SZUKAM
Oto moja jakże króciutka lista marzeń:
1. Wszelkiego rodzaju sukieneczki na lato, kolorowe, jednolite, najlepiej krótkie, ale nie pogardzę dłuższymi
2. Tuniczki, bluzeczki, na ramiączkach, z krótkimi rękawkami, z motywem kwiatowym i nie tylko, z ładnym dekoltem.
3. Szorty dżinsowe, materiałowe, obojętnie, byle jakieś krótkie i ładne
4. Krótkie spódniczki, dłuższymi też nie pogardzę, jak znajdą się jakieś ładne, ale bez przesady, nie jakieś maxi
5. NOWA bielizna, głównie staniczki, rozmiar 75C, bądź też mniejsze D, dół S, małe M.
6. Stroje kąpielowe, góra miseczka C, dół S.
7. Nie pogardzę satynowymi komplecikami do spania
8. Chętnie przygarnę czarne ligginsy.
9. Rzeczy w stylu retro, a już w ogóle oddam dużo za sukieneczki, jakie nosiła Mia Farrow w ,,Dziecku Rosemary", wdziałyście???
oczywiście to były ciążówki, a ja szukam takich zwykłych, o kroju litery A

Podaję w załączniku przykładową sukienkę
To oczywiście taka moja ogólna lista rzeczy, za które oddam swoje ciuszki najszybciej, nie oznacza to, że tylko za nie, absolutnie pozwalam kusić mnie wszystkim, może akurat macie coś, w czym się z miejsca zakocham
Więc Kochane, kuście, kuście
Więc dziewczęta, czekam na Wasze propozycje z niecierpliwością, za rzeczy z wishki, które mi się najbardziej spodobają oddam naprawdę wiele
Najpierw przejrzyjcie mój wątek wymiankowy, żeby nie wyszło później, że macie coś z mojej wish, ale u mnie się Wam nic nie podoba

Chyba, że Wasza rzecz tak mi się spodoba, to wtedy poszukam poza wątkiem tego, co Was najbardziej interesuje
Buziaki
Oto mój wątek wymiankowy:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post12922918