Panny Młode = Żonki 2009 część XIII - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-07-19, 10:40   #631
groszek80
Raczkowanie

Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII

Hej kobietki!!!Miałam się opalać a tu lipa zimno i pada

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
KOBITKI
wrzucam swoje fotki z próbnego
oczywiscie nie mogłam sie tż-a doprosic o zdjecia i robiłam sama, po kilku ładnych godzinach błyszczyk juz zjadłam ale i tak mi sie nie podobał bo taki z kolorwymi drobinkami był a jak chce taki lustrzany ale bezbarwny

nooi wrzucam wam zdjecia naszej sali

to miejsce w ktorym siedzimy takie bidne jest ale coś wymyslę znaczy sie juz wymysliłam
Bardzo ładny delikatny makijaż. A sala ogromniasta!!! Ja mam jeszcze resztki próbnej fryzury, bo szkoda mi jej rozpinać. Postaram się wkleić fotki
groszek80 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-19, 11:15   #632
mka1987
Raczkowanie

zanetaa88, ddaaiissyy dziewczyny dziękuję bardzo
kosze kupiliśmy w warszawie....znalazłam adres w internecie....sklep z zewnątrz przerażał swoim wyglądem....ale w środku naprawdę był baardzo duzy wybór...nie wiedziałam na które kosze się zdecydowac! (ceny naparwdę super jak dla mnie....za 1 kosz zapłacicliśmy 16 zł...a w innych widziałam bardzo podobne nawet i za 30 zł!)
...do środka włożyłam bombonierkę, delicje, kawę i wino....wszystko w kolorze bordowym...(tak sobie wymysliłam).... zrobiłam kokardy, dołożyłam do koszy sianka w naturalnym kolorze, bordowego kwiatka do wystroju i wszystko owinęłam przeźroczystą folią....

nie mam narazie zdjęc ramek....a telefonem nie widac byłoby nawet graweru, więc jak podładuję aparat to zrobię

mka1987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-19, 11:30   #633
motley
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość

Ja myślałam,żeby dać raffaelo, kawę, winko ciasteczka jakieś fajne i wydrukowane podziękowania jakie będziemy czytać na ładnym papierze które chce zrobić w taką specjalną ochronę coś przezroczystego i to się chyba na ciepło dopasowuje do kształtu kartki.Nie wiem jak to się nazywa po fachowemu.
laminowanie?

Wczoraj kupiliśmy piękny garnitur i buty dla TZ. Wszystko w kolorze gorzkiej czekolady, cudne

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"
motley jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-19, 11:43   #634
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez motley Pokaż wiadomość
laminowanie?

Wczoraj kupiliśmy piękny garnitur i buty dla TZ. Wszystko w kolorze gorzkiej czekolady, cudne
My wczoraj też byliśmy z TŻtem na łowach i kupiliśmy garnitur, koszulę, kamizelkę i krawat kaskadowy. Zostały do kupienia buty.
Garnitur w kolorze czarnym, lekko połyskujący - nie świecący się. Ja natomiast kupiłam sukienkę na poprawiny oboje zadowoleni jesteśmy
Stary 2009-07-19, 13:25   #635
dekoderka
Raczkowanie

CZESC KOCHANE ja juz po bylo cudownie
Przez caly dzien wogole sie nie stresowalam, Tz bardziej.Wstałam o 6.30 bo nie moglam spać. kapiel relaksująca, fryzjer ( fryz wyszedl cudo) pozniej makijaz tez ekstra( kolezanka wizarzystka mnie malowała). Wszystko na lighcie.Po makijażu okazalo sie że juz 13.15 a o 14 miał być Tz i mielismy miec plener. Nie mialiśmy pomysłu jakiegoś specjalnego. Nasz fotograf okazał sie bardzo kreatywny i przez 2 godziny biegaismy po polach-zdjecia w zbozu, po starej stodole zdjecia na słomie, pożniej walc na łące itp. Łowienie ryb nad stawe-wszystko w moje okolicy. Mielismy nawet zdjecia w autku gdzie Tz siedzi w bagazniku a ja sie do niego dobieram Póxniej do Kościoła. Bylliśmy wczesniej żeby przed kosciolem wtac gosci. Przyjechao mnostwo osob, w kosciele bylo ze 210 osob. pogoda caly czas piekna chociaz strasznie goraco. Organista ( znaleziony w necie) spisal się na 6! Pieknie gral na saksie. Dostał za to 50zł wiecej w kosciele ciagle sie usmiechalam, a gdy skladalismy przysiege to zaczelam sie smiac, bo ksiadz podpowiadal: "Ja Monika biore Ciebie ...Macieju...." a moj mąż to PAWEŁ!!! gdybym byla ze stresowana bardzo to pewnie bym powtorzyla za ksiedzem.... Ksiadz tez sie smiala pozniej gdy szlismy od oltarza, to pozniej wszyscy mowili ze Paweł szedl taki spokojny, bez usmiechu a ja sie szczerzylam do wszystkich jak glupia Naślub przyjechali rownież nasi koledzy z pracy na motorach i jechalismy za nimi na saleByło cudownie c.d.n
Stary 2009-07-19, 13:35   #636
kliwia
Zakorzenienie

