Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode = Żonki 2009 część XIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-07-20, 09:52   #691
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy
Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
Ddaaaiissyy ja generalnie też byłam przeciwna białej kamizelce :/ ale powiem szczerze, że jak Tż-et mierzył gangol bez kamizelki to brakowało jednak tego czegoś...wzieliśmy kamizelkę w kolorze złamanej bieli, ona tak jakby się na srebrno mieniła, bo takie elementy mam na sukni. Całość bardzo podoba się nam obojgu. Jak mi się go uda namówić na sesję to wkleję fotki, ale to dopiero jutro
No własnie, ja tez boje sie, ze moze czegoś brakowac.... Chyba poproszę go aby jednak przymierzył.
Bez kamizelki moze byc tak łyso

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
ddaaiissyy, dzieki No moj TZ w gajerku prezentuje sie rewelacyjnie, powiem niieskromnie Natomiast jego buty nie sa lekko nablyszczane a sa po prostu lakierkami. Co prawda balam sie, ze taki polysk, moze zepsuc caly efekt elegancji, ale na szczescie buty sa brazowe a nie czarne (bo czarne lakierki pasuja tylko do smokingu), dzieki czemu swietnie sie komponuja z czekoladwym gajerkiem

Mo TZ zaklada kamizelke ta od kompletu od garnituru

no widziałam zdjecia - klasa
A gdzie kupowaliscie garnitur ze były garnitury z kamizelka? Niestety w salonie gdzie kupowalismy ani jeden nie miał jej w komplecie Ciezko bedzie chyba teraz doszyc na zamówienie.

Jeśli się na jakąs zdecydujemy to podobną o jakiej pisała aniaaa84
Cos pod kolor mojej sukni.

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując