2009-07-10, 00:00
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Gra wstępna
Cytat:
Napisane przez Martulka86
Szukałam podobnych postów ale nie znalazłam, sorrki jeżeli przeoczyłam cos. Mam problem i pytanie do was ... Chodzi o to że jestem z chłopakiem od 1,5 miesiaca około ale jeszcze sie nie kochaliśmy. On chce ale ja jakoś nie czuje sie do końca pewnie, wiem ze mu na mnie zalezy itd. ale nasza gra wstępna trwa jakieś 5 minut ( całowanie, pieszczoty itd) i od razu do spodni. Sama nie wiem czemu, ale zawsze go powstrzymuje mimo że ma ochote ale .. jakoś tak nie czuje sie pewnie w 100%. Moje pytanie brzmi ile trwa teraz u was gra wstepna a ile przed pierwszym stosunkiem i po jakim czasie kochałyście sie ze swoimi chłopakami pierwszy raz ? pozdrawiam
|
jeśli nie czujesz się przy nim pewnie, nie jesteś do końca gotowa, to długość gry wstępnej tu nie ma nic do rzeczy. jak facet jest tak niecierpliwy, to po prostu spróbuj porozmawiać z nim o tym, w końcu dlaczego masz się zmuszać do czegoś, czego nie jesteś pewna?
może on sobie nie zdaje sprawy, że trochę Cię przytłacza tym, że od razu chce przejść do rzeczy.
|