![]() |
#631 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII
Hej kobietki!!!Miałam się opalać a tu lipa
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#632 |
Raczkowanie
|
zanetaa88, ddaaiissyy dziewczyny dziękuję bardzo
![]() kosze kupiliśmy w warszawie....znalazłam adres w internecie....sklep z zewnątrz przerażał swoim wyglądem....ale w środku naprawdę był baardzo duzy wybór...nie wiedziałam na które kosze się zdecydowac! (ceny naparwdę super jak dla mnie....za 1 kosz zapłacicliśmy 16 zł...a w innych widziałam bardzo podobne nawet i za 30 zł!) ...do środka włożyłam bombonierkę, delicje, kawę i wino....wszystko w kolorze bordowym...(tak sobie wymysliłam).... zrobiłam kokardy, dołożyłam do koszy sianka w naturalnym kolorze, bordowego kwiatka do wystroju i wszystko owinęłam przeźroczystą folią.... ![]() nie mam narazie zdjęc ramek....a telefonem nie widac byłoby nawet graweru, więc jak podładuję aparat to zrobię ![]()
![]() |
#633 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wczoraj kupiliśmy piękny garnitur i buty dla TZ. Wszystko w kolorze gorzkiej czekolady, cudne ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#634 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Garnitur w kolorze czarnym, lekko połyskujący - nie świecący się. Ja natomiast kupiłam sukienkę na poprawiny ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#635 |
Raczkowanie
|
CZESC KOCHANE
![]() ![]() Przez caly dzien wogole sie nie stresowalam, Tz bardziej.Wstałam o 6.30 bo nie moglam spać. kapiel relaksująca, fryzjer ( fryz wyszedl cudo) pozniej makijaz tez ekstra( kolezanka wizarzystka mnie malowała). Wszystko na lighcie.Po makijażu okazalo sie że juz 13.15 a o 14 miał być Tz i mielismy miec plener. Nie mialiśmy pomysłu jakiegoś specjalnego. Nasz fotograf okazał sie bardzo kreatywny i przez 2 godziny biegaismy po polach-zdjecia w zbozu, po starej stodole ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#636 |
Zakorzenienie
|
dekoderka
![]() Czekamy na cd i zdjecia ![]() ![]() Wszytskiego dobrego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#637 |
Raczkowanie
|
wesele
![]() Chyba niezłe w sumie-zrobiliśmy sobie pół godzinki przerwy na plener-tzn mój mąż wsadził mnie na motor!!!! w sukience i jeżdziliśmy taką czarna słicznotką ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() acha a kwiaty to po prostu byly rewelacyjne. Żółte roze pomieszane z takimi herbacianymi wpadajacymi w bordo. i jeszcze pani mi dorzucila fioletowych dodatków. Po prostu rewelacja. Nic się ze sobą nie gryzlo, wszystko super pasowało i to były moje kolory ![]()
![]() ![]() Edytowane przez dekoderka Czas edycji: 2009-07-19 o 13:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#638 |
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny ostatnio slubujacym szczescia na nowej drodze zycze kurcze ja juz na ostatniej prostej to juz w sobote ale sie nie stresuje poki co
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#639 |
Rozeznanie
|
hej
![]() wczorajszym PM zycze wszystkiego najpiekniejszego na nowej, wspolnej drodze zycia ![]() anika makijaz podoba mi sie, a sala to juz w ogole bajka ![]() scio to trzymam za Wasza wytrwalosc kciuki ![]() zamowilismy w piatek garnitur dla TZ z wilvorsta jednak, ciesze sie, ze to mamy zalatwione ![]() dziewczyny mam pytanie: jesli mam swoj akt urodzenia z '85r. to jest jeszcze wazny? byc moze pisalyscie juz kiedys tutaj o tym, ale nie dotyczylo mnie to jeszcze i nie przywiazalam do tego uwagi ![]() jestesmy juz u siebie w miejscowosci, wiec chcielibysmy sie zajac sprawami papierkowymi:/ groszku czekam na zdjecia probnej fryzurki ![]()
http://suwaczki.slub-wesele.pl/20091003580517.html Nasz ślub ![]() ![]() ![]() "całe życie z wariatami i niech tak już zostanie ![]() Edytowane przez zlotko855 Czas edycji: 2009-07-19 o 15:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#640 |
Raczkowanie
|
