale do jutra do 12 wypróbuję, to też zdam relacje A skąd jeszcze ostatnio zamawiałaś? Bo ja się czaję jeszcze na cienie z Paint Cosmetics, czekam na przesyłkę z EGM no i oczywiście z EDM... i chyba na razie ogłaszam odwyk, bo głupio być procho-manką no i tych proszków nie zużyję chyba do końca życia przy moim ostatnim malowaniu się
Ja też mam dużo prochów już I też jak wczoraj otwierałam przesyłkę to siosta się na mnie dziwnie spojrzała jakbym miała zaraz zacząć to wciągać Zamówiłyśmy z Estell jeszcze Meow, głównie cienie () no i EDM
Po wczorajszych testach z Lumiere jestem zachwycona Mogę Wam dziś wziąć do pomacania

Cytat:
no to jestem.. zdałam
niestety wyniki niezbyt rewelacyjne spodziewałam się, że to angielski pójdzie mi najsłabiej...
polski rozsz. 56%
angielski rozsz. 75%
wos rozsz. 58%
ustne:
ang. 85%
pol. 70%
Ninko, gratuluję , moja siostra też dziś odebrała wyniki Wiedziałam, że będzie dobrxze!!

Cytat:

Ja też uwielbiam tego Waxa, ale ciekawa jestem szamponów, bo nigdy nie miałam. Daj znać czy nie obciąża

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-01, 08:02   #1010
isa666
Zakorzenienie

Dobry

Cytat:
Ja dziś nie kupiłam żadnego kosmetyku (może dlatego, że byłam z bratem) kupiłam sobie za to śliczną spódnicę-bombkę w Orsayu. A jaka cudna tam była biżuteria! Mogłabym mieć z połowę!
Oj wiem coś o tym. Sama mam dużo biżu z Orsaya właśnie

Cytat:
Mój TŻ często tak ma i to akurat kiedy wpadam go odwiedzić

Cytat:

Kupuję skakankę! Kiedyś uwielbiałam skakać(tzn. jako dziecko), może pora sobie przypomnieć jak to było

Cytat:
Strasznie mnie wzięło na te Waxy L'biotici Tydzień temu zapodałam sobie na próbę maskę dla blondynek z próbkowej saszetki i od razu wiedziałam, że chcę więcej
Wax L`Biotica dla blondynek jest super Ja mam teraz ten do włosów zniszczonych, ale użyłam go dopiero 1 raz i ciężko mi powiedzieć czy jest lepsiejszy niż tego do blondów czy nie
Stary 2009-07-01, 08:59   #1011
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
witaj Beatko eh, sęk w tym, że właśnie wyrzuty nie tylko jakieś przebłyski, że tego za dużo, a to to, też się nie przyda, na razie nie dążę do minimalizmu - dążę do pozbycia się nie chcianych kosmetyków.

jaką część - jedynie maseczkę Avonowską, której jeszcze nie miałam okazji zacząć i leży w zapasach (bo mam jeszcze połowę Vaxa i na dnie Matrixa) a tak po za tym to Yves rocher, pomadka truskawkowa - cu-do! dosłownie. jestem zakochana po uszy.
no powoli trzeba rozkręcić pozbywanie się niepotrzebnych i nieużywanych rzeczy.
A co do Pomadki YR to zapach ma przecudny mój TŻ uwielbia ją do całowania polecam

Cytat:

Witaj Beata!

co do zdjęć moich zacnych zbiorów to wkleje, a jakżeby nie, jak tylko dopadnę do aparatu
pozdrawiam Was wszystkie

Dwa serca po raz drugi :heart:

Edytowane przez beata_1988
Czas edycji: 2009-07-01 o 09:02
beata_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-01, 09:21   #1012
nxxy
Raczkowanie

dzień dobry spałam dzisiaj na kanapie i się ledwo ruszam.

Cytat:
Napisane przez beata_1988 Pokaż wiadomość
no powoli trzeba rozkręcić pozbywanie się niepotrzebnych i nieużywanych rzeczy.
A co do Pomadki YR to zapach ma przecudny mój TŻ uwielbia ją do całowania polecam
przetestowałam.
na ten deszcz
Nasze zbawienie
Stary 2009-07-01, 09:44   #1013
sleepy
Zakorzenienie

Cześć Wszystkim

Cytat:
Wykrakałaś

Kupiłam ciemny (ale nie bardzo bardzo ciemny ) matowy fiolet Vipera Creation http://www.viperasklep.pl/vipera-fio...ion-p-474.html (jest jasniejszy niż na tym zdjęciu)

Cytat:
Gratulacje nosku!

Przypomniałaś mi że powinnam dokupić garnierowski tonik dla wrażliwców. Bardzo go lubię

Cytat:
no to jestem.. zdałam
polski rozsz. 56%
angielski rozsz. 75%
wos rozsz. 58%
ustne:
ang. 85%
pol. 70%
Super
Cytat:

oj.. stosunki międzynarodowe, politologia, europeistyka..
Teraz będziemy trzymać kciuki abyś na wszystkich wybranych uczelniach, kierunkach była przyjęta. Będzie dobrze!

Cytat:
Czuję się nakręcona na skakankę Ale ja chyba muszę sobie kupić jakąś ze sklepu sportowego, bo taka klasyczna ze sklepu dla dzieci będzie za mała :-p Mam 180cm wzrostu
Hihi, będę ćwiczyć jak Rocky Balboa
Ja też się czuję Teraz muszę poczuć motywację żeby skakać kilka razy w tygodniu

Po przebudzeniu zauważyłam że mam zakrwawione czoło musiałam się sama w nocy udrapnąć...
Stary 2009-07-01, 09:46   #1014
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Cytat:
Puder też byłby mnie w stanie skusić gdyby nie fakt, że mam już swój ideał czyli Lucidity - kupiony pod sporym wpływem zachwytów Noska
(Nawiasem mówiąc dziękuję Maj Dir )
cieszę się, że Ci się spodobał. ja go uwielbiam nadal, niedługo zacznę trzecie opakowanie Ty też masz kolor 06? Gdzie się w niego zaopatrujesz?
Ostatnio miałam ochotę go już zdradzić, ciągle po głowie chodzą mi pryzmy , którymi Ty kiedyś tak skutecznie kusiłaś, ale znalazłam 06tkę na Truskawie i wzięłam.
Cytat:
Ale fajne, przydatne i pewne Jak skończysz studia to na pewno dość szybko znajdziesz pracę
oby
Cytat:
No normalnie boskie są Gdybym miała pewność, że nikt nie oskarży mnie o ekshibicjonizm i perwersję to bym foty wkleiła
Przezroczyste różowe z cekinową wisienką, przezroczyste różowe z błyszczącą Hello Kitty, czarne z koronką na pupie z napisem Private Kitty i kryształkową Hello Kitty na przedzie i satynowe z kokardkami i wycięciami na pupie
Byłam ostatnio tam przelotem i pamiętam te przezroczyste różowe z wisienką śliczne.. muszę się niedługo wybrać na jakieś majtkowe łowy.
Cytat:
Sephory nie miałam. Zraziłam się do ich kosmetyków do włosów po niewypale jakim był krem wygładzający do układania z serii do farbowanych
Maska jest naprawdę fajna i myślę, że bossy i zizou to potwierdzą Jeśli nie chcesz ryzykować całego opakowania to poproś o próbki, ja dostałam kiedyś taką gotową i to ona mnie skusiła.
Cytat:
Co się dzieje ?
Ogólnie nie jest źle, ale coś mamy ostatnio problemy z komunikacją...

Angel kiedy wkleisz jakieś swoje zbiory? strasznie jestem ciekawa co tam masz fajnego
Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Gratuluję kochana
i wzajemnie
Cytat:
Napisane przez madziarra
Ahahahaha jasneeeee
no naprawdę Tylko gdzieś w przyszłym tygodniu przyjdzie mi jeszcze zamówienie z Eskulapa ..
Cytat:
dzień dobry spałam dzisiaj na kanapie i się ledwo ruszam.
biedaku a kto Cię tam wyrzucił?

---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ----------

Cytat:
Napisane przez sleepy
Gratulacje nosku!

