2009-07-26, 18:43
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie wrześniowo - październikowe 2009 cz. III
Cytat:
Napisane przez Tysiak7
hello w niedzielke
byla rozmowa o kombinezonach  ja zgodze sie z Justyska
Malin mysle że 62/68 to na zime odpowiedni  74 to moze być za duży bo to rozmiar tak na oko dla mnie 6-9 miesięcy, oczywiscie co firma to innna rozmiarowka a i dzieci sie rożnią.
|
Ja mam 74cm, ale polarowy, nie taki kombinezon z prawdziwego zdarzenia, ale 62/68 to w ogóle odpada - dzidzia będzie miała ok. 60cm jak się urodzi, nie wierzę, że przez pół roku urośnie jedynie do rozmiaru 62/68. Ja na pewno będę kupować 74, przecież pod kombinezon idą jeszcze inne ciuszki, nie chcę jej na siłę upychać.
Cytat:
Napisane przez Fasoleczk4
ps. bylam u lekarza, corcia urosla wazy 1656 gram
|
Uuuu, duża panna 
Ciekawa jestem ile waży moja - za tydzień się dowiem 
Cytat:
Napisane przez karamari
W piątek mąż przywiózł worek ubranek od teściowej - darowanych, spadkowych i używanych. Po przesortowaniu dokupiłam wczoraj resztę (od białej bielizny codziennej przez zestaw wyjściowy w prążek po kolorowanki i jeszcze jeden set bielizny). Temat ciuszków uważam na ten moment za zamknięty 
|
Piękne ubranka!
Zwłaszcza pierwsze zdjęcie - świetne kolory!
---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ----------
Cytat:
Napisane przez nnowaa
eloteteie
Ładny ten wózek  ale cena mnie przeraziła  ..
Chyba mnie nie stać na taki 
|
Ja patrzę na to inaczej - nie stać mnie na wózek, który kosztuje 900zł czy 1000zł, a który i tak będę musiała zaraz zmienić. Wolę dołożyć na początku i kupić coś naprawdę dobrej jakości, a nie np. X-Landera, który po 3 miesiącach ma za małą gondolkę - nie przesadzę przecież dziecka w styczniu do spacerówki 
Znam już kilka osób, które zdecydowały się na tańsze wózki, a potem po 3/4/5 miesiącach i tak kupowały Emmaljungę, bo dzieci się nie mieściły. A w przypadku Smart Duo Combi wiem, że nie będę musiała tego wózka już zmieniać
|
|
|