2009-07-17, 21:22
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Naturalna pielęgnacja skóry dla fanek minerałów i nie tylko...
Cytat:
Napisane przez Dominkab
MUSISZ  !
Ja jestem przed @. Zawsze na tydzień - półtora przed moja skóra wygląda tak sobie. Od kiedy stosuję naturalną pielęgnację jest niebo lepiej, ale wiadomo, zawsze się człowiek czegoś dopatrzy i jest niezadowolony  Neem przyspiesza znacznie znikanie niespodzianek. W połączeniu z NTBT i ZZ to już speed z prędkością światła. Ja mam jeszcze taki problem że moja skóra bardzo długo się goi (ogólnie słaba krzepliwość krwi, ale przynajmniej wiem na zawał nie zejdę  ). A ten olej gojenie też przyspiesza.
Niestety śmierdziel z niego nieziemski, ale plus jest taki, że ten zapach jakoś szybko wietrzeje. W przeciwieństwie do tamanu nie śmierdzi mi nim sypialnia 
|
I co ja mam teraz zrobić? No nic, dopisuję do listy must have, chociaż jakoś zakupy z NP są mi na razie nie po drodze.
A wczoraj wieczorem odkryłam Amerykę orientując się, że frakcja sojowa jest już dostępna w moim ulubionym sklepie Mazidła. Jakby jeszcze wprowadzili hydrolat z kocanki i kwasy PHA (bo te mnie ostatnio kuszą po waszych recenzjach) to już bym się w ogóle na BU wypięła. A tak czekają mnie teraz zakupy właśnie z BU zapasu hydrolatu z kocanki no i na próbę toniku PHA.
|
|
|