|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
Przekupka: 12 pkt / 100% pozyt.
|
Moja wishlista! Pomóżcie mi to znaleźć! :)))NIEAKTUALNE!!! link do nowej wishki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post13885573 Witam drogie Wizażanki! ![]() Chciałabym, abyście w miarę możliwości pomogły mi może znaleźć rzeczy, których szukam najbardziej ![]() A więc, jako, że ja jestem bezpośrednią dziewczynką, przejdę od razu do rzeczy ![]() ![]() ![]() Oto moja jakże króciutka lista marzeń: 1. Wszelkiego rodzaju sukieneczki na lato, kolorowe, jednolite, najlepiej krótkie, ale nie pogardzę dłuższymi ![]() 2. Tuniczki, bluzeczki, na ramiączkach, z krótkimi rękawkami, z motywem kwiatowym i nie tylko, z ładnym dekoltem. 3. Szorty dżinsowe, materiałowe, obojętnie, byle jakieś krótkie i ładne ![]() 4. Krótkie spódniczki, dłuższymi też nie pogardzę, jak znajdą się jakieś ładne, ale bez przesady, nie jakieś maxi ![]() 5. NOWA bielizna, głównie staniczki, rozmiar 75C, bądź też mniejsze D, dół S, małe M. 6. Stroje kąpielowe, góra miseczka C, dół S. 7. Nie pogardzę satynowymi komplecikami do spania ![]() 8. Chętnie przygarnę czarne ligginsy. 9. Rzeczy w stylu retro, a już w ogóle oddam dużo za sukieneczki, jakie nosiła Mia Farrow w ,,Dziecku Rosemary", wdziałyście??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To oczywiście taka moja ogólna lista rzeczy, za które oddam swoje ciuszki najszybciej, nie oznacza to, że tylko za nie, absolutnie pozwalam kusić mnie wszystkim, może akurat macie coś, w czym się z miejsca zakocham ![]() Więc Kochane, kuście, kuście ![]() Więc dziewczęta, czekam na Wasze propozycje z niecierpliwością, za rzeczy z wishki, które mi się najbardziej spodobają oddam naprawdę wiele ![]() Najpierw przejrzyjcie mój wątek wymiankowy, żeby nie wyszło później, że macie coś z mojej wish, ale u mnie się Wam nic nie podoba ![]() ![]() Buziaki ![]() Oto mój wątek wymiankowy: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post12922918 Edytowane przez Aqnieszka69 Czas edycji: 2009-08-24 o 18:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Moja wishlista! Pomóżcie mi to znaleźć! :)))
mam letnia sukienke i szorty
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
mam bluzeczke z kawiatowym motywem, nowy biustonosz 75c, szorty jeansowe, tuniki i legginsy czarne
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
zajrzyj do mojego watku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
Mam sukienki, bluzki, tuniki, krotkie spodniczki, stroje kapielowe itd.
Przejrzyj moje wszystkie watki, zwlaszcza stare, bo w nowym mam tylko botki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
mam
3. Szorty dżinsowe, materiałowe, obojętnie, byle jakieś krótkie i ładne 4. Krótkie spódniczki, 6. Stroje kąpielowe, góra miseczka C, |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam do mnie po
1. Wszelkiego rodzaju sukieneczki na lato, kolorowe, jednolite, najlepiej krótkie, ale nie pogardzę dłuższymi 2. Tuniczki, bluzeczki, na ramiączkach, z krótkimi rękawkami, z motywem kwiatowym i nie tylko, z ładnym dekoltem. 3. Szorty dżinsowe, materiałowe, obojętnie, byle jakieś krótkie i ładne 7. Nie pogardzę satynowymi komplecikami do spania Jak chcesz wstawie zdjecie srebrnego kompelciku z rozowa koronka z TOP SHOPU. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
2. Tuniczki, bluzeczki, na ramiączkach, z krótkimi rękawkami
Mam kilka ale zdjęcia w kiepskiej jakości.... 4. Krótkie spódniczki, MAM ŻÓŁTĄ w wątku-NOWA 6. Stroje kąpielowe, góra miseczka C, dół S. JEST JEDEN W WĄTKU ZAPRASZAM
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
u mnie;
-szorty dzisowe i z materialu -komplet do spania -tuniki,bluzki na ramiaczka -krotkie spodniczki __________________ https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=353444 Zapraszam ![]() Strona 2 i 3 MEGA DOKLADKA |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:15.