Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - PRóBOWAć DO SKUTKU część IX "weterankowy finał"
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-07-22, 08:57   #175
Bazylia 222
Wtajemniczenie

Dot.: PRóBOWAć DO SKUTKU część IX "weterankowy finał"

Cytat:
Napisane przez kropka75 Pokaż wiadomość
Aaaa No tak.

Bukowina... ach... Byłam w tym roku dwa razy, na oba długie weekendy. Cudnie tam jest.
[/COLOR]
Ja bym nie odpuszczała. No chyba, że chłop nie jest na siłach...

A z mojego urlopu dupa. Kotuch mi się znowu rozchorował wczoraj. Nie mogę go takiego zostawić z mamą, bo ona ani nie zawiezie do weta, ani nie poda leku, będzie siedzieć nad nim i płakać. I tyle z moich Mazur...
Cytat:
Napisane przez Nika1980 Pokaż wiadomość
Witajcie!

jakąś ciężką noc miałam, budziłam się często i mała też jak nigdy tańcowała w brzuchu....eeehhh..

dzis mam gości , więc wpadam na chwilkę i lecę do sklepu

bardzo słusznie ! nie popuszczaj!!!!

dziękuję bardzo

w Holandii też nospy nie ma, przyjaciółka mi swego czasu 3 opakowania przysłała hihihi

dziekuję bardzo

Konczitka, nie odpuszczaj!

zgadzam się z Kropeczką- nie odpuszczaj!

cholerka, biedna kocinka....szkoda, że nie pojedziecie....może jej się jeszcze polepszy ? ale nawet jak nie pojedziecie to przynajmniej troszkę czasu razem spędzicie ....

oj tam zaraz psychol normalne

mój kot to jest zosia -samosia i wogóle już teraz noce spędza za domem zwykle ale punkt 7 jak się budzimy stoi pod drzwiami do ogródka które są tuż pod oknem naszej sypialni i miauczy...a potem śpi cały dzień...czasem mi się wydaje że wogóle nas nie kocha i nie potrzebuje ( poza faktem dostarczania mu pokarmu) ale zdarza się, że przychodzi do nas do wyrka, wpycha się między nas, całuje po uszach i nosach ..i wtedy myślę, że jednak jestem jego "mamusią" tylko on miał trudne dzieciństwo na ulicy , potem azyl...po prostu taki niespokojny duch z niego....
Ja tez mam dzis gosci, ale na obiedzie i mam zamiar zrobic leczo
A co do kotka to niestety mam alergie i nie moge, marzy mi sie piesek, pewnie kiedys sie doczekam....

Bazylia 222 jest offline Zgłoś do moderatora