dekoderka

Czekamy na cd i zdjecia

Wszytskiego dobrego
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-19, 13:35   #637
dekoderka
Raczkowanie

wesele
Chyba niezłe w sumie-zrobiliśmy sobie pół godzinki przerwy na plener-tzn mój mąż wsadził mnie na motor!!!! w sukience i jeżdziliśmy taką czarna słicznotką Fotograf i kamerzysta byli caly czas obok, a pozniej nagrywali nas siedzac w bagazniku) ludzie trabili gdy nas wyprzedzali Na sali jedzenie super, mnóstwo, niestety klimatyzacja-albo jej brak okazala się porażką. Ludzie nie milei siły tanczyć. Każdy siedział przy stole i sie wachlowal Pózxniej sie ochlodzilo i już bylo ok. Orkiestra okazala sie bardzo profesjonalna...wiecie dlaczego?Członek zespołu ( okazalo sie po weselu) ze dostal zawału w trakcie wesela! Przyjechala karetka, ale zatrzymała się obok sali tak ze nikt z gosci nic nie przyczaił, baaa nawet my nie zauwazylismy! Członek zespolu po prostu nam gdzies zniknal z oczu, ale kapela grala dalej i bylo ok. Dopiero po weselu orkiestra nam powiedziala ze on teraz lezy w szpitalu. Nieźle co? Z mnie przyjemnych rzeczy to jeszcze po wejsciu do domu okazalalo sie ze ktos ...sie do niego wlamal...Spoko, nic nie zginelo. Czekamy na policje wlasnie. Dziewczyny naprawde niema co sie stresowac. Jak cos nie wyjdzie to trudno.Niema sensu sie tym przejmowac. Zabawa i tak była przedniaZdjęć narazie nie mam jeszcze
acha a kwiaty to po prostu byly rewelacyjne. Żółte roze pomieszane z takimi herbacianymi wpadajacymi w bordo. i jeszcze pani mi dorzucila fioletowych dodatków. Po prostu rewelacja. Nic się ze sobą nie gryzlo, wszystko super pasowało i to były moje kolory wrzuce foty wszystkie naraz.

Edytowane przez dekoderka
Czas edycji: 2009-07-19 o 13:39
dekoderka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-19, 14:46   #638
agnes208
Zakorzenienie

czesc dziewczyny ostatnio slubujacym szczescia na nowej drodze zycze kurcze ja juz na ostatniej prostej to juz w sobote ale sie nie stresuje poki co nie mam na to czasu
agnes208 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-19, 15:11   #639
zlotko855
Rozeznanie

hej

wczorajszym PM zycze wszystkiego najpiekniejszego na nowej, wspolnej drodze zycia

anika makijaz podoba mi sie, a sala to juz w ogole bajka

scio to trzymam za Wasza wytrwalosc kciuki

zamowilismy w piatek garnitur dla TZ z wilvorsta jednak, ciesze sie, ze to mamy zalatwione jeszcze buty, pasek, spinki i stroj na poprawiny.

dziewczyny mam pytanie: jesli mam swoj akt urodzenia z '85r. to jest jeszcze wazny? byc moze pisalyscie juz kiedys tutaj o tym, ale nie dotyczylo mnie to jeszcze i nie przywiazalam do tego uwagi

jestesmy juz u siebie w miejscowosci, wiec chcielibysmy sie zajac sprawami papierkowymi:/

groszku czekam na zdjecia probnej fryzurki

"całe życie z wariatami i niech tak już zostanie "

