2009-07-17, 22:52
|
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX
Cytat:
Napisane przez Estella
Nie wiem czy znajdziesz jeszcze gdzieś te zestawy -u nas zostały same przeciwzmarszczkowe.
|
W aptece na Rakowieckiej, koło SGH, są jeszcze wszystkie rodzaje. Niedawno kupowałam Karolinie 
Cytat:
Napisane przez aante_e
Nosku jak się spisuje serum Hydrabio? I zamawiałaś któryś z kremów z tej serii?
Kliknę niedługo tonik i krem Lysanel, tylko muszę się zdecydować na jakiś krem dobrze nawilżający i coś pod filtr, gdy zacznę się kwasić.
|
aante do tej pory używałam serum Hydrabio tylko na olejek Clarinsa, razem tworzą tłustą ale cudną parę dopiero dziś na noc nakładam serum solo, więc dam znać jak się spisuje.
Kupiłam też Hydrabio Legere, jest boski, używam na dzień, leciutki, fajnie nawilża, super pod filtry moja nowa miłość i chyba nie chcę innego na lato 
Hydrabio Riche też kiedyś miałam, był niezły, ale wtedy nie lubiłam jeszcze "tłuściochów", więc nie do końca mi przypasował. Teraz pewnie by mi się podobał.
A co do solidnego nawilżacza polecam SVR Xerialine Visage. Cudo nawilża, regeneruje, zmiększa, odżywia skórę w jedną noc, moim zdaniem idealny do stosowania na przemian z kuracją kwasową.
Ja w końcu nie odważyłam się użyć kremu Lysanel teraz. używam od czasu do czasu toniku na czoło, jest lepiej, ale liczę na to, że krem zdziała więcej.
Ciągle trzymam odwyk
|
|