o kurcze dekoderka...z tym zawałem i włamaniem az mnie zszokowało!! ale super ze jesteś zadowolona z imprezy! czekamy na foty
![]() agnes208 zostało nam 6 dni ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#641 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
dekoderka gratulacje ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#642 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zespół to aż podziwiam za takie opanowanie i dyskrecje, bardzo profesjonalnie się zachowali. Ten włam do domu mnie całkowicie rozwalił, jednak warto chyba poprosić kogoś zaufanego by posiedział trochę w mieszkaniu pod nasza nieobcność. Moj wieczór panieński zaliczam do bardzo udanych imprez, było świetnie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#643 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() wczoraj miałam wieczór panieński. Bylo rewelacyjnie. dziewczyny wpadły do mnie o 19 z masą balonów, girlandami. udekorowały mi pokój, potem załozyły uszy króliczków playboya a ja dostała welon z rogami ![]() ![]() Tańczylam z tyloma facetami, ze juz nie pamietam ![]() ![]() potem biegalysmy po miescie i.. spotkalam TZ jak wracal do domku (to było ok 23) dał mi buzi i poszedł aby nie przeszkadzac. Tylko sie smiał,z e ja w tym welonie latam po deptaku , z różdżką i drinkiem bo akurat z dyskoteki wyszłam się przewietrzyć ![]() o 5 poszlam do TZ siostry pogadac jeszcze i nie chcialo mi wracac do domku wiec poszłam spac do TZ ![]() ![]() ![]() potem wkleje zdjęcia. mam ich ok 120 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#644 |
Zakorzenienie
|
dekoderka czekamy na fotki, niezle przezycia.. zespol super dyskretny, a co do wlamania to czesto o tym slyszalam, ze lepiej jest poprosic kogos bo moze byc nieciekawie...
dziewczyny POMOCY ile mam kupic wina na 90 osob na 2 dni? z 15 czerownego i 25 bialego styknie? a co jeszcze z alko do barku - malibu, whiski, koniak, likier, gin i co jeszcze?
![]() |
![]() |
#645 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no i okazało się ze ze storczykiem o tej porze roku jest problem i zmieniam bukiet bo po 1 to koszt jest bardzo duzy a po 2 kolor taki jak chce to 40% ze bedzie i zmieniłam bukiet na inny Co myslicie o nim a jak jest z trwałościa lili?? moze sie orientujecie Edytowane przez agnes208 Czas edycji: 2009-07-19 o 16:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#646 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
MY na 150 osób kupilismy 30 butelek wina. do tego po 2 butelki ginu, whisky, brendy. z curacao i wódki wlasiciel nam jeszcze fontanne alkoholowa zrobi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#647 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Madzialenka fajnie że tak ci się wieczór udał. U mnie go nie będzie ![]() Martucha84 my na 50 osób kupiliśmy 12 butelek wina (2 czerwone wytrawne, 6 białych i 4 różowe, do tego mamy 2 litrowe martini i 50 butelek Pana Tadeusza 0.7 ![]() ![]() Agnes208 bardzo ładny bukiet. Ja też już swój zamówiłam, będą tam eustomy, goździki i fuksja (całość m-150-170 zł) Złotko nie wiem co z tym aktem urodzenia, musisz zapytać u źródła, ja musiałam dołączyć aktualny (tak jakby się coś od tego czasu zmieniło ![]() Załączam fotki z próbnej fryzury. Chciałam mieć część włosów rozpuszczonych, ponieważ nie zamierzam nic zakładać na ramiona, tylko przykryć je welonem. Co sądzicie???P.S. zdjęcia robiłam kilka godzin po .. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#648 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#649 |
Zakorzenienie
|
złotko a co do aktu urodzenia to musisz miec taki z opłata skarbowa za 22złote bo bez niej go nie przyjmia ja wybrałam swoj i pomyłka była jakas tata zapłacił 22 zł ale na akcie było 12zł i mi kazali dosniesc z własciwa opłata musiałam isc po 2 ale juz nie placilam za niego bo mieli kopie starego i wiedzieli ze dali z błędem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#650 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Madzialenko widzę że wieczór panieński miałaś bardzo udany, podobnie ja jak ![]() i chyba miałyśmy takie same nakrycie głowy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#651 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#652 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Właśnie wróciliśmy z TŻ z Galerii. Nagle nas wzięło na słodkie i kupiliśmy po kilka ciast tortowych, bo nie mogliśmy się zdecydować które wziąć. Połowy już nie ma ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#653 |
Zakorzenienie
|
groszku, fajna fryzurka
![]() My dzis kupilismy dla TZ buty. Mielismy dac max 350 zl, ale wyszlo, ze za jego buty zaplacilismy... 500 zl. To ponad 5x drozej niz za moje. Ale obojdu nam sie podobaja, a ajk idealnie wspolgraja z gajerkiem. ![]() ![]() ![]() Zdjecie troche przeklamuje kolory, bo sa jasniejszego brazu i takie "cieniowane" http://www.italbut.pl/sklep/produkt,FAB4123,1514.html agnes, ja mimo wszystko bede miec storczyka. Uparlam sie, ze cala dek kosciola, na torcie, we wlosach to i w bukiece chce miec storczyk. ![]() ![]()
Każdy z Nas jest "białym krukiem"! Współżyjesz = jesteś gotowy na potomstwo! A.A.B.-P. AV by jaga_2001 Edytowane przez jaga_2001 Czas edycji: 2009-07-19 o 19:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#654 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Fajny pomysł, aby cały środek kosza był utrzymany w tej samej tonacji, mam nadzieje, ze nie bedziesz miała nic przeciwko temu, abym ściągnęła z Ciebie ten pomysł ![]() Cytat:
Pierwsze koty za płoty, teraz proza zycia codziennego ![]() Wrażeń mieliscie co nie miara, zespół spisał sie na 5 !! Gratuluje zachowania zimnej krwi, przy przysiędze, ale byłby ubaw gdybyś pomyliła imiona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Jak jest z tą kamizelką? Ciągle nie wiem czy lepiej jak jest czy lepiej jak nie ma ![]() Moj TŻ ma cieeeemno stalowy garnitur, biała koszulę i jasny ecru standardowy krawat.. zakup kamizelki stoi pod znakiem zapytania, bo ciągle sie waham ![]() Fajnie wygląda do garnituru ?? ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Cytat:
![]() Gdy moj TZ kupował garnitur, panie w Bossie także doradzały buty z nabłyszczanej lekko skóry i takie właśnie nabył ![]() Widocznie taki trend ![]() Swietny zakup jaga_2001 ![]()
![]() |
![]() |
#655 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#656 |
Zakorzenienie
|
ddaaiissyy, dzieki
![]() ![]() ![]() ![]() Mo TZ zaklada kamizelke ta od kompletu od garnituru ![]()
![]() |
#657 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#658 |
Zakorzenienie
|
Czeeeeść!!!!!
Wróciłam dziś z wesela od mojej starszej ![]() Było super. Tż brał udział konkursie na drugą twarz... czyli on siedział na stołku a za nim dziewczyna ( nie ja ![]() Wytańczyłam się i w ogóle od tego śmiechu mnie dziś wszystko boli. Jutro idę do pracy na 9 więc już idę się szykować do spania bo spaliśmy dziś 3 godziny. A tak w ogóle to wszystkiego naj naj dla Naszych PM z soboty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#659 | ||||
Zakorzenienie
|
Baja i Madzialenka super ze wieczory tak swietnie sie udaly
![]() ![]() ![]() ![]() Dekoderka super ze wesele tak sie udalo ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A co do alkoholi to planujemy koniak, brandy, whisky, żubowke chyba, martini, advokat.... tez myslalam o malibu, ale to sie raczej w drinach pije a nie wiem gdzie bym miala mleko postawic ![]() I zastanawiam sie ile tego kupic... bo w sumie wesele na okolo 60 osob takze niewielkie.. myslalam zeby po 2 butle kupic i chyba styknie co nie? Cytat:
fryz super ![]() Cytat:
![]() Cytat:
masakryczna cena jak za buty ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#660 |
Zakorzenienie
|
No to u mnie the same z kamizelka, nie chcielismy ale jak zalozyl
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:06.