Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię ZSK Mazidła i in... SZUKAM np. Cromollient z Mazideł
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-07-21, 17:44   #1
Hosenka*
Zakorzenienie

Przekupka: 108 pkt / 100% pozyt.

ZSK Mazidła i in... SZUKAM np. Cromollient z Mazideł

NIEAKTUALNE

SZUKAM
* emulgatora Cromollient z Mazideł

wczoraj zużyłam swoją buteleczkę a potrzebuje do robienia olejków do mycia twarzy

* maseczki błotnej i peel-off - Himalaya

* lakieru do paznokci Velvet Rose - Rimmel

Poza tym:

* oleje, hydrolaty itp z BU, Mazideł, ZSK czy innych sklepów tego typu

* lakiery do paznokci

* chetnie wypróbuję podkłady mineralne (ale nie EDM) w chłodnym odcieniu, niezbyt ciemne i nie bardzo jasne , roże i cienie mineralne (odsypki)

* w sumie to rożne rzeczy moga mi wpaść w oko, ale
BĘDĘ WYBREDNA bo mam juz spooooro kosmetyków

1. masło Murumuru - ZSK - 40 g, użyte kilka razy, ubytek znikomy - Sakh

2. olej sojowy - ZSK - 30 ml, użyty kilka razy do kapieli, zostało mniej więcej do poziomu wyżłobienia buteleczki (zaznaczyłam kropką)

3. oryginalna próbka peelingu aroniowego - ZSK - użyty raz - Hexxana
4. ekstrakt z banana - Mazidła - 10 g, użyty raz - Maria221
5. ekstrakt z Centella Asiatica - Mazidła - 5 g, użyty raz - Maria221
6. mleczko do demakijażu - Rival de Loop Selection - ubytek ok 40 % - Sakh

7. krem do stóp Korzenne Aromaty - Avon - 75 ml, użyty kilka razy

8. maseczka winogronowa - Yves Rocher - 50 ml, użyta 3 razy - Luskap

9. maseczka Marokańska Róża - Avon Planet Spa - 75 ml, została ponad połowa

10. lakier Eveline Colour Show - nr 513 Viola - matowy jasny fiolet, pomalowałam nim paznokcie jeden raz - Luskap

11. mini lakier Eveline Gold Colours - nr 389 - ciemny fiolet wpadający w bordo, pomalowałam nim paznokcie jeden raz

12. lakier Oriflame Voyage Voyage - Sunset Rose - róż, pomalowałam nim paznokcie jeden raz

13. lakier Pierre Rene Salon Use - nr 116 - bardzo ciemny fiolet, prawie czarny, w słońcu widać fioletowe i bordowe drobinki, pomalowałam nim paznokcie jeden raz - Hexxana

14. lakier z witaminami Eveline Witaminowy French Manicure - Beige - z drobinkami, pięknie błyszczą w słońcu, miałam na paznokciach 1 raz

15. lakier Bell Glam Wear - nr 410 - lila/róż z drobinkami, tylko wypróbowany na 1 paznokciu

16. lakier Bell Five Days - nr 68 - kawa z mlekiem, delikatnie perłowy, tylko wypróbowany na 1 paznokciu

17. lakier Simple Beauty Mini - matowy (bez drobinek ani perły) malinowy, tylko wypróbowany na 1 paznokciu

18. lakier Oriflame Voyage Voyage - Coral - NIEUŻYWANY!!

19. lakier Delia Flash Summer - liliowy z drobinkami, miałam na paznokciach 1 raz - Luskap

20. lakier Vipera - nr 22, ciemny fiolet, bez drobinek, miałam na paznokciach 1 raz

21. lakier Delia Flash Summer - czerwony bez drobinek, NIEUŻYWANY!!

22. lakier Revlon - Frankly Scarlet - czerwony z drobinkami, miałam na paznokciach 1 raz

23. lakier Bell Glam Wear - nr 401- rozbielony róż, miałam na paznokciach 1 raz

/Wszystkie lakiery sa świeże, kupione w czerwcu/lipcu 2009/

24. eyeliner Avon Color Trend - czarny z drobinkami użyty 2-3 razy

25. szminka Avon - Sparkling Nude - beżowa z drobinkami, stan widać na zdjęciu

26. szminka o diamentowym połysku Avon - Rhinestone Rose - roż z czerwienią, stan widać na zdjęciu

27. szminka o diamentowym połysku Avon - Jucy Gem - jasna brzoskwinia, stan widać na zdjęciu - Luskap
28. cień Deborah - jasny blady róż, perłowy, pięknie rozświetla oko, użyty kilka/kilkanaście razy (jest aplikator) - Sakh

29. utrwalacz szminki Stay on Lip Fix Essence - użyty kilka razy, w płynie widać drobinki ze szminek

30. róż Avon - Cedar Rose - matowy blady beżo-róż, użyty kilka razy, ważny do kwietnia 2010

31. błyszczyk Essence z limitowanej serii Ibiza Lounge - daje chłodzący efekt, na ustach widać delikatnie połyskujące drobinki, użyty kilka razy

32. tusz Rimmel Sexy Curves - ultra black, użyty ok 10 razy <ups, przez pomyłkę jest 2 razy na zdjęciach >

33. eyeliner w kremie GloMinerals - brązowy, uzyty kilka razy

34. szminka z musem Avon - Delicate Pink - użyta kilka razy (z wymiany z Luskap, niestety za jasna dla mnie ) - Sakh
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  IMG_3683.jpg
Wyświetleń: 145
Rozmiar:  43,2 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  IMG_3736.jpg
Wyświetleń: 144
Rozmiar:  41,2 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  IMG_3762.jpg
Wyświetleń: 71
Rozmiar:  61,1 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  IMG_3775.jpg