|
Rozeznanie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
Ziaja PRO, Tołpa, Dermacol, FlosLek, Manhattan Clearface, Seboderm, Pure Zone i inne
WĄTEK NIEAKTUALNY
MAM DO WYMIANY: 
Pielęgnacja:
- TOŁPA HUMINEA ROSACAL Delikatny żel miceralny do mycia twarzy i oczudata ważności 10/2009 (skóra wrażliwa, naczyniowa i zaczerwieniona) tubka 150 ml – zostało ponad 80 % (kilka razy użyty); - leci do lorane
- TOŁPA HUMINEA STREFA T Matujący krem korygujący (skóra wrażliwa, mieszana, tłusta i trądzikowa) tubka 40 ml – zostało 60 %; data ważności 11/2010 leci do tampoli
- TOŁPA HUMINEA STREFA T Maska korygująca (skóra mieszana, tłusta i trądzikowa) tubka 50 ml – zostało 50 – 60 %; data ważności 09/2010 leci do tampoli
- SEBODERM Emulsja o działaniu przeciwłojotokowym (do stosowania na twarz i owłosioną skórę głowy) buteleczka 30 ml – zostało 85 %; data ważności 01/2013 - zarezerwowany dla Charlotta11
- L’OREAL Pure Zone Hydra Pure (Krem nawilżający przeciw przetłuszczaniu się skóry) tubka 75 ml – zostało 90 % (kilka razy użyty); data ważności 04/2011 leci do tampoli
- FLOSLEK Żel ze świetlikiem i aloesem do powiek i pod oczy, tubka 15 ml – zostało 60 %; data ważności 05/2011 - leci do 86Paula
- FLOSLEK Żel ze świetlikiem i babką lancetowatą do powiek i pod oczy, tubka 15 ml – zostało 60 %; data ważności 05/2011
- Avene - woda termalna 150 ml (nowa, nieużywana, zafoliowana); nie znalazłam daty ważności, za to na spodzie jest kod: AV5280B 17H52/4) - zdjęcie -> tutaj - leci do lorane
-La Roche - Posay Posthelios balsam po opalaniu 40ml (dołączony jako gratis przy zakupie filtra Anthelios XL) - nowy, nieużywany; data ważności 01/12 - zdjęcie -> tutaj
Pielegnacja profesjonalna:
- ZIAJA PRO Żel Myjący Antybakteryjny (Program oczyszczający do cery trądzikowej) butla 500 ml – zostało 80%; data ważności: 02/2011- leci do braworki
- ZIAJA PRO Peeling z mikrogranulkami bardzo mocny (Program oczyszczający do cery tłustej i mieszanej) butla 250 ml – zostało ponad 90 % (raz użyty); data ważności 04/2011- leci do braworki
- ZIAJA PRO Maska Oczyszczająca z glinką zieloną + dermabrazja (oczyszczający do cery tłustej i mieszanej) słoik 250 ml – zostało ponad 90 % (raz użyta); data ważności 04/2011 - leci do tampoli
- ZIAJA PRO Maska uspokajająca [z algami brunatnymi] (Program oczyszczający do każdego rodzaju cery; Program wzmacniający do cery naczynkowej; Program do eksfoliacji) słoik 250 ml – zostało ponad 90% (raz użyta); data ważności 04/2011 - leci do SaraSara
Kolorówka:
- VIPERA Rozświetlający hydro – mus (kolor: świetlisty brąz) tubka 20 ml, nowa (nieużywana, kolor wypróbowany na ręce), data ważności 07/2010
- DERMACOL Make-up Cover (kolor 210) tubka 30 g – zostało 60 %, data ważności 01/2012
- DERMACOL Make-up Cover (kolor 212) tubka 30 g – zostało 70 %, data ważności 04/2011
