Wszystko o Oriflame cz. III - Strona 88 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-07-26, 22:00   #2611
Tysia1907
Zadomowienie

Dot.: Wszystko o Oriflame cz. III

Cytat:
Napisane przez Tysia1907 Pokaż wiadomość
Miała/uzywała któras z was tych kapsułek optimals raidiance...bo zamowila sobie u mnei je klientka tak kila po czterdziestce...i zastanawiam sie czy bedzie z nich zadowolona
ponawiam pytanie dziewczynki;/
Stary 2009-07-27, 07:59   #2612
anntab
Zakorzenienie

Dziewczyny, a czy któraś z Was ma ten zielony portfel ze strony 91 11 katalogu? Wydaje mi się, że już kiedyś był w sprzedaży... Chciałabym go dla siebie zamówić, a się zastanawiam, jak jest duży i jak jest wykonany - czy nie jest to jakaś straszna tandeta... Za zdjęcia będę podwójnie wdzięczna
anntab jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-27, 08:13   #2613
aiyyo
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Tysia1907 Pokaż wiadomość
ponawiam pytanie dziewczynki;/
Mam dwie klientki, ktore uzywaja tych kapsulek, obydwie sa zachwycone. Kilka katalogow temu byla taka promocja ze przy zakupie za iles tam z katalogu te kapsulki byly chyba za ok 30 zl i wtedy wziely na zapas. Nie wiem jak jedna, ale ta druga na pewno stosuje w ten sposob, ze zuzywa opakowanie i potem robi troche przerwy, jest bardzo zadowolona, gdyz czesto chodzi na solarium i po tych kapsulkach buzia jest w zupelnie innym stanie niz zanim uzywala ich

Ale nie wiem jak z 40 letnia osoba, tamte maja po ok 25 lat. Moja mama ma 45 i uzywa kapsulek Time Reversing i mowi ze to strzal w dziesiatke!

Edytowane przez aiyyo
Czas edycji: 2009-07-27 o 08:15
aiyyo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-27, 09:03   #2614
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anntab Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a czy któraś z Was ma ten zielony portfel ze strony 91 11 katalogu? Wydaje mi się, że już kiedyś był w sprzedaży... Chciałabym go dla siebie zamówić, a się zastanawiam, jak jest duży i jak jest wykonany - czy nie jest to jakaś straszna tandeta... Za zdjęcia będę podwójnie wdzięczna
Za 11 złotych może być . Był w sprzedaży, gdy wszedł Ecollagen, chyba 7 katalog . Jest dość zgrabny, ale na żywo wygląda trochę mizernie.
SdC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-27, 09:12   #2615
anntab
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SdC Pokaż wiadomość
Za 11 złotych może być . Był w sprzedaży, gdy wszedł Ecollagen, chyba 7 katalog . Jest dość zgrabny, ale na żywo wygląda trochę mizernie.
A masz może jego zdjęcie? Takie normalne, nie z katalogu... Bo niby 11 zł to nie jest majątek, ale jak on jest rzeczywiście bardzo "mizerny" i mi się rozwali po 2 tygodniach, to nawet tych 11 zł mi na niego szkoda A może jest tu ktoś, kto ma ten portfel na użytek własny i się wypowie o jego trwałości?..
anntab jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-27, 09:57   #2616
wkroplideszczu
Rozeznanie

GG do wkroplideszczu Send a message via Skype™ to wkroplideszczu

Dziewczyny, mam pytanie, a w zasadzie 3:
1) Czy któraś z Was miała pomadke GG Rouge Future (K10 str 33) albo chociaż ma próbkę i może mi powiedziec czy kolor Golden Decadence jest perłowy z drobinkami czy matowy zupełnie. Bo mojej mamie zależy na błyszczącym kolorze a w K10 na foto sama pomadka wygląda na taką błyszczącą, ale już na fotach z ustami wszystklie są matowe. Ja wieeem że nie ma co wierzyć zdj w katalogu dlatego was pytam I czy ten kolor jest troche podobny do koloru Sweet Plum z pomadek Colour Attraction? Bo mniej więcej o taki efekt chodzi.
2) Co powiecie o serii męskiej North for Men? Na KWC nie ma recenzji na stronce Ori jest kilka zupełnie różnych i sama nie wiem. A mój chłopak chciał zamówić antyperspirant, mydełko, piankę i szampon przeciwłupieżowy z tej serii. Możecie coś od siebie powiedzieć o tych produktach?
3)Czy jeśli w poprzednim katalogu zamawiałam Balsam do nóg, ale był w brakach i mam go na fakturze na K9 zapisanego jako "chwilowo niedostępny produkt" i "ilość oczekująca" to czy jeśli klientka dalej go chce to muszę go zamawiać drugi raz tym razem na K10 i zafakturują mi go na fakturze z K10 czy oni mi go po prostu przyślą sami i tak czy siak zafakturują na K10?

I powiem wam szczerze że podoba mi się K11, przynajmniej bardziej niż obecny. Z tamtego już mam upatrzonych kilka rzeczy dla siebie, z tego to nawet jak bym chciała to nie miałabym co zamówić No i też będę brała tan tusz z ostatniej strony chyba oba kolory. Mam nadzieję że nie będzie w brakach...

69 -> 68 -> 67 -> 66 -> 65 -> 64 -> 63 -> 62 -> 61 -> 60 -> 59 -> 58

Edytowane przez wkroplideszczu
Czas edycji: 2009-07-27 o 09:58
wkroplideszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-27, 10:44   #2617
pomarancza89
BAN stały

Cytat:
Napisane przez wkroplideszczu Pokaż wiadomość

3)Czy jeśli w poprzednim katalogu zamawiałam Balsam do nóg, ale był w brakach i mam go na fakturze na K9 zapisanego jako "chwilowo niedostępny produkt" i "ilość oczekująca" to czy jeśli klientka dalej go chce to muszę go zamawiać drugi raz tym razem na K10 i zafakturują mi go na fakturze z K10 czy oni mi go po prostu przyślą sami i tak czy siak zafakturują na K10?
no więc jeśli był w brakach to jak będziesz składać zamówienie przez 3 katalogi powinien Ci się pokazać, czy jest dostępny czy nie, jeśli będzie to przyjdzie razem z nowym zamówieniem w starej cenie
pomarancza89 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-07-27, 10:51   #2618
Hosenka*
Zakorzenienie

Czy krem przeciw poceniu się stóp jest nadal w ofercie? Od kilku katalogów nie widziałam go w sprzedaży. Został wycofany?

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-27, 10:59   #2619
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anntab Pokaż wiadomość
A masz może jego zdjęcie? Takie normalne, nie z katalogu... Bo niby 11 zł to nie jest majątek, ale jak on jest rzeczywiście bardzo "mizerny" i mi się rozwali po 2 tygodniach, to nawet tych 11 zł mi na niego szkoda A może jest tu ktoś, kto ma ten portfel na użytek własny i się wypowie o jego trwałości?..
Nie mam zdjęcia. Portfel widziałam w filii i u jednej z pań. Nie powinien się rozlecieć, ale jeśli o moje zdanie chodzi, to wolałabym dopłacić i kupić taki, który naprawdę mi się spodoba .

Cytat:
Napisane przez wkroplideszczu
Czy jeśli w poprzednim katalogu zamawiałam Balsam do nóg, ale był w brakach i mam go na fakturze na K9 zapisanego jako "chwilowo niedostępny produkt" i "ilość oczekująca" to czy jeśli klientka dalej go chce to muszę go zamawiać drugi raz tym razem na K10 i zafakturują mi go na fakturze z K10 czy oni mi go po prostu przyślą sami i tak czy siak zafakturują na K10?
Nie musisz go zamawiać w 10. Gdy wejdziesz do koszyka, to nad aktualnym zamówieniem, na taki fioletowy kolor pojawiają się produkty, które Oriflame samo dokłada do zamówienia (np. katalogi przy pierwszym zamówieniu) i właśnie produkty, które były w brakach we wcześniejszych zamówieniach. Jeśli chcesz nadal ten balsam, to on sam się doda przy składaniu zamówienia. Cena będzie cały czas promocyjna, nawet gdyby w aktualnych katalogach balsam nie był już w promocji. Będzie zafakturowany w tym katalogu, w którym go kupisz. Jeśli nie chciałabyś tego balsamu (to tak na przyszłość, gdyby Ci się zdarzyła taka sytuacja znowu, a klientka zrezygnowała), przed zatwierdzeniem zamówienia należy wejść w "zobacz oczekujące" i odznaczyć niechciany produkt. Jeśli przez trzy kolejne katalogi go nie kupisz, w końcu zniknie. Do tego czasu będziesz musiała tą operację wykonywać przy każdym zamówieniu (co uważam za bzdurę, mogliby zrobić opcję usuwania raz na zawsze).
A, i jeszcze jedno. Jeśli zamawiasz na filię i wysyłasz ten zaległy produkt sam w paczce, nie płacisz za przesyłkę, nawet jeśli nie masz jeszcze 100 punktów. Na biuro też to obowiązuje, ale i tak musisz kupić produkt na biuro, więc się nie opłaca wysyłać samego zaległego produktu .
Uff...
Stary 2009-07-27, 12:29   #2620
aiyyo
Rozeznanie

