2009-07-22, 23:12
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Naturalna pielęgnacja skóry dla fanek minerałów i nie tylko...
Cytat:
Napisane przez 86Paula
 mam nadzieje ze mi pomoze ze stopami bo mam masakre. jak torche pochodze w klapkach to zaraz mam twarde piety  zeby byly mieciutkie i w ogole ACH musze je moczyc i zcierac ze 2 razy w tygodniu a czasami zwyczajnie brak mi do tego juz sily i checi bo to na krotko jest u mnie. no i chce sprobowac do piet dac wiecej mocznika w balsamie. moze to cos da bo mam dosc...
---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ----------
HA mam co prawda z BU ale to tez ten wielkoczasteczkowy. na poczatku bylam nim zachwycona. i myslalam ze mam go o wiele za malo. a teraz... jedna butle mam nie skonczona i druga nie zaczeta jeszcze. a jakos mnie on wkurza. pewnie jakos zuzyje ale bardzo mozliwe ze tez wiecej nie kupie. i musze przyznac ze bardzo mnie kusisz tym HA z Naturalisa  ciekawa jestem czy moje odczucia tez bylyby calkiem inne niz w tej chwili.
|
Naturalis sprzedaje HA w małych buteleczkach (nie wiem czemu tylko w takich), więc chyba warto spróbować. Ale z drugiej strony jak Ci nie podejdzie, to żeby nie było na mnie.
Mój sposób na twarde pięty to wprawdzie nie kosmetyk naturalny, ale i tak polecam - Scholl Foot & Nail Cream. Jak stosuję go raz dziennie (wieczorem) to nie wiem co to twarde pięty. Jak o nim zapomnę i pięty zrobią się brzydkie, to traktuję je tarką, a potem Scholl wieczorem, rano i już potem tylko raz dziennie na wieczór. Dla mnie to KWC w kategorii kremów do stóp. Mam spory zapas zrobiony podczas jakiejś promocji, bo bardzo tani to on nie jest, ale zważywsz na fakt, że działa świetnie nie zamierzam kupować nic innego.
|
|
|