![]() |
#151 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: PRóBOWAć DO SKUTKU część IX "weterankowy finał"
Cytat:
![]() To gdzie jedziecie w końcu?? Ja znowu nie upolowałam szpinaku. :/ Na pocieszenie będę szamać krokiety. Buraczki upolowałam na barszczyk. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#152 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() taki szpinak to szybko biega, hop i norki- cięzko upolować ![]() o reeeety, przepraszam, sam mi się taki głupi żart nasunął. ja dziś mam myślenie na zwolnionych obrotach...wogóle nie wiem ...ruszam się jak żółw tysiącletni ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#153 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Lenienie się też bywa konstruktywne. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#154 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#155 |
Zakorzenienie
|
proszę o zmianę terminu @ na 19 lipca.Ech w tamtym cyklu nie bardzo się staraliśmy,ze względu na wynikłe problemy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#156 | |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() aankaa78 (Anna, 30 lat)~~@ 20.06 agabil1 (Agnieszka, 33lata)~~ @ 20.07 Łódź asia_stan (Asia, 36 lat)~~ @ 20.05 lubuskie Bazylia 222 (Agata, 27 lat)~~@ 02.07 Coralady (Nela 28 lat)~~~~~~@25.06 Malopolska Dafreen (Anna, 32 lata)~~ @ 31.05 Warszawa Darianna25 (Daria, 30 lat)~~ @ 02.07 Croydon U.K. Dra (Daria, 22 lata)~~ @ 14.07Wlkp edzia (Edyta 31lat)~~~~~@22.06 Kraków-Roma Falbala (Basia 26 lat)~~~~~ @01.07 golgie ( 29 lat)~~~~~ @19.07 Wrocław gragu (Grażyna, 29 lat) ~~ @ 01.03 Jagda26 (Jagoda 26 lat)~~~~~ @ 24.02 KBKatarynka (Kasia 25lata)~~~~~@ 23.06 Kasia23 (Kasia, 29 lat)~~@ 16.07 Świnoujście ka_ro_li_na (Karolina 24lata)~~~~@03.07 Konczita ( Dorota, 25 lata)~~ @ 19.07 Śląsk Madziwnia (Magda, 24lata) ~ @ 20.06 4 cykl -rok temu- zaciążony ok Darłowa Malami82 (Agnieszka 28 lat)~~~~~@ 11.07 Melisanka (Ania, 23 lata)~~ @ 31.01 Königsbach starania zawieszone Migavka (Joanna, 29 lat)~~@ 29.03 mazowsze Olivka_7 (Aneta, 25 lat)~~ @ 17.06 Kraków Ryba82, (Iza, 27 lat)~~ @04.03 Częstochowa stokrotka_to_ja (Justyna, 25 lat) ~~ @ 05.07 velluto (Agnieszka 30 lat)~~~~~~~~ @ 02.07 Są dwie kreski II... obecnie: 13 ![]() Miramej (Jola, 33 lata) t.p. 02.08.2009 Kubus Anusia_82 (Ania, 26 lat) t.p. 03.08.2009 ??? lub ??? Syla (Sylwia 29 lat) t.p. 08.08.2009 ??? lub ??? Adaikaka (Aneta 22 lata) t.p. 27.08.2009 ??? lub ??? Evuncia (Ewa 28 lat) t.p. 12.09.2009 Olivka lub Maksymilian DDosiek (Dorota, 24 lata) t.p. 12.09.2009 Nadia Tequillla (Gosia, 29 lat) t.p.25.09.2009 Basia lub Staś biedroneczkaolga(Olga, 25 lat)t.p. 25.09.2009 Dominik Stanisław Malin30 (Magda 32 lata) t.p. 07.10.2009 ??? lub Janek Symbio ( Agnieszka 33 lat) t.p. 17.10.2009 ??? lub ??? Karenina19 (Kamila, 25 lat) t.p.05.11.2009Andre Kachula27 (Kasia, 29 lat)~~ t.p. 08.11.2009 ??? Tarasia (Agata, 26 lat) ~~ t.p. 15.12.2009Nila lub Leon Pomarnczka ( Gosia 27lat)~~~t.p. 04.02.2010 ??? lub ??? ---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez Bazylia 222 Czas edycji: 2009-07-21 o 17:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#157 | |||
Zadomowienie
|
Witam
![]() Nika - spóźnione życzenia z okazji urodzin ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Bardzo mi przykro z powodu Tojej fasolki ![]() A co do testu to nie wszystko stracone, skoro @ jeszce nie ma. Dziś nie przyszła? Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A jeśli robisz z mrożonego szpinaku to go wcześniej rozmrażasz? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#158 | |
Zakorzenienie
|
A to z powodu Pl ta nospa?
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#159 | |||||||
Zadomowienie
|
Bazylio - jak sie dziś czujesz? Nadal musisz sie nospą ratować? W tym cyklu idziemy równo, u mnie też dziś 20dc, ale owu była w 16dc, a u Ciebie chyba znacznie wcześniej. Ja nie liczę na nic szczególnego w tym cyklu, ale za Ciebie mocno zaciskam kciuki
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oczywiście zabieram ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#160 | |
Wtajemniczenie
|
No pewnie, w Irlandii jej nie bylo
![]() Cytat:
![]() Poranek byl fataly, popoludnie przespalam, a teraz przestalo bolec ![]() Owulacje mialam w 12dniu, wiec rzeczywiscie wczesniej niz Ty. Wyjazdu niestety nie mozemy przesunac, bo jedziemy cala rodzinka na kilka samochodow. Dziekuje za kciukasy ![]() Dziewczynki co porabiacie?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#161 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szpinak mmmmm... ja robię z serem lazurem i makaronem kokardkami ( jak tam one się zwą ?) szpinak na patelnie i rozpuszczam trójkacik sera lazur .. pyszne i proste ![]() Kurde tak sobie czytam .. wy tu wykresiki i inne .. a ja ciemniok tak sobie narazie szaleje .. może się uda a może nie he he .. No ale narazie poczekam jak się nie uda tak na " żywioł " to może też się za jakąs matematyke wybiore co by wszystkiego nie zostawiac losowi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#162 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#163 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A z tymi wyliczeniami myślę że masz racje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#164 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
vellutto szpinak mialam poł na pół ... zawsze wyciagam sobie wszystko troszke wczesniej wiec nie był całkiem zamrozony - polecam bo jest pyszny ![]() ![]() Cytat:
aniu mmm szpinaczek z makaronem i serkiem mmmm pysznosci !! a co do wykresikow itp to poki mozesz szalej bo pozniej to juz ciezko nie myslec ... ![]() ![]() a u nas - tz chory dostał antybiotyk i juz sie martwie .... zastanawiam sie czy moze nie odpuscic tego cyklu - jak myslicie ? ![]()
![]() |
#165 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#166 |
Zakorzenienie
|
bo nie wiem jak to z antybiotykiem czy za 3 dni mu przejdzie i czy bedziemy mogli serduchowac
![]()
#167 |
Wtajemniczenie
|
A co go rozlozylo?
|
![]() ![]() |
![]() |
#168 |
Zakorzenienie
|
klima go załatwiła na maxa .... jakas ostra grypa sie przypaletała .. ehh zobaczymy jak sie potoczy dalej ... jak jutro nie bedzie przechodzic to chyba nie wezme clo ![]() lece spac mialam ciezki dzien ... ale jutro wolne wiec do jutra dziewczynki - spokojnej nocki ![]()
#169 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja tez juz do wyrka, jeszcze sobie "Pachnidlo" poczytam. Oj jak fajnie jak brzusio nie boli... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#170 | ||
Zakorzenienie
|
Aaaa
![]() ![]() Cytat:
Bukowina... ach... ![]() ![]() Cytat:
A z mojego urlopu dupa. Kotuch mi się znowu rozchorował wczoraj. Nie mogę go takiego zostawić z mamą, bo ona ani nie zawiezie do weta, ani nie poda leku, będzie siedzieć nad nim i płakać. I tyle z moich Mazur... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#171 |
Raczkowanie
|
Konczita ja bym chyba nie odpuściła, oby tylko chłop miał siłę zabrać się do dzieła jak powiada Kropka i - dwie piękne kreski na teście i fasoleczka w brzuszku dopadną i Ciebie
![]() ![]() Kropka ah ta nasza odpowiedzialność za futrzaki.. ja też zostałam uziemiona w domu przez kocurka, co prawda zdrowy ale w szoku ze względu na to, że się chwilwo liczba domowników zmniejszyła.. nie miałabym serca oddawać go teraz komuś w opiekę - pewnie by choroby sierocej dostał albo zaobraził się zupełnie ![]() Velluto fluidki chwytaj i zarażaj się a my dokładnie jutro kończymy 12 tydzień ![]() ![]() Życzę wszystkim fasolek w brzuszku i takiego samopoczucia w pierwszym trymestrze jakie mi towarzyszy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#172 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kot ważniejszy. Ja to nawet moich nie oddaję nikomu, tylko mama przyjeżdża do futer. Jakoś nie umiem im tak po prostu fundować takiego stresu, a moja kotka to nerwus straszny, ona u rodziców zza kanapy nie wychodzi. To by była dla niej tragedia, taka wyprowadzka. Raz ją wywiozłam jak okna wymieniałam. Wieczorem już matka dzwoniła czy ją biorę czy jutro, bo nie je, nie pije, nie chodzi do kuwety, mieszka w kanapie cały dzień. ![]() Kocham moje stwory, ale czasem stwierdzam, że nie powinnam ich mieć, to nie na moje nerwy. Jak im coś jest to siedzę i wyję nad nimi. ![]() Chyba nie powinnam mieć dzieci... bo jak im się coś tylko raz lekko stanie, to pewnie przywiążę do kaloryfera i przestanę z domu wypuszczać. ![]() Psychol. ![]() Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2009-07-22 o 07:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#173 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzien doberek wszystkim, ma byc dzis goraco ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#174 | |||||||
Zakorzenienie
|
Witajcie!
jakąś ciężką noc miałam, budziłam się często i mała też jak nigdy tańcowała w brzuchu....eeehhh.. dzis mam gości , więc wpadam na chwilkę i lecę do sklepu ![]() Cytat:
![]() bardzo słusznie ! nie popuszczaj!!!! Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
cholerka, biedna kocinka....szkoda, że nie pojedziecie....może jej się jeszcze polepszy ? ale nawet jak nie pojedziecie to przynajmniej troszkę czasu razem spędzicie .... Cytat:
![]() ![]() mój kot to jest zosia -samosia i wogóle już teraz noce spędza za domem zwykle ale punkt 7 jak się budzimy stoi pod drzwiami do ogródka które są tuż pod oknem naszej sypialni i miauczy...a potem śpi cały dzień...czasem mi się wydaje że wogóle nas nie kocha i nie potrzebuje ( poza faktem dostarczania mu pokarmu) ale zdarza się, że przychodzi do nas do wyrka, wpycha się między nas, całuje po uszach i nosach ..i wtedy myślę, że jednak jestem jego "mamusią" tylko on miał trudne dzieciństwo na ulicy , potem azyl...po prostu taki niespokojny duch z niego.... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#175 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A co do kotka to niestety mam alergie i nie moge, marzy mi sie piesek, pewnie kiedys sie doczekam.... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#176 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie pojedziemy. ![]() Spędzimy razem aż dwa dni, bo w takim układzie małż zaraz wróci do roboty. Twój kot to kocur jak rozumiem? Kastrowany? Jeśli nie to ma szwędactwo we krwi. ![]() Moje się już przestawiły na spanie w nocy, ale i tak budzą się bladym świtem i dają czadu. ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#177 | |||
Zakorzenienie
|
dzien dobry wszystkim
![]() dzisiaj sobie pospałam i juz mysle nad powrotem do łóżeczka ![]() ![]() Cytat:
Kurcze ja sie boje o ten antybiotyk nie o siły chłopa :p ale dzisiaj juz z rana wygladał lepiej i moze uda sie ze bedzie jeszcze tylko jutro antybiotyk ![]() kurcze szkoda tych mazur ![]() ![]() ![]() a gdzie dokladeni byliscie w bukowinie w pensjonaciku czy na kwaterach ? Cytat:
pomaranczko ![]() ![]() ![]() Cytat:
Nikus spokojnego i udanego goscinnego dnia zycze ![]() ..... ehh jednak nie odpuszcze ![]() ![]()
[*] .. dzieli nas już tylko czas ... Edytowane przez Konczita Czas edycji: 2009-07-22 o 08:18 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#178 | |||||
Zadomowienie
|
Dzien dobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A jak długo sie staracie o drugie dziecko? Ja pomiary i całą matematyke wprowadziłam dopiero po pol roku starań, na poczatku niczym sie nie przejmowałam i myślę ze tak jest najlepiej ![]() Cytat:
A staranek nie odpuszczaj, przecież zanim przyjdą dni płodne to tż już dojdzie do siebie. Szkoda cyklu, tym bardziej jakby bez clo znów sie wydłuuuuzył do 40 dni ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() A u mnie nudy, tzn roboty mam dużo, ale świadomość że pracuje tutaj jeszcze 3,5 tygodnia jakoś nie zagrzewa mnie do pracy ![]() I zaraz chyba zjem sobie pyszny serniczek który dziś serwuje moja kumpelka z pokoju ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#179 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
velluto wlasnie jeszcze okolo 10 dni wiec mysle ze tz bedzie juz zdrowy i antybiotyk bedzie juz w zapomnieniu ... ![]() kurcze faktycznie jak sie odchodzi z pracusi to juz nei chce sie zbytnio wysilac - cos o tym wiem hyhyhy .... a od sierpnia do nowej pracki wedrujesz??
![]() |
#180 |
Przyczajenie
|
Cześć wszystkim!!!!! jestem tu nowa, przeglądam to forum od jakiegoś czasu ale teraz postanowiłam sie wygadac.....mam już dosyć......co miesiąc ta sama historia...nie moge zajść w ciążę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:48.