Cytat:
1) Czy któraś z Was miała pomadke GG Rouge Future (K10 str 33) albo chociaż ma próbkę i może mi powiedziec czy kolor Golden Decadence jest perłowy z drobinkami czy matowy zupełnie. Bo mojej mamie zależy na błyszczącym kolorze a w K10 na foto sama pomadka wygląda na taką błyszczącą, ale już na fotach z ustami wszystklie są matowe. Ja wieeem że nie ma co wierzyć zdj w katalogu dlatego was pytam I czy ten kolor jest troche podobny do koloru Sweet Plum z pomadek Colour Attraction? Bo mniej więcej o taki efekt chodzi.
Golden Decadence nie jest matowy, jest to zlociscie polyskujacy bezyk z drobinkami Nie wiem jak wyglada Sweet Plum, ale jesli ma cos w sobie ze sliwkowego, jak wskazuje nazwa, to Golden Decadence tak jak pisalam jest typowym delikatnym bezowo-zlotym kolorkiem. Na ustach jest dosc zlocisty, jasny, delikatny. Sama pomadka jak dla mnie rewelacja, jest jedna z moich ulubionych, dlugo trzyma sie na ustach, nie wysusza i nie podkresla skorek popekanych na ustach, jest fajnie kremowa i nawilzajaca uwielbiam ja
aiyyo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-27, 17:46   #2621
wskazówka
Zakorzenienie

Czy kupowała któraś torbę na lato? Jest warta swojej ceny? Ma w środku jakieś kieszonki? Czy jest zapinana na zamek? Złożyłam już zamówienie i zapomniała tej torby wpisać do zamówienia I nie wiem czy warto zbierać jeszcze zamówienie aby tą torbę mieć taniej.
wskazówka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-27, 17:56   #2622
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
...
2) Co powiecie o serii męskiej North for Men? Na KWC nie ma recenzji na stronce Ori jest kilka zupełnie różnych i sama nie wiem. A mój chłopak chciał zamówić antyperspirant, mydełko, piankę i szampon przeciwłupieżowy z tej serii. Możecie coś od siebie powiedzieć o tych produktach?...
Zapach mają bardzo fajny Ja właśnie zamówiłam mojemu chłopakowi "Wzmacniający żel do mycia ciała i włosów North For Men". Podkradłam tacie też trochę szamponu przeciwłupieżowego Bo mi sie mój skończył i całkiem fajny

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-27, 19:13   #2623
Barwinek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Czy krem przeciw poceniu się stóp jest nadal w ofercie? Od kilku katalogów nie widziałam go w sprzedaży. Został wycofany?
Chodzi Ci o antyperspiracyjny krem do stóp, taki niebieski? Jest w aktualnym jeszcze (do 2 sierpnia) katalogu w zestawie za 39,90 na przedostatniej stronie. Zestaw zawiera jeszcze dezodorant w kulce Silk&Cashmere i spray do opalania.
Barwinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-27, 20:51   #2624
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wskazówka Pokaż wiadomość
Czy kupowała któraś torbę na lato? Jest warta swojej ceny? Ma w środku jakieś kieszonki? Czy jest zapinana na zamek? Złożyłam już zamówienie i zapomniała tej torby wpisać do zamówienia I nie wiem czy warto zbierać jeszcze zamówienie aby tą torbę mieć taniej.
Chodzi o tą z matą? Ja mam . Ma trochę mniej żywe kolory, zapinana na suwak, w środku jedna wielka kieszeń (w końcu to torba plażowa), ma mniejszą na telefon i obok niej kieszonkę na drobiazgi. Mogę jutro wkleić zdjęcie, jeśli zajdzie potrzeba .
Stary 2009-07-27, 20:59   #2625
Tysia1907
Zadomowienie

dzierwczyny powiedzcie cos o przyzadzie do usuwania wloskow z wyprzedazy...ma ktos ja kdziala??? bo mój brat ma na to chętke
Stary 2009-07-27, 21:10   #2626
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Barwinek Pokaż wiadomość
Chodzi Ci o antyperspiracyjny krem do stóp, taki niebieski? Jest w aktualnym jeszcze (do 2 sierpnia) katalogu w zestawie za 39,90 na przedostatniej stronie. Zestaw zawiera jeszcze dezodorant w kulce Silk&Cashmere i spray do opalania.
Tak, ten.

Dziękuję Poczekam aż bedzie "solo"

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-28, 00:37   #2627
conslusion
Rozeznanie

Dziewczyny, czy numery lakierów do paznokci tych takich 4 nowych (czerwony, różowy, pomarańczowy, zielony) w aktualnym katalogu nie są pomylone? Zamówiłam ten, który w katalogu wygląda jak czerwony, może lekko malinowy, a okazało się, że jest mega różowy, dokładnie jak różowy z katalogu. Ale kod z opakowania wskazuje, że przysłali mi dobry - czerwony.
conslusion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-28, 06:54   #2628
Asgoja
Rozeznanie

GG do Asgoja

Cytat:
Napisane przez conslusion Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy numery lakierów do paznokci tych takich 4 nowych (czerwony, różowy, pomarańczowy, zielony) w aktualnym katalogu nie są pomylone? Zamówiłam ten, który w katalogu wygląda jak czerwony, może lekko malinowy, a okazało się, że jest mega różowy, dokładnie jak różowy z katalogu. Ale kod z opakowania wskazuje, że przysłali mi dobry - czerwony.
Są pomylone, jak się teraz zamawia te lakiery to pojawia się na dole informacja na czerwono że sa pomylone. Nieweim od kiedy ta informacja wyskakuje.
Asgoja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-28, 10:03   #2629
BogaczKa22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez conslusion Pokaż wiadomość
Dokładnie tak jest! Ja zamówiłam różowy i pod koniec składania zamówienia pojawiła się iformacja na czerwono o pomyłce w numerach. Dzięki temu mogłam jeszcze skorygować swoje zamówienie. Taki sam błąd jest w K11, więc jeśli któraś będzie zamawiać te lakiery to radzę pamiętać

Dukan

BogaczKa22 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-28, 11:04   #2630
levante
Zadomowienie

Witam. Cieszę się, że istnieje ten wątek, tutaj zawsze mogę znaleźć odpowiedzi na dręczące mnie pytania, więc już z góry dziękuję za odp. Moje zapytanie dotyczy zapachu Giordani Gold. Bardzo go lubię i co jakiś czas zamawiam. Ostatnia woda ma dziwny kolor, jest dosłownie jaskrawo pomarańczowa, czy to normalne? Jak pamiętam zawsze była znacznie bledsza... Oczywiście zapach był oryginalnie opakowany. Ma kod EX0212. Proszę o pomoc. Dzięki.
levante jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-28, 11:33   #2631
magnolia79
Irenosława Pierwsza

Hej, hej...
ja też sie ciesze, że istnieje to forum i dobre duszyczki, które zawsze doradzą

Jak oceniacie nowy zapach Cherries?
I buteleczkę - czy mozna ja postawić?
myślę czy się skusić

magnolia79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-28, 11:51   #2632
Karolina3105
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez levante Pokaż wiadomość
Witam. Cieszę się, że istnieje ten wątek, tutaj zawsze mogę znaleźć odpowiedzi na dręczące mnie pytania, więc już z góry dziękuję za odp. Moje zapytanie dotyczy zapachu Giordani Gold. Bardzo go lubię i co jakiś czas zamawiam. Ostatnia woda ma dziwny kolor, jest dosłownie jaskrawo pomarańczowa, czy to normalne? Jak pamiętam zawsze była znacznie bledsza... Oczywiście zapach był oryginalnie opakowany. Ma kod EX0212. Proszę o pomoc. Dzięki.
Jaskrawo pomarańczowy to chyba raczej nie jest ale delikatna brzoskwinia. Woda jest zafoliowana a EX0212 to data ważności na opakowaniu. Kod tej wody to 7047, w bieżącym katalogu jest w promocji za 49,90 w cenie katalogowej. W następnym katalogu się nie pojawi.
Stary 2009-07-28, 11:58   #2633
Kajula
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magnolia79 Pokaż wiadomość
Hej, hej...

myślę czy się skusić
Zapach jest sliczny, ale nietrwaly. Uwazam, ze taka cena za 15ml to chory pomysl.

Zapuszczam włosy
Kajula jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-07-28, 12:16   #2634
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magnolia79 Pokaż wiadomość
Hej, hej...

myślę czy się skusić
Zapach ładny, ale cena powala na kolana, dlatego jak się komuś podoba to lepiej kupić sobie 15próbek po 1 ml i taniej to wyjdzie, czyli 15 próbek x 1ml x 0,50gr = 7,50 zł dla Konsultantów , kod próbki: 16393. Chyba, że komuś podoba się woda i buteleczka to już inna sprawa.

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-28, 13:01   #2635
levante
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Karolina3105 Pokaż wiadomość
Jaskrawo pomarańczowy to chyba raczej nie jest ale delikatna brzoskwinia. Woda jest zafoliowana a EX0212 to data ważności na opakowaniu. Kod tej wody to 7047, w bieżącym katalogu jest w promocji za 49,90 w cenie katalogowej. W następnym katalogu się nie pojawi.
Dziękuję za odp.
Wodę już zamówiłam i została dostarczona, była zafoliowana, spisałam kod z naklejki na flaszce EX0212. Kolor - jaskrawo pomarańczowy.
Wcześniej, jak zamawiałam, zawsze był, jak to ładnie określiłaś, delikatnie brzoskwiniowy.
Czy to oznacza, że z moją nową G.Gold coś jest nie w porządku?
levante jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-28, 13:36   #2636
magnolia79
Irenosława Pierwsza

Cherries chyba rzeczywiście warto kupić w próbkach, w sumie flakonik jest bez atomizera/ atomizerów - to tak jakby były 3 spore próbki

magnolia79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-28, 13:45   #2637
nigga
Raczkowanie

Cytat:

2) Co powiecie o serii męskiej North for Men? Na KWC nie ma recenzji na stronce Ori jest kilka zupełnie różnych i sama nie wiem. A mój chłopak chciał zamówić antyperspirant, mydełko, piankę i szampon przeciwłupieżowy z tej serii. Możecie coś od siebie powiedzieć o tych produktach?
U mnie chłopaki chwalą sobie zapach tej serii...tata i moj TŻ mydełka NFM zamawiaja sobie na zapas jak tylko są w promocji(chociaz ostatnio nawet czesto sa w promocji ) mowia ze te mydelka sa super nawet do buzi bo nie wysuszaja...Poza tym moj TŻ ma tez ten zel do mycia twarzy jednak głupek używał go gdzies z trzy razy dziennie i troche mu buźke wysuszyło i używa juz tylko wieczorem i jest zadowolony

studentka TiR

http://pulsreklamy.pl/pages/ptp.php?refid=nigga

Edytowane przez nigga
Czas edycji: 2009-07-28 o 13:58
nigga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-28, 15:45   #2638
wkroplideszczu
Rozeznanie

GG do wkroplideszczu Send a message via Skype™ to wkroplideszczu

Cytat:
Napisane przez pomarancza89 Pokaż wiadomość
no więc jeśli był w brakach to jak będziesz składać zamówienie przez 3 katalogi powinien Ci się pokazać, czy jest dostępny czy nie, jeśli będzie to przyjdzie razem z nowym zamówieniem w starej cenie
Dzięki

Cytat:

Nie musisz go zamawiać w 10. Gdy wejdziesz do koszyka, to nad aktualnym zamówieniem, na taki fioletowy kolor pojawiają się produkty, które Oriflame samo dokłada do zamówienia (np. katalogi przy pierwszym zamówieniu) i właśnie produkty, które były w brakach we wcześniejszych zamówieniach. Jeśli chcesz nadal ten balsam, to on sam się doda przy składaniu zamówienia. Cena będzie cały czas promocyjna, nawet gdyby w aktualnych katalogach balsam nie był już w promocji. Będzie zafakturowany w tym katalogu, w którym go kupisz. Jeśli nie chciałabyś tego balsamu (to tak na przyszłość, gdyby Ci się zdarzyła taka sytuacja znowu, a klientka zrezygnowała), przed zatwierdzeniem zamówienia należy wejść w "zobacz oczekujące" i odznaczyć niechciany produkt. Jeśli przez trzy kolejne katalogi go nie kupisz, w końcu zniknie. Do tego czasu będziesz musiała tą operację wykonywać przy każdym zamówieniu (co uważam za bzdurę, mogliby zrobić opcję usuwania raz na zawsze).
A, i jeszcze jedno. Jeśli zamawiasz na filię i wysyłasz ten zaległy produkt sam w paczce, nie płacisz za przesyłkę, nawet jeśli nie masz jeszcze 100 punktów. Na biuro też to obowiązuje, ale i tak musisz kupić produkt na biuro, więc się nie opłaca wysyłać samego zaległego produktu .
Uff...
Dziekuje za wyczerpującą odpowiedź Bardzo pomocna

Cytat:
Napisane przez aiyyo Pokaż wiadomość
Golden Decadence nie jest matowy, jest to zlociscie polyskujacy bezyk z drobinkami Nie wiem jak wyglada Sweet Plum, ale jesli ma cos w sobie ze sliwkowego, jak wskazuje nazwa, to Golden Decadence tak jak pisalam jest typowym delikatnym bezowo-zlotym kolorkiem. Na ustach jest dosc zlocisty, jasny, delikatny. Sama pomadka jak dla mnie rewelacja, jest jedna z moich ulubionych, dlugo trzyma sie na ustach, nie wysusza i nie podkresla skorek popekanych na ustach, jest fajnie kremowa i nawilzajaca uwielbiam ja
Dzięki, no właśnie ta Sweet Plum zupełnie nie wpada w fiolet a raczej jest to taki beżyk, bardzo błyszczący. Dziękuje za opinię, skuszę się

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
Zapach mają bardzo fajny Ja właśnie zamówiłam mojemu chłopakowi "Wzmacniający żel do mycia ciała i włosów North For Men". Podkradłam tacie też trochę szamponu przeciwłupieżowego Bo mi sie mój skończył i całkiem fajny
Cytat:
Napisane przez nigga Pokaż wiadomość
U mnie chłopaki chwalą sobie zapach tej serii...tata i moj TŻ mydełka NFM zamawiaja sobie na zapas jak tylko są w promocji(chociaz ostatnio nawet czesto sa w promocji ) mowia ze te mydelka sa super nawet do buzi bo nie wysuszaja...Poza tym moj TŻ ma tez ten zel do mycia twarzy jednak głupek używał go gdzies z trzy razy dziennie i troche mu buźke wysuszyło i używa juz tylko wieczorem i jest zadowolony
Bardzo dziękuję za pomoc Widzę że mydełko jest już w brakach ale pozostałe kosmetyki z tej serii zamówie wąchałam niby z opakowania na szkoleniu ale jakoś tak z pośpiechu nawet nie pamietam czy mi się podobał czy nie :P

69 -> 68 -> 67 -> 66 -> 65 -> 64 -> 63 -> 62 -> 61 -> 60 -> 59 -> 58
wkroplideszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-28, 16:16   #2639
wskazówka
Zakorzenienie

Cytat:
Chodzi o tą z matą? Ja mam . Ma trochę mniej żywe kolory, zapinana na suwak, w środku jedna wielka kieszeń (w końcu to torba plażowa), ma mniejszą na telefon i obok niej kieszonkę na drobiazgi. Mogę jutro wkleić zdjęcie, jeśli zajdzie potrzeba .
Tak tak o tą chodzi. Jak będziesz mogła zrobić zdjęcia, to ja chetnie zobaczę
wskazówka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-28, 18:24   #2640
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wskazówka Pokaż wiadomość
Tak tak o tą chodzi. Jak będziesz mogła zrobić zdjęcia, to ja chetnie zobaczę
Bardzo proszę .
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0671.jpg (66,7 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0672.jpg (101,7 KB, 22 załadowań)
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości