2009-07-18, 12:22
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII
Cytat:
Napisane przez baja_86
Dziś mam swój wieczór panieński  będzie wesoło 
Tż też miał mieć dziś impreze z kumplami, ale niestety nie wypaliła, podobno w przyszłym tyg się będzie bawił. Trochę bezsensu, że w innym terminie, niż zakładaliśmy, ale nic się nie da zrobić już. Jakoś będziemy musieli to przeżyć
|
udanej zabawy
wogole to zmienilas atavarek
strippi; - jestes szalona
Cytat:
Napisane przez zanetaa88
J
Martunia dokładnie Ty płacisz Ty wymagasz! Masz swoją wizję i niech florystka to wykona, zgadza się może doradzić jaka forma,ale w kolorze koloru i wyboru kwiatów także chociaż jak już dany klient ma coś wybrane i jest przekonany do swojej wizji to florystka powinna wykonać swoją pracę.
Ja miałam bukiet już nawet na zdjęciu wszystko było pokazane, to nawet sam jeden florysta z wizazu do mnie napisal,ze preferuje troche inny model.Pokazałam mu suknie jaką będzie to powiedział,że troche by zmienił spadający element nie że róże spadają a trawa i koraliki na nich.
Spodobało mi się i mam wyobrażenie o bukiecie teraz go tylko zamówić 
|
no dokladnie fajnie jak ktos doradzi albo pomoze w wyborze jak jestes niezdecydowana ale wciskac na sile swoja wizje to przegiecie...
|