|
Notka |
|
Kosmetyki mineralne Lubisz kosmetyki mineralne? Chcesz pogłębić swoją wiedzę? Wiemy wszystko o kosmetykach mineralnych. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3451 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Minerałoholiczki - wątek plotkowy nie tylko o minerałach - część II
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ---------- poprztykałam z mężem o buty.. stwierdził, że mam ich za dużo i żebym wywaliła część.. mam całe 5 par letnuch: japonki, sandałki płaskie, sandałki na szpilce, klapki na koturnie i klapki na szpilce.. plus adidaski, pantofle na okazje (2pary) i balerinki.. też myślicie, że to dużo? dla mnie to absolutne minimum ![]() dlatego muszę sobie pędzelki kupić..
![]() |
#3452 | |
Zakorzenienie
|
Hehe powklejam, ale jutro - teraz idę spać bo padam
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A zresztą niech stracę, idę cyknąć fotki, może wyjdą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3453 |
Wtajemniczenie
|
Wróciłam właśnie z urlopu a tu takie rewelacje.Nie mam kontaktu z Pastereczką ani innych układów
![]() ![]()
#3454 |
Wtajemniczenie
|
Dziękujemy za wieści Gołąbku
![]() Mam nadzieję, że w ciągu najbliższych 2-3dni wszystko sie wyjaśni i każdy otrzyma to za co zapłacił. mamoNiny- w kicie te pędzelki bierzesz? ![]() ![]() Edytowane przez WhiteInnocent Czas edycji: 2009-07-21 o 22:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#3455 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3456 |
Rozeznanie
|
jezuuu, jesteście okropne, już myślałam, że mam wszystko co chciałam a tu tymczasem na EDM maluch eye kabuki, a na SN super hiper brązer, chyba czas na odwyk (ale podobno tutejsza grupa wsparcia jakaś mało skuteczna, a można by nawet powiedzieć, że wprost przeciwnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3457 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Gołąbku
![]() MamoNiny chopy som gupie, o! ![]() ![]() ja mam: 3 pary pep tojów szpilek(w tym jedne zaliczane do sandałków), potem 3 pary klapek na obcasie, sandały na szpilce, foot luzy, balerikni szt. 4, adidasy, 3 pary japonek płaskich i pewnie coś jeszcze znalazłabym ![]() ![]() no dobra, czas spać, jutro pierwszy dzień do pracy po urlopie ![]()
![]() ![]() Edytowane przez gadmarka Czas edycji: 2009-07-21 o 22:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#3458 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A na wniosek WI oraz aby dogłębnie oświecić Ilonę ![]() Do sukienki biało-czarnej mam czarne sandałki na obcasie, czarną bransoletkę z niby-koralików i kolczyki. Podobnie zresztą jak do zestawu nr 2 ![]() ![]() ![]() ![]() Edit: dodaję fotki sukienki, w której idę na wrześniowe wesele. Odpięłam tę klamrę z czarnego paska i trochę ją skróciłam (teraz sięga mi kilka cm nad kolano). Wczoraj zapomniałam dodać (kupiłam tę sukienkę już jakiś czas temu) a chciałam zapytać o radę - jak się do niej uczesać? ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Viollet87 Czas edycji: 2009-07-22 o 07:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3459 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3460 |
Wtajemniczenie
|
Nie ma za co.Niestety nie pomogłam za bardzo.Mam nadzieję że lada dzień wszystko się wyjaśni
![]()
#3461 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja tez mam nadzieje ze sprawa z pastereczka sie wkrotce wyjasni
![]() ![]() |
![]() |
#3462 | |||
Organizatorka
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ale mnie chyba skleroza niezła dopadła, bo nie pamiętam, żebym się tahiti zachwycała. Jeżeli tak było, to na odwyk idę ![]() taa... niektórym tu się powodzi... Okazja powiadasz ![]() Cytat:
![]() piekę tylko to, co wiem, że się uda i w kwestii wypieków cukierniczych jestem dość konserwatywna ![]() Rzeczywiscie tutaj coś ostatnio jakiś ponury nastrój panuje. Ech, ten niepokój i mi się zaczął już udzielac, bo wiecie, że broniłam Asi jak mogłam i że generalnie jestem dość wyrozumiałą osobą. Ale też zaczynam się już nieco denerwować i jestem o krok od zrobienia zamówienia na EGM, bo zastanawiam sie, czy ono nie przyjdzie wcześniej niż paczka od Pastereczki. Liczę wciąż jednak na sensowne wyjaśnenie tej całej sytuacji. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3463 |
Zakorzenienie
|
jak tak kulinarnie tutaj się zrobiło, to powiem że ostatnio wyczytałam na kulinarnym blogu którejś wizażanki (cholera, nie pamiętam której
![]() ![]() ale w takie upały ciasta piec to nie na moje zdrowie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3464 |
Zakorzenienie
|
Dziękuje za uwago dot Lumiere. Wiem że powinnam na wątku lumiere pisać, ale chciałam zapytać Wil., a wiem, e ona tutaj bywa. Jak już potestuje to na pewno napsze tam swoje wrażenia.
Piszcie piszcie o tych wypiekach, chociaz sobie poczytam. Małż mój jest na diecie i troszkę dotrzymuję mu towarzystwa i troszkę wygłodniała jestem różnych smakołyków. Cathy, czy dziewczyny wybieraja się do Cebie, a może już były na posiadówie mineralnej? Wil i Foxxxy - cos wspominałyście jak się widziałyśmy o takim spotkaniu... może w ten weekend, jak Wam pasuje... |
![]() ![]() |
![]() |
#3465 |
Zakorzenienie
|
pociesze Was, że ja tez mam jakiś wykrzywiony gust smakowy bo mi znakomita większość tych wszystkich wychwalanych ciast nie smakuje
![]() Viollet, dzięki za oświecenie ![]() ![]() bardzo moje kolory tylko jedna uwaga, ten rózowy pasek jest zbyt ciężki do tego zestawu, i do koralików też, lepsze byłyby koraliki z kryształków i gładki, nienabijany pasek ![]() mamaNiny, to jest duzo butów ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3466 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cathy dziękuję za wymiankę ![]() ![]() Cytat:
![]() Ech... uciekam do plewienia ogrodu ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3467 |
Zakorzenienie
|
moje plażóweczki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3468 |
Zakorzenienie
|
![]() testuję wstawianie zdjęć dla Rzabki, działa [img]link[img] mam nadzieje że o to chodziło |
![]() ![]() |
![]() |
#3469 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3470 |
Zakorzenienie
|
ojaaaaaaaaa, ale słodziak
![]() a jak to się robi? ![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez gadmarka Czas edycji: 2009-07-22 o 08:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#3471 |
Raczkowanie
|
proszę napiszcie mi namiary na priva do Pastereczki, prawdopodobnie przejadę się do niej (zmiana planów)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3472 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Boski ![]() cos mi nie bardzo dziala ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Hexxana Czas edycji: 2009-07-22 o 08:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3473 |
Rzabbocop
|
Dziekuje Rozi
![]() ja tez probuje ale cos nie bardzo ![]() edit: udalo sie ![]() ![]() nie wiem dlaczego wczoraj nie dzialalo ![]() to jeszcze proba inna ![]() cudne koty ![]() a to u gory to nasz myszaczek ![]()
Świdrokrętnie na zegwniku wężały, Peliczaple stały smutcholijne I zbłąkinie rykoświstąkały. Edytowane przez Rzabba Czas edycji: 2009-07-22 o 08:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#3474 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moze ktoras z dziewczyn jest w posiadaniu obu nr telefonow bo od Gołabka dowiedzialam sie,ze korzysta z obu i on tez jest podany w kontakcie z All ale on caly czas jest wylaczony ![]()
![]() |
#3475 |
Raczkowanie
|
Z tego co się orientuję, to Pastereczka mieszka teraz gdzieś bardzo blisko mnie. Więc jesli ktoś ma jakieś namiary i może mi je podać na PW, to ja mogę do niej podejść po wspólne zakupy i ew. potem paczki porozsyłać.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3476 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Kocham koty. Miałam kiedyś dachowca pospolitego ![]()
"Najlepszym sposobem na poprawienie sobie humoru jest poprawienie humoru komuś innemu" Mark Twain Edytowane przez agool Czas edycji: 2009-07-22 o 08:57 Powód: literówka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3477 |
Wtajemniczenie
|
Całą noc się zastanawiałam nad tą całą durną sytuacją aż mi się przyśniło, że Pastereczka zadzwoniła do mnie
![]() Jestem za tym aby wprowadzić regulamin wspólnych zakupów mineralnych! Sprawdza się wg. mnie ten z zakupów zagranicznych. Nie chodzi tutaj o Pastereczkę konkretnie bo wiadomo, że spełniłaby spokojnie te wymagania a my jej ufałyśmy i pewnie innym też zaufamy. W tej sytuaci po prostu widać naszą bezradność bo tak naprawdę wiele zrobić nie możemy a nie chcę aby ktoś w przyszłości chciał to wykorzystać. To nie allegro i nie jest spisywana żadna umowa pomiędzy organizatorem a uczestnikami zamówień. Przydałaby się też lista osób dopuszczonych do organizacji zamówień wraz z kolorami konkretnymi i obowiązkowe arkusze do których osoby zamawiające będą miały wgląd (terminy, zapłaty, wysyłka, lista zakupów, ewentualne problemy itp.- czyli tak jak ma np. Faa, Foxxxy i inne osoby). Mam nadzieję, że napisałam to w sposób w miarę zrozumiały i zgodzicie się ze mną. Edytowane przez WhiteInnocent Czas edycji: 2009-07-22 o 09:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#3478 |
Zakorzenienie
|
o rajuśku jaka cudna kulka - oby tylko Oli go nie zobaczyła
![]() zdjęcia wstawia tylko z sieci? |
![]() ![]() |
![]() |
#3479 | |
po prostu Łinli
|
Cytat:
![]() niby OK bo sie w sumie wszysyc znają mniej lub bardziej, ale teoretycznie każdy moze coś zorganizować i kogos oszukać...
![]() |
#3480 |
Wtajemniczenie
|
Rzabko
![]() ![]() Hexxana- to Twój kociak? Nie wklejajcie zdjęć kotów bo marzy mi się 2 sierściuszek ![]() I ja spróbuję ![]() ![]() Nie wyszło ![]() Ten link z internetu czy z komputera? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:27.