Edytowane przez zlotko855
Czas edycji: 2009-07-19 o 15:20
zlotko855 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-19, 15:15   #640
mka1987
Raczkowanie

o kurcze dekoderka...z tym zawałem i włamaniem az mnie zszokowało!! ale super ze jesteś zadowolona z imprezy! czekamy na foty

agnes208 zostało nam 6 dni chciałabym się nie stresowac tak jak Ty.... mnie jakoś wyjątkowo trzyma ten stres i z dnia na dzien coraz bardziej się nasila.... naparwdę jestem przerażona jak dam radę w kościele.....

mka1987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-19, 15:55   #641
motley
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zlotko855 Pokaż wiadomość

dziewczyny mam pytanie: jesli mam swoj akt urodzenia z '85r. to jest jeszcze wazny? byc moze pisalyscie juz kiedys tutaj o tym, ale nie dotyczylo mnie to jeszcze i nie przywiazalam do tego uwagi

u nas w urzędzie takiego nie przyjęli, powiedzieli że musi być z opłatą skarbową 22 zł.

dekoderka gratulacje niezła historia z zawałem a na czym ten człowiek grał, że nie zauważyliście jego braku? Na prawdę to musiał być niezły zespół, że udało im się to tak dyskretnie załatwić i jeszcze jakoś go zastąpić tak, że nawet nie zauważyliście.

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"
motley jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-19, 16:09   #642
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dekoderka Pokaż wiadomość
Przez caly dzien wogole sie nie stresowalam, Tz bardziej.Wstałam o 6.30 bo nie moglam spać. kapiel relaksująca, fryzjer ( fryz wyszedl cudo) pozniej makijaz tez ekstra( kolezanka wizarzystka mnie malowała). Wszystko na lighcie.Po makijażu okazalo sie że juz 13.15 a o 14 miał być Tz i mielismy miec plener. Nie mialiśmy pomysłu jakiegoś specjalnego. Nasz fotograf okazał sie bardzo kreatywny i przez 2 godziny biegaismy po polach-zdjecia w zbozu, po starej stodole zdjecia na słomie, pożniej walc na łące itp. Łowienie ryb nad stawe-wszystko w moje okolicy. Mielismy nawet zdjecia w autku gdzie Tz siedzi w bagazniku a ja sie do niego dobieram Póxniej do Kościoła. Bylliśmy wczesniej żeby przed kosciolem wtac gosci. Przyjechao mnostwo osob, w kosciele bylo ze 210 osob. pogoda caly czas piekna chociaz strasznie goraco. Organista ( znaleziony w necie) spisal się na 6! Pieknie gral na saksie. Dostał za to 50zł wiecej w kosciele ciagle sie usmiechalam, a gdy skladalismy przysiege to zaczelam sie smiac, bo ksiadz podpowiadal: "Ja Monika biore Ciebie ...Macieju...." a moj mąż to PAWEŁ!!! gdybym byla ze stresowana bardzo to pewnie bym powtorzyla za ksiedzem.... Ksiadz tez sie smiala pozniej gdy szlismy od oltarza, to pozniej wszyscy mowili ze Paweł szedl taki spokojny, bez usmiechu a ja sie szczerzylam do wszystkich jak glupia Naślub przyjechali rownież nasi koledzy z pracy na motorach i jechalismy za nimi na saleByło cudownie c.d.n
dekoderko serdecznie Wam gratuluje Dobrze, że nie byłaś mocno zestresowana podczas mszy i zorientowałaś się, że ksiądz źle podpowiada hehe

