Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie wrześniowo - październikowe 2009 cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-07-19, 17:34   #2017
DDosiek
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie wrześniowo - październikowe 2009 cz. III

Witam w ten nieco już chłodniejszy dzień.

Wczoraj myślałam, że padnę z tego upału. Jak to dobrze, że w końcu saię trochę ochłodziło.
Cytat:
Napisane przez zartownis Pokaż wiadomość
moj gruby brzuchol zostal juz 30 razy obejrzany
To sie nazywa sukces

A ja naogladalam sie dzis wczesniaczkow i wcale mnie takie obrazy nie raza, nawet jeden byl taki 27 tyg to cos w wieku Patricka
a ja coś nie mogę go obejrzeć, nie chce się otworzyć.

Cytat:
Napisane przez Biedroneczkaolga Pokaż wiadomość
witam kochane
ja tylko na chwilę relacje z wizyty
Jestem MEGA SZCZĘŚLIWA BO MAŁY DOGONIŁ I WSZYŚCIUTKIE WYMIARY MA NA 30 TYDZIEŃ CIĄŻY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
cudowne uczucie jak wszystko jest ok
nawet te nóżki co miał o 3 tygodnie za małe wyrównały
Mały klopsik waży już 1720 g
Cytat:
Napisane przez Biedroneczkaolga Pokaż wiadomość
miałam robione dzisiaj też KTG bo niepokoją go te skurcze ale niby wszysko jest ok
To niezły klusek.
A co z tymi skurczami? bo ja mam też i to dość często. Nie bolą, ale czuję je.Dziwnie to określić. I co lekarz o nich mówił? Bo mój mi kazał tylko leżeć.

Cytat:
Napisane przez malin30 Pokaż wiadomość
Widzę, że "słonie" prowadzą

Słyszałyście może o kosmetykach Ziaja dla dzieci i przy okazji tych dla mamuś, czyli seria Ziajka? Jestem właśnie na ich stronie, bo jadę dziś do Ustki i na promenadzie w poprzednich sezonach ustawiali się z namiotem Ziai. Można tam kupić wszystkie ich produkty w bardzo korzystnej cenie.
Ja stosuje ziajkę na rozstępy jestem zadowolona. Ładnie nawilża a rozstępów na brzuchu nie mam.

Cytat:
Napisane przez Katarina081 Pokaż wiadomość
Czesc Dziewczyny

Nie uwierzycie, ale ja dopiero przed chwilką wstałam
Zbieram się i lecę oglądać wózki, może już sobie jakiś upatrzę. Ufff dobrze, że dzisiaj nie jest tak gorąco, będę miała więcej siły na bieganinę...
A może wy mi polecicie jakiś ładny, na duzych pompowanych kołach dla dziewczynki??

Dziękuję dziewczynki za miłe przyjęcie mnie do swojego grona)

Jak wrócę z zakupów to się odezwę...
Witaj w gronie.
My kupiliśmy coneco barracuda i jestem z niego bardzo zadowolona. Bardzo funkcjonalny i wygodny

Cytat:
Napisane przez aliisanka Pokaż wiadomość
choruję na epilepsję i oczy
Moja kumpela też ma epilepsje i rodziła normalnie. Ale ma rzadko ataki

Cytat:
Napisane przez Tysiak7 Pokaż wiadomość

U nas tez straszna duchota dzisiaj byla naszczeście przeszła przed 20.00 burza jest o niebo lepiej
a wogóle to my są dziś po tym ślubie, pięknie bylo i cholernie przykro mi........ że Tż nie ma i trzeba po kościele wracać do domu wogole odpadam, hormony w ciazy mnie wykonczą, jak mlodzi podjechali pod kościoł to sie pobeczalam a potem jak im składalam zyczenia i kwiatki (normalnie z natury nie lubie okazywac uczuć publicznie, tylko najblizszym) wariatka
ale to naprawde tacy przesymatyczni ludzie ze aż w serduchu ściska że nie moglismy dzielic z nimi ich szczęscia w tym wyjatkowym dniu
ech dosc bo znowu chlipie
kilka fotek dla was
1. najurokliwsza druhna pewnego wesela - zdaniem jej mamy
2,3,4 to se my
Ślicznie wyglądałyście. Obie.

Uciekam leżeć, bo siedzę juz długo przy kompie i brzuchol mnie męczy. A muszę jeszcze dokończyć dvd dla męża. Byliśmy miesiąc temu na koncercie znajomego zepolu, który gra przeboje Queenu i obiecałam zrobić z tego nagrania dvd. A tak mi sie nie chce... No i obiecałam, że dziś je zrobię. Tym bardziej, że siedzę sama w domu, bo małż pojechał do Warszawy pomóc szwagrowi w przeprowadzce.
No to dłubię od rana i juz mam dość...

moje różności
moje decoupage
preferencje
serwetki na wymianę
DDosiek jest offline Zgłoś do moderatora