Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Naturalna pielęgnacja skóry dla fanek minerałów i nie tylko...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-07-22, 23:12   #1071
frantic
Zakorzenienie

Dot.: Naturalna pielęgnacja skóry dla fanek minerałów i nie tylko...

Cytat:
Napisane przez 86Paula Pokaż wiadomość
mam nadzieje ze mi pomoze ze stopami bo mam masakre. jak torche pochodze w klapkach to zaraz mam twarde piety zeby byly mieciutkie i w ogole ACH musze je moczyc i zcierac ze 2 razy w tygodniu a czasami zwyczajnie brak mi do tego juz sily i checi bo to na krotko jest u mnie. no i chce sprobowac do piet dac wiecej mocznika w balsamie. moze to cos da bo mam dosc...

---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ----------

HA mam co prawda z BU ale to tez ten wielkoczasteczkowy. na poczatku bylam nim zachwycona. i myslalam ze mam go o wiele za malo. a teraz... jedna butle mam nie skonczona i druga nie zaczeta jeszcze. a jakos mnie on wkurza. pewnie jakos zuzyje ale bardzo mozliwe ze tez wiecej nie kupie. i musze przyznac ze bardzo mnie kusisz tym HA z Naturalisa ciekawa jestem czy moje odczucia tez bylyby calkiem inne niz w tej chwili.
Naturalis sprzedaje HA w małych buteleczkach (nie wiem czemu tylko w takich), więc chyba warto spróbować. Ale z drugiej strony jak Ci nie podejdzie, to żeby nie było na mnie.

Mój sposób na twarde pięty to wprawdzie nie kosmetyk naturalny, ale i tak polecam - Scholl Foot & Nail Cream. Jak stosuję go raz dziennie (wieczorem) to nie wiem co to twarde pięty. Jak o nim zapomnę i pięty zrobią się brzydkie, to traktuję je tarką, a potem Scholl wieczorem, rano i już potem tylko raz dziennie na wieczór. Dla mnie to KWC w kategorii kremów do stóp. Mam spory zapas zrobiony podczas jakiejś promocji, bo bardzo tani to on nie jest, ale zważywsz na fakt, że działa świetnie nie zamierzam kupować nic innego.
frantic jest offline Zgłoś do moderatora