Cytat:
wesele
Chyba niezłe w sumie-zrobiliśmy sobie pół godzinki przerwy na plener-tzn mój mąż wsadził mnie na motor!!!! w sukience i jeżdziliśmy taką czarna słicznotką Fotograf i kamerzysta byli caly czas obok, a pozniej nagrywali nas siedzac w bagazniku) ludzie trabili gdy nas wyprzedzali Na sali jedzenie super, mnóstwo, niestety klimatyzacja-albo jej brak okazala się porażką. Ludzie nie milei siły tanczyć. Każdy siedział przy stole i sie wachlowal Pózxniej sie ochlodzilo i już bylo ok. Orkiestra okazala sie bardzo profesjonalna...wiecie dlaczego?Członek zespołu ( okazalo sie po weselu) ze dostal zawału w trakcie wesela! Przyjechala karetka, ale zatrzymała się obok sali tak ze nikt z gosci nic nie przyczaił, baaa nawet my nie zauwazylismy! Członek zespolu po prostu nam gdzies zniknal z oczu, ale kapela grala dalej i bylo ok. Dopiero po weselu orkiestra nam powiedziala ze on teraz lezy w szpitalu. Nieźle co? Z mnie przyjemnych rzeczy to jeszcze po wejsciu do domu okazalalo sie ze ktos ...sie do niego wlamal...Spoko, nic nie zginelo. Czekamy na policje wlasnie. Dziewczyny naprawde niema co sie stresowac. Jak cos nie wyjdzie to trudno.Niema sensu sie tym przejmowac. Zabawa i tak była przedniaZdjęć narazie nie mam jeszcze
acha a kwiaty to po prostu byly rewelacyjne. Żółte roze pomieszane z takimi herbacianymi wpadajacymi w bordo. i jeszcze pani mi dorzucila fioletowych dodatków. Po prostu rewelacja. Nic się ze sobą nie gryzlo, wszystko super pasowało i to były moje kolory wrzuce foty wszystkie naraz.
super, że jesteście zadowoleni z wesela.
Zespół to aż podziwiam za takie opanowanie i dyskrecje, bardzo profesjonalnie się zachowali.
Ten włam do domu mnie całkowicie rozwalił, jednak warto chyba poprosić kogoś zaufanego by posiedział trochę w mieszkaniu pod nasza nieobcność.

Moj wieczór panieński zaliczam do bardzo udanych imprez, było świetnie Koleżanki miały ubrane opaski z peniskami brokatowymi, a ja dostałam czarny welon z różkami diabła. Popijałyśmy drinki za moje udane życie małżeńskie, śpiewałyśmy piosenki na karaoke i plotkowałyśmy do 4 nad ranem. Ech świetnie było się spotkać ze starą paczką jeszcze za czasów ogólniaka.
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-19, 16:40   #643
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

witam

wczoraj miałam wieczór panieński. Bylo rewelacyjnie. dziewczyny wpadły do mnie o 19 z masą balonów, girlandami. udekorowały mi pokój, potem załozyły uszy króliczków playboya a ja dostała welon z rogami do tego dostałam switne prezenty o 22 wyruszyłysm na miasto. rundka po kilku klubach, zabawa na dyskotekach,. no rewelacja była.
Tańczylam z tyloma facetami, ze juz nie pamietam hehe. kazdy facet na ulicy mnie zaczepił i sie pytał, cze napewno chce wyjsc za mąż
potem biegalysmy po miescie i.. spotkalam TZ jak wracal do domku (to było ok 23) dał mi buzi i poszedł aby nie przeszkadzac. Tylko sie smiał,z e ja w tym welonie latam po deptaku , z różdżką i drinkiem bo akurat z dyskoteki wyszłam się przewietrzyć
o 5 poszlam do TZ siostry pogadac jeszcze i nie chcialo mi wracac do domku wiec poszłam spac do TZ Miał miłą niespodzianke jak sie obudził o 14 dopiero wróciłam do domku

potem wkleje zdjęcia. mam ich ok 120 ale cos dla was wybiore

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-19, 16:48   #644
martucha84
Zakorzenienie

dekoderka czekamy na fotki, niezle przezycia.. zespol super dyskretny, a co do wlamania to czesto o tym slyszalam, ze lepiej jest poprosic kogos bo moze byc nieciekawie...

dziewczyny POMOCY
ile mam kupic wina na 90 osob na 2 dni? z 15 czerownego i 25 bialego styknie?
a co jeszcze z alko do barku - malibu, whiski, koniak, likier, gin i co jeszcze?
Stary 2009-07-19, 16:51   #645
agnes208
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mka1987 Pokaż wiadomość
o kurcze dekoderka...z tym zawałem i włamaniem az mnie zszokowało!! ale super ze jesteś zadowolona z imprezy! czekamy na foty

agnes208 zostało nam 6 dni chciałabym się nie stresowac tak jak Ty.... mnie jakoś wyjątkowo trzyma ten stres i z dnia na dzien coraz bardziej się nasila.... naparwdę jestem przerażona jak dam radę w kościele.....
to czym ja sie martwie to ze nie wytrzymam na obcasach byłam wczoraj na weselu kolezanki miałam koturny a i tak ok 22.30 poszłam je przebrac bo juz nie mogłam a nie chciałam na siłe w nich tanczyc zeby nóg nie załatwic na sobote bo mogło by mi nie przejsc to tylko tydzień

no i okazało się ze ze storczykiem o tej porze roku jest problem i zmieniam bukiet bo po 1 to koszt jest bardzo duzy a po 2 kolor taki jak chce to 40% ze bedzie i zmieniłam bukiet na inny

