Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ***Znakomite oryginalne ciuszki ******
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-02-14, 12:18   #1
fuksja_sii
Raczkowanie

Przekupka: 1 pkt / 100% pozyt.

***Znakomite oryginalne ciuszki ******

• 1.Brązowe nauszniki, stan idealny nadają się na zime cieplutkie i mięciutkie w dotyku
  • 2.Śliczny włoski staniczek rozmiar 75A, kolor limonki, miseczki pokryte drobnymi kwiatuszkami, stan również idealny posiada odpinane ramiączka
  • 3.Czerwona spódniczka marki Mexx rozmiar 38
  • Wymiary: obwód w pasie bez rozciągania(dodam ze spodniczka posiada gumke w pasie) 64 cm, długośc rówinież 64cm.Spódniczka w stylu sportowym. posiada 2 kieszonki z przodu, zasuwana na zamek z tylu, pas na gumce sciągany troczykamiJej stan oceniam na - bardzo dobry
  • 4.Czarna spódniczka w kolorowe kropeczki- przywiozłam z londynu, stan bardzo dobry,rozmiar na metce38, skład materiału to 93% bawełna i 3% elasten.Wymiary: spódniczka raczej biodrówka w pasie 84 cm. dugośc to 58 cm
  • 5.Bluzeczka kupiona w House of colour, rozmiar L (ja noszę M i tez dobrze na mnie leżała) skład metki to 47% bawełna,47% wiskoza,5% elastan.Stan idealny
  • 6.Kaszkiet dzinsowy kupiony w sklepie ORSAY obwód głowy 57 cm, stan bardzo dobry
  • 7. Krem do twarzy AVON solution Hydrofirming Bio6- bogaty w substancje odżywcze, które nie zawsze można stosować w ciągu dnia.Krem doslanale nawilża skórę twarzy i szyi. Pojemność kremu 50ml. Krem nowy, zafoliowany z długą datą ważności.
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  kaszkiet dzinskw2.jpg
Wyświetleń: 3
Rozmiar:  99,7 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  kaszkiet dzinsowy.jpg
Wyświetleń: 12
Rozmiar:  87,1 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  stanik zielony.jpg
Wyświetleń: 47
Rozmiar:  82,0 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  avon.jpg