Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie wrześniowo - październikowe 2009 cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-07-15, 12:04   #1663
karamari
Rozeznanie

Dot.: Mamusie wrześniowo - październikowe 2009 cz. III

Hej hop! Ale pięknie u nas - słonecznie i gorąco

Fasoleczko, piękne zdjęcia! Ciąża Ci służy

Aniago, tak jak pisała Tysiak - staraj się skupić na pozytywach pobytu w szpitalu, zrób sobie rekonesans, oswoisz się z tym miejscem, poznasz personel... Czas szybko zleci, a dla Ciebie i dzidzi tak lepiej
Trzymaj się, kochana, i wracaj do nas szybko!!!

Cytat:
Napisane przez Tysiak7 Pokaż wiadomość
Laski co to jest dobre na zgage bo mnie dorwala, ja bedzie tak ja z Wera to odpusci mnie dopiero po porodzie o nie
Na zgagę ponoć działa dobrze mleko, ale nie sprawdzałam, bo nie lubię
Ponoć można żuć jeszcze migdały albo nasiona anyżku czy kminku.
Ja zauważyłam, co wywołuje u mnie zgagę - duże porcje na raz oraz ciężkostrawne potrawy, zwłaszcza smażone - więc po prostu staram się tego unikać. No i po moim Zuberku - pitym na skurcze - nie ma żadnej zagagi
Tylko on śmierdzi niemiłosiernie zgniłymi jajami i smakuje też, erm, wytrawnie...

Cytat:
Napisane przez aniago25 Pokaż wiadomość
Pojadę później kupić koszulę do szpitala to może trafie na jakieś fajne pieluchy tetrowe tylko nie mam pojecia ile sztuk mam kupić
Z tymi pieluchami tetrowymi, to wszystko zależy, do czego zamierzacie używać i jak często prać Jako taka uniwersalna ściereczka/przemywaczka/podkładka to na pewno kilka czy nawet kilkanaście sztuk się przyda.

Cytat:
Napisane przez joannah Pokaż wiadomość
My pojutrze zaczynamy 31 tydzień
Cytat:
Napisane przez Orzeszek.1 Pokaż wiadomość
A my zaczęliśmy 31tc, Boshhh toż to już niedługo!!!

Już się nie mogę doczekać!!!

Chociaż jeszcze tyle spraw w domu do zrobienia, wózek ani łóżeczko nie kupione, kuchnia będzie dopiero na koniec sierpnia... I z tym praniem, to wydaje mi się za wcześnie - przecież wszystko mi się zakurzy???
Poza tym, nie wiem, na który proszek się zdecydować... Z moją obsesją szukam składów i nie mogę znaleźć A przecież nie chcę tych wszystkich fosforanów, formaldehydu, EDTA, enzymów, wybielaczy chlorowych ani optycznych, ropy, zmiękczaczy, kolorantów i zapachów

Cytat:
Napisane przez Biedroneczkaolga Pokaż wiadomość
witam kochane piękny dzień się zapowiada...
dzisiaj mam fajny dzień bo - idę do kosmetyczki zrobić porządek ze sobą - fajnie fajnie lubie takie małe przyjemności
Miłego dnia, Biedroneczko! Korzystajmy teraz z małych przyjemności

Cytat:
Napisane przez woman31 Pokaż wiadomość
a jezeli chodzi o butelki to ja po przeczytaniu wielu forow i ogolnie na podstawie wywiadow wybralam butelki firmy tommee tippee (no zobaczymy jak sie sprawdza).
Ja też upatrzyłam sobie butelki TommyTeepee. Ich smoczki mają fajny, quasifizjologiczny kształt cyca Ale na razie ich nie kupuję, bo w razie czego, mąż zostanie po nie wysłany
karamari jest offline Zgłoś do moderatora