Co myslicie o nim a jak jest z trwałościa lili?? moze sie orientujecie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Bez tytułu.jpg (19,3 KB, 22 załadowań)

Edytowane przez agnes208
Czas edycji: 2009-07-19 o 16:57
Stary 2009-07-19, 16:59   #646
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
dziewczyny POMOCY
a co jeszcze z alko do barku - malibu, whiski, koniak, likier, gin i co jeszcze?
nam wlasiciel sali powiedzial, ze butelke wina na 7 osób.

MY na 150 osób kupilismy 30 butelek wina.
do tego po 2 butelki ginu, whisky, brendy.

z curacao i wódki wlasiciel nam jeszcze fontanne alkoholowa zrobi.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-19, 17:16   #647
groszek80
Raczkowanie

Cytat:
Gratuluję!!! Cieszę się, że wszystko się udało!!! Dużo miłości Wam życzę!!!

Madzialenka fajnie że tak ci się wieczór udał. U mnie go nie będzie

Martucha84 my na 50 osób kupiliśmy 12 butelek wina (2 czerwone wytrawne, 6 białych i 4 różowe, do tego mamy 2 litrowe martini i 50 butelek Pana Tadeusza 0.7 (wódkę kupili teściowie, chyba z myślą o chrzcinach

Agnes208 bardzo ładny bukiet. Ja też już swój zamówiłam, będą tam eustomy, goździki i fuksja (całość m-150-170 zł)

Złotko nie wiem co z tym aktem urodzenia, musisz zapytać u źródła, ja musiałam dołączyć aktualny (tak jakby się coś od tego czasu zmieniło )

Załączam fotki z próbnej fryzury. Chciałam mieć część włosów rozpuszczonych, ponieważ nie zamierzam nic zakładać na ramiona, tylko przykryć je welonem. Co sądzicie???P.S. zdjęcia robiłam kilka godzin po ..

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Obraz 018.jpg (71,5 KB, 52 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 019.jpg (111,3 KB, 66 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 020.jpg (107,6 KB, 82 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 025.jpg (64,5 KB, 40 załadowań)
Stary 2009-07-19, 17:40   #648
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-19, 17:54   #649
agnes208
Zakorzenienie

złotko a co do aktu urodzenia to musisz miec taki z opłata skarbowa za 22złote bo bez niej go nie przyjmia ja wybrałam swoj i pomyłka była jakas tata zapłacił 22 zł ale na akcie było 12zł i mi kazali dosniesc z własciwa opłata musiałam isc po 2 ale juz nie placilam za niego bo mieli kopie starego i wiedzieli ze dali z błędem.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-19, 18:18   #650
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez groszek80 Pokaż wiadomość

Załączam fotki z próbnej fryzury. Chciałam mieć część włosów rozpuszczonych, ponieważ nie zamierzam nic zakładać na ramiona, tylko przykryć je welonem. Co sądzicie???P.S. zdjęcia robiłam kilka godzin po ..
fajna, chociaż widać sporo lakieru, ale ogólnie podoba mi się. Aż szkoda, że welon ją całą zakryje

Madzialenko
widzę że wieczór panieński miałaś bardzo udany, podobnie ja jak
i chyba miałyśmy takie same nakrycie głowy
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-19, 18:37   #651
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
podoba mi sie ladna
Stary 2009-07-19, 19:11   #652
groszek80
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
fajna, chociaż widać sporo lakieru, ale ogólnie podoba mi się. Aż szkoda, że welon ją całą zakryje

