Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Praca jako konstultant ślubny - wedding planner
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-07-26, 20:31   #8
Princeska87
Zakorzenienie

Dot.: Praca jako konstultant ślubny - wedding planner

Cytat:
Napisane przez tyska85 Pokaż wiadomość
Też tak coś mi się wydaje,że link nie w temacie
Mam znajomy,którzy pracują w takiej firmie co organizuje nie tylko wesela, z tego co mi opowiadali to jest to dosyć ciężka praca,w której trzeba być na prawdę mocno kreatywnym, koleżanka ma poniekąd racji,pisząc że jest to stresująca praca...
Praca głównie polega na tym,że zgłasza się do Ciebie para i wstępnie mówi jaki chce mieć ślub oraz wesele,podaje liczbę gości,jaką chce restauracje bądź salę (zająć się dekoracją),oprawą muzyczną czy musi być dla gości zapewniony nocleg (też Ty musisz znaleźć i zarezerwować hotel),itp.najlepiej też jak nawiążesz współprace z fotografem i kamerzystą.
Także jest z tym trochę lataniny,ale jak się nie lubi siedzieć przysłowiowo 8 godzin za biurkiem to można nazwać to wymarzoną robotą
Jak się będę z nimi widzieć to się ich jeszcze podpytam o jakieś szczegóły.
Pozdrówki
dzięki wielkie to jak spotkasz znajomych to podpytaj interesuje mnie też, czy właśnie jakiś kurs jest obowiązkowo wymagany, czy nie trzeba? No i jak znaleźć pracę w tej branży, bo ogłoszeń żadnych nowych nie widziałam, same jakieś stare i nieaktualne niestety..
ale jeszcze raz dzięki
Princeska87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując