Raczkowanie
Przekupka: 1 pkt / 100% pozyt.
|
Sweter,tunika,koszula itp itd :] zapraszam!
Cześć dziewczyny
mała DOKŁADKA STRONA 1;p (POST 18)
Mam kilka rzeczy, których nie założyłam już od ponad pół roku więc to o czymś świadczy;p
Założyłam bodajże 2 lata temu wątek z ciuchami, ale jest juz nieaktualny, większośc rzeczy po prostu oddałam, dlatego zakładam nowy. Może dojdziemy do porozumienia;>
Napiszę w skrócie czego potrzebuję w zamian :
- bielizna,strój kąpielowy
- koszulki, topy
- buty-japonki,sandałki
- zegarek
I to wszystko co wpadnie mi w oko.
Mam nadzieję, że coś się Wam spodoba
Mhm, co do wysyłek to jestem za paczką, ew. list polecony oczywiście, jak zauważyłąm u większości, kopertą bąbelkową, bezpiecznie zapakowany.
Nie mam żadnych przekupek, więc pewnie większość będzie się mnie obawiać.. Jestem uczciwa ale to pewnie dla niektórych za mało. Możemy dogadywać się na forum, mailowo, telefonicznie, jak komu wygodniej - jestem otwarta
Chcę się po prostu pozbyć tych rzeczy;p
Mhm, jeśli jakaś rzecz nie posiada wad, to nie będę nic więcej o niej pisać. Żadna rzecz u mnie nie jest NOWA, 2-3 rzeczy są założone dosłownie kilka razy ale to zaznaczę przy odpowiednich punktach.
no to zaczynam;]
Aha, przepraszam, ale większość rzeczy jest wygnieciona, już mi się naprawdę nie chciało tego prasować.. jeśli któraś będzie miałą ochotę zobaczyćwięcej zdjęć proszę pisać, postaram się przesłać indywidualnie zainteresowanym osobom ;]
1. Bluzka "nietoperz", fioletowa ze srebrną nitką, trochę rozciągliwa, ładnie się dopasowuje do sylwetki, Miss Berge, 50% viscosa, 50% polyester, Made in turkey PRAKTYCZNIE NOWA
wymiary: długość-ok57, szer-ok 38x2, dł rękawa-ok36
2. Koszula na krótki rękaw, różowa,purpurowa, Pimkie basic, obcięłam metke musiała mnie uwierać.Rozmiar międzyS/M. Zapinana na guziki, kołnierzyk, krótki rękaw z guzikami, dobrze skrojona i uszyta ZAŁOŻONA KILKA RAZY
wymiary: dł-ok55, szer w biuście-ok40, dł rękawa-ok11
3. Bluzka brązowo-złota na cienkich ramiączkach, fajnie wygląda pod żakiet, ale nie tylko ;p , bata , metka standardowo obcięta hehe , bluzka ma tak jakby dwie warstwy,które na siebie nachodzą, odcięta pod biustem, w ogóle nie zniszczona,ZAŁOŻONA KILKANAŚCIE RAZY
wymiary: dł ramiączek-ok26, szer-ok 32x2, dł od pachy-ok 35
4. Koszula biała w paski, elegancka. Ma delikatne przetarcie-ok1cm-na szwie na ramieniu,jeśli się koszulę naciągnie w tym miejscu to staje się to widoczne, koszula posiada długie rękawy z mankietami+kołnierz i zapinana jest na guziki, rozmiar 36
rozmiary: dł rękawa-ok65, dł koszuli-ok56, szer w talii-ok 40x2
5. Bokserka sportowa Reporter, rozmiar S, rozciągliwa, 94% bawełna, 6% elastan, ZAŁOŻONA 3 RAZY, idealna jeśli ktoś uprawia jakiś sport, ale nie jest to jej jedyne przeznaczenie.
Wymiary dodatkowe: dł od pach-ok33, szer na samym dole-ok39
6. Spodenki brązowe, Terranova, rozmiar M, 55% len, 45% wiskoza, 4 kieszenie, sznurki po bokach + w pasie.
Wymiary: dł zew nogawki-ok25 [po ściągnięciu sznurkami -3cm], szer nogawki-31, pas-ok 42x2 BRAK!!!
7. Bluzka/tunika szaro-czarne paski z motywem na lewej piersi, Suschi rozmiar M, made in turkey
wymiary: dł-83, szer na dole-ok50, szer w biuście-ok 44x2, dł.rękawa-13
8. Bokserka czarna, emtivi, 90% bawełna, 10% elastan, z przodu pod dekoltem napis " emtivi only for girl" na plecach również only for girl kolorem błękitnym, koszulka nie jest wypłowiała,ma czysty świeży kolor, nie porozciągana, taka jak widać.
wymiary: dł od pachy-ok32, szer-ok36x2 BRAK!!
9. Spódniczka, kolor hm.. ciemna oliwka? troche pod wojskowy, sama nie wiem, z paskiem w tym samym kolorze,2 kieszenie z tyłu, na jednej ślicznie wyszyty nitką kwiat, 2 fajne mniejsze kieszenie z przodu na udach z gumką.zapinana na guzik i mały zamek, Refree, rozmiar M
wymiary: dł-30, pas-ok 41x2 BRAK!
10. Sweterek biało-kremowy,taka siateczka w sumie duży dekolt w łódkę, ja spuszczałam jedną stroną na ramię, długie rękawy Założony kilka razy, posiadał już taką dziurkę, w sumie to nie dziurka tylko nitki się jakby rozeszły, dlatego był przeceniony, Tally Weijl, Rozmiar S/36/8, metka obcięta bo prześwitywała nieładnie..
dodatkowe wymiary: dl od pach-ok 49, dł rekawa-ok72, szer w biuscie-ok 41 Jest bardzo rozciągliwy, fajnie dopasowuje się do ciała BRAK!
11. Ostatnie - 3 paski.
Czerwony-szer-troszke ponad 6cm, dł[bez kółka]-95cm, JAK NOWY
Czarny - szer-ok 1,5cm , dł-ok92 bez klamry, klamra ma dł-9cm, odpadły dokładnie 3 brylanciki, z daleka jest to kompletnie niewidoczne!
Metalowy-dł-70cm + łańcuszek-ok 33cm,
Paski mogę dać razem, mogą być jako dodatek np do czegoś lepszego, mogę dać pojedyńczo za jakies mniejsze rzeczy, dogadamy się hehe
I to wszystko, dołączam zdjęcia. Oglądajcie i piszcie czy coś Wam odpowiada
+ Mam również podkład Astora ale o tym inny wątek, pisze tak dla przypomnienia;p
Edytowane przez marta.885
Czas edycji: 2009-09-20 o 11:51
|