- MANHATTAN CLEARFACE Compact powder (puder w kamieniu) kolor 70 vanilla, opakowanie 9g (brak gąbeczki) – zostało na oko 50 % (patrz zdjęcia); brak daty ważności – kupiony w 2009 roku
- MANHATTAN CLEARFACE Compact powder (puder w kamieniu)kolor 76 sand, opakowanie 9g– zostało na oko 30 - 40 % (patrz zdjęcia); brak daty ważności – kupiony w 2009 roku
- MANHATTAN CLEARFACE Compact powder (puder w kamieniu) kolor 77 natural, opakowanie 9g – zostało na oko 50 % (patrz zdjęcia); brak daty ważności – kupiony w 2009 roku
Mam do wymiany także:

Minerały i mazidła
MOJA WISHLISTA:
(w przypadku "prochów" interesują mnie wymianki o wielkości min. sampla EDM; pogrubioną czczionką - moje priorytety)
- Sunlight Finishing Dust EDM
- krzemionka
- puder ryżowy
- puder jedwabny
- boron nitride 16 (CS)
- olej jojoba
- Raya Bio-Effective Night Cream (Lure Beauty)
- Raya Azulen Day Cream (Lure Beauty)
- róże EDM: Pink Snowflakes, Sand Cherry
- cienie EDM: Butterfly Kisses, Rock Anthem, Dreaming Dandy, Picnic, Love Letters, Casual Friday, Leaps & Bounds, Smokey Pink, Kayak, Room Addition
- korektory EDM: Pick Me Up Pink, Morning , Fresh, Dawn, Clear, Mint (w przypadku 3 ostatnich mogą być odsypki mniejsze niż sampel EDM)
-rozświetlacze EDM: Dusty Miller, Pearl Beige, Pearl Sunlight, Wet Sand, Champagne, Pearl Pick Me Up
- podkłady EGM: Michico i Mai Lee (duże ilości)
- rozświetlacz Sundew Lumiere
- róże SN: Cosmic, Baby Doll, Tart, Stellar
- pędzle (mogą być używane ):Baby Flat Top EDM, Eye Kabuki Junior EDM, Dome Blush Brush EDM, Black Sable Shadow CS, Angled Liner Pro Art Detail Brush CS, Pink Duo Fiber Powder Stippler CS, Silver Duo Fiber Stippling Brush CS, White Angled liner Brush CS, Chisel Detail Mini Brush CS oraz Flat Top i pędzel do różu z Blusche (nowa wersja)
w dużych ilościach szukam:
- kremu Raya Multi - Fruit Day Cream (Lure Beauty)
- kremu Raya Microdermabrasion Resurfacing Cream (Lure Beauty)
- innych kremów/żeli z mikrodermabrazją
- oleju z pestek moreli (najlepiej z ECOspa)
- hydrolatów: neroli, lawendowego, oczarowego, z róży stulistnej
- mydła RHASSOUL & MOROCCAN CLAY CLEANSING BAR EGM
- olejków myjących do twarzy (pomarańczowy, waniliowy)
Można mnie kusić także książkami (lubię kryminały, ale inne też mogą być), muzyką (jazz, blues, etno), biżuterią i perfumami FM (202, 204, 06, 81, 88, 211, 212)
A także:
- perfumy FM (202, 204, 06, 81, 88, 211, 212)
- acne derm
- contratubex
- balsamy do ust Rosebud Salve
- odaban (spray)
- Schwarzkopf Got2b Glued Water Resistant Spiking Glue
- Wella ShockWaves Krem Artystyczny Nieład
Wymianki zawsze wysyłam w bąbelkowych kopertach listem poleconym priorytetowym (ewentualnie paczką priorytetową)
Staram się dokładnie opisywać ilość produktu – jak mam jakieś wątpliwości, to podaję, że jest mniej, bo wolę, by odbiorca mile się zaskoczył niż przeżył rozczarowanie.
Na pytania zadane w moim wątku odpowiadam tylko i wyłącznie w moim wątku.
Edytowane przez biedronqa
Czas edycji: 2010-09-24 o 21:06
|