Madzialenko
widzę że wieczór panieński miałaś bardzo udany, podobnie ja jak
i chyba miałyśmy takie same nakrycie głowy
Cytat:
podoba mi sie ladna
dziękuję Wam baja_86 nie przykryje bo welon będę mieć pod spodem przypięty i z boku jakiś kwiatek, aby rozjaśnić moje ciemne włosy. A lakieru musi być multum, bo mam ciężkie sztywne włosy i nic by się nie utrzymało
Właśnie wróciliśmy z TŻ z Galerii. Nagle nas wzięło na słodkie i kupiliśmy po kilka ciast tortowych, bo nie mogliśmy się zdecydować które wziąć. Połowy już nie ma Lecę na swój film. Później jeszcze zajrzę!!!
Stary 2009-07-19, 19:16   #653
jaga_2001
Zakorzenienie

groszku, fajna fryzurka

My dzis kupilismy dla TZ buty. Mielismy dac max 350 zl, ale wyszlo, ze za jego buty zaplacilismy... 500 zl. To ponad 5x drozej niz za moje. Ale obojdu nam sie podobaja, a ajk idealnie wspolgraja z gajerkiem. Mieslimy juz nie brac, bo norlamnie kosztuja 650 zl (a to i tak niby promocja, bo pierwotnie kosztowaly 865 zl ), ale babeczka sposcila nam te 150 zl i to w galerii
Zdjecie troche przeklamuje kolory, bo sa jasniejszego brazu i takie "cieniowane"
http://www.italbut.pl/sklep/produkt,FAB4123,1514.html

agnes, ja mimo wszystko bede miec storczyka. Uparlam sie, ze cala dek kosciola, na torcie, we wlosach to i w bukiece chce miec storczyk. Co do lilii, one sa baaaaardzo slabo trwale. Szybko padaja. Jak chcesz lilie we wlosach to polecam sztuczna, ale z silikonu. Wyglada jak prawdziwa.

AV by jaga_2001

Edytowane przez jaga_2001
Czas edycji: 2009-07-19 o 19:19
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-19, 19:56   #654
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
ddaaiissyy Ja też jestem tego zdania,że kwiaty zwiędną i rodzice będą je tylko wspominać, a tak winko sobie wypiją kawę do delicji sobie zrobią i bombonierkę na podwieczorek

Ja myślałam,żeby dać raffaelo, kawę, winko ciasteczka jakieś fajne i wydrukowane podziękowania jakie będziemy czytać na ładnym papierze które chce zrobić w taką specjalną ochronę coś przezroczystego i to się chyba na ciepło dopasowuje do kształtu kartki.Nie wiem jak to się nazywa po fachowemu.No i Mamuśki dostaną kosze a tatusiowe statuetki
No i piosenka..
No to sie zgadzamy IMHO kwiatek może co najwyzej stanowić drobny dodatek do kosza Szkoda po prostu pieniążków na coś co straci są urode za kilka dni

Cytat:
Napisane przez mka1987 Pokaż wiadomość
zanetaa88, ddaaiissyy dziewczyny dziękuję bardzo
kosze kupiliśmy w warszawie....znalazłam adres w internecie....sklep z zewnątrz przerażał swoim wyglądem....ale w środku naprawdę był baardzo duzy wybór...nie wiedziałam na które kosze się zdecydowac! (ceny naparwdę super jak dla mnie....za 1 kosz zapłacicliśmy 16 zł...a w innych widziałam bardzo podobne nawet i za 30 zł!)
...do środka włożyłam bombonierkę, delicje, kawę i wino....wszystko w kolorze bordowym...(tak sobie wymysliłam).... zrobiłam kokardy, dołożyłam do koszy sianka w naturalnym kolorze, bordowego kwiatka do wystroju i wszystko owinęłam przeźroczystą folią....

nie mam narazie zdjęc ramek....a telefonem nie widac byłoby nawet graweru, więc jak podładuję aparat to zrobię
Ja też potrzebuję kolor bordo, bo w złoto-bordowym kolorze mam wystrój sali.
Fajny pomysł, aby cały środek kosza był utrzymany w tej samej tonacji, mam nadzieje, ze nie bedziesz miała nic przeciwko temu, abym ściągnęła z Ciebie ten pomysł

Cytat:
Gratuluje, ze juz po !
Pierwsze koty za płoty, teraz proza zycia codziennego
Wrażeń mieliscie co nie miara, zespół spisał sie na 5 !!
Gratuluje zachowania zimnej krwi, przy przysiędze, ale byłby ubaw gdybyś pomyliła imiona Spisałaś się na medal

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
My wczoraj też byliśmy z TŻtem na łowach i kupiliśmy garnitur, koszulę, kamizelkę i krawat kaskadowy. Zostały do kupienia buty.
Garnitur w kolorze czarnym, lekko połyskujący - nie świecący się. Ja natomiast kupiłam sukienkę na poprawiny oboje zadowoleni jesteśmy

Jak jest z tą kamizelką?
Ciągle nie wiem czy lepiej jak jest czy lepiej jak nie ma
Moj TŻ ma cieeeemno stalowy garnitur, biała koszulę i jasny ecru standardowy krawat.. zakup kamizelki stoi pod znakiem zapytania, bo ciągle sie waham
Fajnie wygląda do garnituru ??

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ----------

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
groszku, fajna fryzurka

My dzis kupilismy dla TZ buty. Mielismy dac max 350 zl, ale wyszlo, ze za jego buty zaplacilismy... 500 zl. To ponad 5x drozej niz za moje. Ale obojdu nam sie podobaja, a ajk idealnie wspolgraja z gajerkiem. Mieslimy juz nie brac, bo norlamnie kosztuja 650 zl (a to i tak niby promocja, bo pierwotnie kosztowaly 865 zl ), ale babeczka sposcila nam te 150 zl i to w galerii
Zdjecie troche przeklamuje kolory, bo sa jasniejszego brazu i takie "cieniowane"

agnes, ja mimo wszystko bede miec storczyka. Uparlam sie, ze cala dek kosciola, na torcie, we wlosach to i w bukiece chce miec storczyk. Co do lilii, one sa baaaaardzo slabo trwale. Szybko padaja. Jak chcesz lilie we wlosach to polecam sztuczna, ale z silikonu. Wyglada jak prawdziwa.
Suuuuuuuper buty !! Cena tez powalająca, ale cóż... za jakość sie płaci, zwłaszcza że buty nie na raz
Gdy moj TZ kupował garnitur, panie w Bossie także doradzały buty z nabłyszczanej lekko skóry i takie właśnie nabył
Widocznie taki trend Mnie osobiście bardzo podoba się, gdy buty lekko odróżniają się właśnie tym błyskiem od garnituru.

Swietny zakup jaga_2001

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-19, 20:05   #655
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
Jak jest z tą kamizelką?
Ciągle nie wiem czy lepiej jak jest czy lepiej jak nie ma
Moj TŻ ma cieeeemno stalowy garnitur, biała koszulę i jasny ecru standardowy krawat.. zakup kamizelki stoi pod znakiem zapytania, bo ciągle sie waham
Fajnie wygląda do garnituru ??
Ddaaaiissyy ja generalnie też byłam przeciwna białej kamizelce :/ ale powiem szczerze, że jak Tż-et mierzył gangol bez kamizelki to brakowało jednak tego czegoś...wzieliśmy kamizelkę w kolorze złamanej bieli, ona tak jakby się na srebrno mieniła, bo takie elementy mam na sukni. Całość bardzo podoba się nam obojgu. Jak mi się go uda namówić na sesję to wkleję fotki, ale to dopiero jutro
Stary 2009-07-19, 20:15   #656
jaga_2001
Zakorzenienie

ddaaiissyy, dzieki No moj TZ w gajerku prezentuje sie rewelacyjnie, powiem niieskromnie Natomiast jego buty nie sa lekko nablyszczane a sa po prostu lakierkami. Co prawda balam sie, ze taki polysk, moze zepsuc caly efekt elegancji, ale na szczescie buty sa brazowe a nie czarne (bo czarne lakierki pasuja tylko do smokingu), dzieki czemu swietnie sie komponuja z czekoladwym gajerkiem

Mo TZ zaklada kamizelke ta od kompletu od garnituru

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-19, 20:24   #657
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
groszku, fajna fryzurka

Superrrr butki Moj TZ tez mial mega drogie buty za 200 euro,a ja za niecale 40.Na szczescie, bo ja moje cale zniszczylam i juz ich nie zaloze A szkoda bo sliczne i do tego wygodne byly.

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-19, 20:26   #658
Daysy85
Zakorzenienie

Czeeeeść!!!!!
Wróciłam dziś z wesela od mojej starszej
Było super.
Tż brał udział konkursie na drugą twarz... czyli on siedział na stołku a za nim dziewczyna ( nie ja ) założyła mu podkolanówkę taką rajstopową na głowę a potem jak ją od góry ściągała to miał twarz jak Chińczyk... ale było śmiesznie...
Wytańczyłam się i w ogóle od tego śmiechu mnie dziś wszystko boli. Jutro idę do pracy na 9 więc już idę się szykować do spania bo spaliśmy dziś 3 godziny.

A tak w ogóle to wszystkiego naj naj dla Naszych PM z soboty
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-19, 20:38   #659
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Baja i Madzialenka super ze wieczory tak swietnie sie udaly Ja wczoraj tez pobalowalam bo przyjechalam do bielska i spotkalam sie z kolezanka i poszlysmy w miasto swietowac ostatki mojego panienstwa i szukac lokalu na urzadzenie wieczoru panienskiego takze tez malu clubing byl i fajnie sie bawilam Tylko troche pogoda splatala figla bo specjalnie na te tance wzielam sobie sexy kiecke bo bylo tak cieplo a tu dupa bo sie pogoda na pol godziny przed naszym wyjsciem spieprzyla i musialam ubrac jeansy i koszulke

Dekoderka super ze wesele tak sie udalo

Cytat:
dziewczyny POMOCY
A jakie wino kupujecie? carlo rossi? bo ja tu wyczytalam ze wszyscy sie zachwycaja i kupilismy sobie kiedys czerwone i bylo w miare oki, bez rewelacji ale by uszlo... no i ostatnio na weselu kuzyn Tżta tez mial stoliczek z alkoholami i mial carlo rossi wiec tzta zaciagnelam ze pokosztujemy i wzielismy biale, ale jak dla nas to to wino jest potworne... smakuje jak ze sfermentowanych jablek fujj nie urazajac nikogo komu smakuje I teraz zas mam dylemat bo bylam juz nastawiona na to carlo rossi

A co do alkoholi to planujemy koniak, brandy, whisky, żubowke chyba, martini, advokat.... tez myslalam o malibu, ale to sie raczej w drinach pije a nie wiem gdzie bym miala mleko postawic Ty planujesz mleko??
I zastanawiam sie ile tego kupic... bo w sumie wesele na okolo 60 osob takze niewielkie.. myslalam zeby po 2 butle kupic i chyba styknie co nie?

Cytat:
Gratuluję!!! Cieszę się, że wszystko się udało!!! Dużo miłości Wam życzę!!!

Madzialenka fajnie że tak ci się wieczór udał. U mnie go nie będzie

Martucha84 my na 50 osób kupiliśmy 12 butelek wina (2 czerwone wytrawne, 6 białych i 4 różowe, do tego mamy 2 litrowe martini i 50 butelek Pana Tadeusza 0.7 (wódkę kupili teściowie, chyba z myślą o chrzcinach

Agnes208 bardzo ładny bukiet. Ja też już swój zamówiłam, będą tam eustomy, goździki i fuksja (całość m-150-170 zł)

Złotko nie wiem co z tym aktem urodzenia, musisz zapytać u źródła, ja musiałam dołączyć aktualny (tak jakby się coś od tego czasu zmieniło )

czemu nie bedziesz miec wieczoru panienskiego??

fryz super

Cytat:
dziękuję Wam baja_86 nie przykryje bo welon będę mieć pod spodem przypięty i z boku jakiś kwiatek, aby rozjaśnić moje ciemne włosy. A lakieru musi być multum, bo mam ciężkie sztywne włosy i nic by się nie utrzymało
Właśnie wróciliśmy z TŻ z Galerii. Nagle nas wzięło na słodkie i kupiliśmy po kilka ciast tortowych, bo nie mogliśmy się zdecydować które wziąć. Połowy już nie ma Lecę na swój film. Później jeszcze zajrzę!!!
a ten welon to masz jakis specjalny do wpiecia od dolu czy jakos przerabiasz?? bo ja moj welon zakupilam na allegro ale on ma tak grzebyk ze nie da sie go wpiac od dolu bo wtedy ta krotsza warstwa bylaby na dole zamiast na gorze, a wlasnie planuje podobna fryzure i zabralam sie za szukanie nowego welonu przypinanego od dolu, ale jakos nic nie moglam znalezc... musialabym pytac sprzedawcow czy mi przerobia czy cos... no ale znalazlam inny welon... przypinany od gory i teraz na niego choruje bo mi sie bardziej chyba od mojego podoba i normalnie sie gryze kupic czy nie

Cytat:
groszku, fajna fryzurka

masakryczna cena jak za buty my kupilismy dla Tżta podobny fason butow tylko nie takie lakierki, tylko zwykle czarne, piekne za 180 zl i jeszcze dostalismy rabat 7% bo mamy karte stalego klienta i lyzke do butow
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-19, 20:41   #660
kliwia
Zakorzenienie

No to u mnie the same z kamizelka, nie chcielismy ale jak zalozyl
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości