Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nosimy dobrze dobrane biustonosze! A TY? cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-07-05, 20:29   #3148
ineczka7
Zadomowienie

Dot.: Nosimy dobrze dobrane biustonosze! A TY? cz. II

Cytat:
Napisane przez AdriannaB Pokaż wiadomość
Zaobserwowałam, że mają rozmiarówkę od A-G i chyba od 75-95, ale z tego co mi wiadomo z niektórych linii mają 70 i 100, a także miseczkę H, ale to akurat nie moje rozmiary, więc nie gwarantuje.

W ofercie mają takie firmy jak: Speidel, Selmark, Anita, Samanta, Felina, Vamp!, no i jeszcze Taubert, Pill, Sunflair, Opera. Z tego co wiem mają jeszcze ładny wybór produktów dla mężczyzn, ale to jako ciekawostka. Hmm, oprócz bielizny, piżam, mają też szlafroki i ręczniki Joop! i Cawo Frottier.

Nie wiem co jeszcze mogę napisać...

Pozdrawiam,
Ada
a ja uważam, że to reklama jest :P

poza tym słabiuteńki wybór, obwody od 75? to ja już bym chyba poszła na ryneczek :/

Felinę można sobie poobserwować na balkonetce, w końcu ktoś pokazuje jak cudne buroszare ohydne namioty za koszmarną ilość kasy próbuje wciskać ta firma :/

A dla odmiany z Samanty miałam przed uświadomieniem ładny staniczek, niestety 75e

Dziewczyny, byłam odebrać mojej mamie zakupy zrobione w Lupoline (ktoś kojarzy?). Taki łódzki sklep z bielizną (rozmiarówka rynkowa :/ ). Staniki mają przecudnej urody czasami, ale rozmiary - ma-sa-kra. Moja mama uświadomić się nie daje i nosi "bo ładne". No i jestem na miejscu, odbieram jej te staniczki i pytam się dziewczyn pracujących tam czy firma planuje poszerzyć rozmiarówkę do jakichś normalnych rozmiarów, powiedzmy przy obwodach 70 miseczki do G, H (no już nie chciałam ich drażnić większymi ). Na co usłyszałam oburzone NO NA PEWNO NIE i zniechęciłam się do zadawania dalszych pytań. Podczas płacenia zadzwoniła do mnie mama i słyszę w słuchawce "a może sama byś sobie od nich coś wzięła, widziałam że robią już AŻ do miseczki E" na co odpowiedziałam, że zainteresuję się jak będą robili moje 70H i większe. Od tego momentu panie w sklepie patrzyły mi się na cycki standardowym wzrokiem pt. "no ale to przecież nie są AŻ TAK WIELKIE piersi, NO NIEMOŻLIWE, wariatka jakaś". Ledwo się powstrzymałam przed akcją uświadamiającą, ale i czasu na to nie miałam i ochoty, widać było że będą się bronić rękami i nogami
ineczka7 jest offline Zgłoś do moderatora