Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko o Oriflame cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-07-28, 15:45   #2638
wkroplideszczu
Rozeznanie

GG do wkroplideszczu Send a message via Skype™ to wkroplideszczu
Dot.: Wszystko o Oriflame cz. III

Cytat:
Napisane przez pomarancza89 Pokaż wiadomość
no więc jeśli był w brakach to jak będziesz składać zamówienie przez 3 katalogi powinien Ci się pokazać, czy jest dostępny czy nie, jeśli będzie to przyjdzie razem z nowym zamówieniem w starej cenie
Dzięki

Cytat:
Napisane przez SdC Pokaż wiadomość

Nie musisz go zamawiać w 10. Gdy wejdziesz do koszyka, to nad aktualnym zamówieniem, na taki fioletowy kolor pojawiają się produkty, które Oriflame samo dokłada do zamówienia (np. katalogi przy pierwszym zamówieniu) i właśnie produkty, które były w brakach we wcześniejszych zamówieniach. Jeśli chcesz nadal ten balsam, to on sam się doda przy składaniu zamówienia. Cena będzie cały czas promocyjna, nawet gdyby w aktualnych katalogach balsam nie był już w promocji. Będzie zafakturowany w tym katalogu, w którym go kupisz. Jeśli nie chciałabyś tego balsamu (to tak na przyszłość, gdyby Ci się zdarzyła taka sytuacja znowu, a klientka zrezygnowała), przed zatwierdzeniem zamówienia należy wejść w "zobacz oczekujące" i odznaczyć niechciany produkt. Jeśli przez trzy kolejne katalogi go nie kupisz, w końcu zniknie. Do tego czasu będziesz musiała tą operację wykonywać przy każdym zamówieniu (co uważam za bzdurę, mogliby zrobić opcję usuwania raz na zawsze).
A, i jeszcze jedno. Jeśli zamawiasz na filię i wysyłasz ten zaległy produkt sam w paczce, nie płacisz za przesyłkę, nawet jeśli nie masz jeszcze 100 punktów. Na biuro też to obowiązuje, ale i tak musisz kupić produkt na biuro, więc się nie opłaca wysyłać samego zaległego produktu .
Uff...
Dziekuje za wyczerpującą odpowiedź Bardzo pomocna

Cytat:
Napisane przez aiyyo Pokaż wiadomość
Golden Decadence nie jest matowy, jest to zlociscie polyskujacy bezyk z drobinkami Nie wiem jak wyglada Sweet Plum, ale jesli ma cos w sobie ze sliwkowego, jak wskazuje nazwa, to Golden Decadence tak jak pisalam jest typowym delikatnym bezowo-zlotym kolorkiem. Na ustach jest dosc zlocisty, jasny, delikatny. Sama pomadka jak dla mnie rewelacja, jest jedna z moich ulubionych, dlugo trzyma sie na ustach, nie wysusza i nie podkresla skorek popekanych na ustach, jest fajnie kremowa i nawilzajaca uwielbiam ja
Dzięki, no właśnie ta Sweet Plum zupełnie nie wpada w fiolet a raczej jest to taki beżyk, bardzo błyszczący. Dziękuje za opinię, skuszę się

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
Zapach mają bardzo fajny Ja właśnie zamówiłam mojemu chłopakowi "Wzmacniający żel do mycia ciała i włosów North For Men". Podkradłam tacie też trochę szamponu przeciwłupieżowego Bo mi sie mój skończył i całkiem fajny
Cytat:
Napisane przez nigga Pokaż wiadomość
U mnie chłopaki chwalą sobie zapach tej serii...tata i moj TŻ mydełka NFM zamawiaja sobie na zapas jak tylko są w promocji(chociaz ostatnio nawet czesto sa w promocji ) mowia ze te mydelka sa super nawet do buzi bo nie wysuszaja...Poza tym moj TŻ ma tez ten zel do mycia twarzy jednak głupek używał go gdzies z trzy razy dziennie i troche mu buźke wysuszyło i używa juz tylko wieczorem i jest zadowolony
Bardzo dziękuję za pomoc Widzę że mydełko jest już w brakach ale pozostałe kosmetyki z tej serii zamówie wąchałam niby z opakowania na szkoleniu ale jakoś tak z pośpiechu nawet nie pamietam czy mi się podobał czy nie :P

69 -> 68 -> 67 -> 66 -> 65 -> 64 -> 63 -> 62 -> 61 -> 60 -> 59 -> 58
wkroplideszczu jest offline Zgłoś do moderatora