Dot.: Coś dla każdej Kobiety:) Ciuuuuszki:) Zapraszam serdecznie:)!!
1. Bluzka na szyję SISTERS POINT - rozmiar M/L ---> stan idealny
2. Tunika - rozmiar L ---> stan bardzo dobry minus (była zszywana ale nic nie widać bo to na szwie z boku) - CHWILOWA REZERWACJA
3. Golf z krótkim rękawem CLOCKHOUSE - rozmiar myślę, że S ---> stan bardzo dobry
4. Bluzka na szyję WAREHOUSE - rozmiar 12 ---> stan idealny
5. Bluzeczka REPORTER - rozmiar XS ---> stan bardzo dobry z minusem (troszkę się zmechaciła, głównie pod pachami i na dole ale to nie odbiera jej uroku stan aplikacji widoczny na zdjęciu) Ma naprawdę śliczny kolorek
6. Bluzeczka HOUSE - rozmiar XS ---> stan idealny minus ( za malutkie plamki pod pachami od deo, raz miałam na sobie)
7. Bluzeczka ZARA - rozmiar L - stan bardzo dobry z dużym minusem ( lekko się popruła na szwie po prawej stronie ale to zasyję i nie będzie nic widać ma malutką plamkę pod napisem taką tyci tyci:P stan aplikacji widoczny na zdjęciu)
8.Bluzka HOUSE - rozmiar XS ---> stan bardzo dobry z minusem ( za plamki pod pachami od deo:/) aplikacja była taka od początku Raz miałam na sobie
9.Bluza S.OLIVER - rozmiar M(152) na metce ---> stan bardzo dobry z minuuusem ( była zszywana na rękawie ale to tak z tyłu na łokciu. Poza tym żadnych plam ani zaciągnięć czy zmechaceń nie ma dlatego bardzo dobry.
10.Bluzka ATMOSPHERE - rozmiar 12-14 (40-42) ---> stan dobry plus (malutka dziurka na samym dole po lewej stronie ale też zaszyję troszkę zmechacona, ale i tak fajna
Czas edycji: 2009-08-09 o 17:15
|