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-01, 09:51   #1015
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Ninko, gratuluję , moja siostra też dziś odebrała wyniki Wiedziałam, że będzie dobrxze!!
dziękuję kochana
Cytat:
Napisane przez sleepy Pokaż wiadomość
Teraz będziemy trzymać kciuki abyś na wszystkich wybranych uczelniach, kierunkach była przyjęta. Będzie dobrze!

oj bardzo się to przyda
Cytat:
Po przebudzeniu zauważyłam że mam zakrwawione czoło musiałam się sama w nocy udrapnąć...
auć..
Cytat:
cieszę się, że Ci się spodobał. ja go uwielbiam nadal, niedługo zacznę trzecie opakowanie Ty też masz kolor 06? Gdzie się w niego zaopatrujesz?
Ostatnio miałam ochotę go już zdradzić, ciągle po głowie chodzą mi pryzmy , którymi Ty kiedyś tak skutecznie kusiłaś, ale znalazłam 06tkę na Truskawie i wzięłam.
ja od roku mam Lu i jeszcze zostało z pół opakowania, a używam niemal codziennie tego w nowym opakowaniu na początku trudno się używa, bo prawie nic nie leci dobrze, że z czasem problem mija
Double with me?
Stary 2009-07-01, 10:34   #1016
nxxy
Raczkowanie

Cytat:

też tak czasem mam, z niedzieli na poniedziałek, jak rano się obudziłam to miałam cały nosek i brodę z krwi.

Cytat:

biedaku a kto Cię tam wyrzucił?
a o jakim kosmetyku mowa?

po części to sama, bo się gniotłam na malutkim łóżku (mam nieproszonych gości - cały mój pokój w ćmach, a ja mam owadowstręt, więc musiałam czekać do rana, żeby ktoś je poodkurzał. ) i byłam cała zwinięta, więc o 4 nad ranem hlaps na kanapę (nie co większą) ale już jest dobrze, rozprostowałam się rześkim prysznicem i poranną gimnastyką.
na ten deszcz
Nasze zbawienie
Stary 2009-07-01, 10:37   #1017
Hosenka*
Zakorzenienie

Poskakałabym sobie, ale nie mam gdzie
Czy taka wyimaginowana skakanka tez będzie skuteczna?

Wczoraj zostały wysłane Sensibio, a dziś rano zostanie wysłana Saga Musze powoli szykować miejsce (na jedno i drugie )

W czerwcu za bardzo poszalałam Musze się jednak pochwalić, że planowałam na czerwiec małe zamówienie na ZSK, ale jednak wstrzymałam się
W lipcu mam zamiara NAPRAWDE ograniczyć zakupy kosmetyczne. Mam dużo końcówek, więc zbiór się ograniczy.

Czy któraś z Was widziała/ma może paletę Isa Dory do smoky?

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-01, 10:42   #1018
Estella
Zakorzenienie

Cytat:

Dzięki za rady, postaram się dzisiaj zmobilizować
Cytat:
A te pędzle to już z tej nowszej odsłony? Coś się w nich zmieniło?
Tak, zamówione tydzień temu. Jeszcze ich nie dostałam, ale myślę, że nic się nie zmieniło
Cytat:
tożto recepta na wszystko dla mnie No, poza tyłkiem, zawsze był wystający a jak mi mięśni dorosło od fitnesu to już prawie można na nim usiąść

Dla mnie to też recepta, chcę wyszczuplić uda i zrobić coś z brzuchem
Skakankę dostaniesz np. w Decathlonie, Auchan na dziale sportowym itp.
Cytat:
[COLOR="Silver"]Przezroczyste różowe z cekinową wisienką, przezroczyste różowe z błyszczącą Hello Kitty, czarne z koronką na pupie z napisem Private Kitty i kryształkową Hello Kitty na przedzie i satynowe z kokardkami i wycięciami na pupie
Mrrrr fajowskie, idę dziś w takim razie do Oysho. Chcę majtki z napisem Private Kitty! w sam raz na randki haha

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-01, 11:03   #1019
xxxDAGMARAxxx
Rozeznanie

Cytat:
Teraz po twoim pokuszeniu wszystkie zaczniemy skakać na skakance. Nowa mania i nie kosmetyczna

Cytat:
Ale fajne, przydatne i pewne Jak skończysz studia to na pewno dość szybko znajdziesz pracę No normalnie boskie są Gdybym miała pewność, że nikt nie oskarży mnie o ekshibicjonizm i perwersję to bym foty wkleiła
Fajne muszą być( najbardziej ciekawa jestem tych ostatnich ) i nie martw sie my ciebie o perwersję nie oskarżymy a że tak zapytam są jakieś duże przeceny w oysho?

Ide pracować musze zarobić pieniąchy na piątkowe kosmetyczne zakupy
xxxDAGMARAxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-01, 11:22   #1020
pakosta
Wtajemniczenie

Witam wszystkie nowe NK

Ja się tak właśnie zastanawiam... gdzie Wy na tych skakankach macie zamiar skakać
Przeca nie wyjdę przed blok....

Wymiana
pakosta jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości