Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Minerałoholiczki - wątek plotkowy nie tylko o minerałach - część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-07-22, 10:00   #3477
WhiteInnocent
Wtajemniczenie

Dot.: Minerałoholiczki - wątek plotkowy nie tylko o minerałach - część II

Całą noc się zastanawiałam nad tą całą durną sytuacją aż mi się przyśniło, że Pastereczka zadzwoniła do mnie

Jestem za tym aby wprowadzić regulamin wspólnych zakupów mineralnych! Sprawdza się wg. mnie ten z zakupów zagranicznych. Nie chodzi tutaj o Pastereczkę konkretnie bo wiadomo, że spełniłaby spokojnie te wymagania a my jej ufałyśmy i pewnie innym też zaufamy.
W tej sytuaci po prostu widać naszą bezradność bo tak naprawdę wiele zrobić nie możemy a nie chcę aby ktoś w przyszłości chciał to wykorzystać. To nie allegro i nie jest spisywana żadna umowa pomiędzy organizatorem a uczestnikami zamówień.
Przydałaby się też lista osób dopuszczonych do organizacji zamówień wraz z kolorami konkretnymi i obowiązkowe arkusze do których osoby zamawiające będą miały wgląd (terminy, zapłaty, wysyłka, lista zakupów, ewentualne problemy itp.- czyli tak jak ma np. Faa, Foxxxy i inne osoby).
Mam nadzieję, że napisałam to w sposób w miarę zrozumiały i zgodzicie się ze mną.

Mój dom jest tam, gdzie moje koty są

Edytowane przez WhiteInnocent
Czas edycji: 2009-07-22 o 10:01
WhiteInnocent jest offline Zgłoś do moderatora