2009-07-15, 12:04
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie wrześniowo - październikowe 2009 cz. III
Hej hop! Ale pięknie u nas - słonecznie i gorąco
Fasoleczko, piękne zdjęcia! Ciąża Ci służy
Aniago, tak jak pisała Tysiak - staraj się skupić na pozytywach pobytu w szpitalu, zrób sobie rekonesans, oswoisz się z tym miejscem, poznasz personel... Czas szybko zleci, a dla Ciebie i dzidzi tak lepiej
Trzymaj się, kochana, i wracaj do nas szybko!!!
Cytat:
Napisane przez Tysiak7
Laski co to jest dobre na zgage bo mnie dorwala, ja bedzie tak ja z Wera to odpusci mnie dopiero po porodzie  o nie 
|
Na zgagę ponoć działa dobrze mleko, ale nie sprawdzałam, bo nie lubię
Ponoć można żuć jeszcze migdały albo nasiona anyżku czy kminku.
Ja zauważyłam, co wywołuje u mnie zgagę - duże porcje na raz oraz ciężkostrawne potrawy, zwłaszcza smażone - więc po prostu staram się tego unikać. No i po moim Zuberku - pitym na skurcze - nie ma żadnej zagagi
Tylko on śmierdzi niemiłosiernie zgniłymi jajami i smakuje też, erm, wytrawnie...
Cytat:
Napisane przez aniago25
Pojadę później kupić koszulę do szpitala to może trafie na jakieś fajne pieluchy tetrowe tylko nie mam pojecia ile sztuk mam kupić 
|
Z tymi pieluchami tetrowymi, to wszystko zależy, do czego zamierzacie używać i jak często prać Jako taka uniwersalna ściereczka/przemywaczka/podkładka to na pewno kilka czy nawet kilkanaście sztuk się przyda.
Cytat:
Napisane przez joannah
My pojutrze zaczynamy 31 tydzień 
|
Cytat:
Napisane przez Orzeszek.1
A my zaczęliśmy 31tc, Boshhh toż to już niedługo!!!
|

Już się nie mogę doczekać!!!
Chociaż jeszcze tyle spraw w domu do zrobienia, wózek ani łóżeczko nie kupione, kuchnia będzie dopiero na koniec sierpnia... I z tym praniem, to wydaje mi się za wcześnie - przecież wszystko mi się zakurzy???
Poza tym, nie wiem, na który proszek się zdecydować... Z moją obsesją szukam składów i nie mogę znaleźć A przecież nie chcę tych wszystkich fosforanów, formaldehydu, EDTA, enzymów, wybielaczy chlorowych ani optycznych, ropy, zmiękczaczy, kolorantów i zapachów
Cytat:
Napisane przez Biedroneczkaolga
witam kochane piękny dzień się zapowiada...
dzisiaj mam fajny dzień bo - idę do kosmetyczki zrobić porządek ze sobą - fajnie fajnie lubie takie małe przyjemności
|
Miłego dnia, Biedroneczko! Korzystajmy teraz z małych przyjemności 
Cytat:
Napisane przez woman31
a jezeli chodzi o butelki to ja po przeczytaniu wielu forow i ogolnie na podstawie wywiadow wybralam butelki firmy tommee tippee (no zobaczymy jak sie sprawdza).
|
Ja też upatrzyłam sobie butelki TommyTeepee. Ich smoczki mają fajny, quasifizjologiczny kształt cyca Ale na razie ich nie kupuję, bo w razie czego, mąż zostanie po nie wysłany
|
|
|