2009-08-06, 10:24
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: co zjadłaś dzisiaj po treningu?
Cytat:
Napisane przez enaria
Szkoda bo takie posty zaśmiecają dość użyteczny wątek.
wczoraj przed: kurczak z kaszą gryczaną...
po: j/w - niestety brak czasu na komponowanie dwóch różnych posiłków... 
|
no szkoda 
ale na szczęście są jeszcze tacy jak ty, którzy potrafią wyczarować coś sensownego 
Cytat:
Napisane przez MalaLejdi
Hej dziewczyny!
A ja mam takie pytanie odnośnie ćwiczeń od razu po przebudzeniu na czczo? co o tym myślicie? Jak wpływają one na nas, bo spotkałam się z róznymi koncepcjami na ten temat. Osobiście bardzo lubie na rano jak się przebudze zrobić taką poranną gimnastyke 30minutową-głownie to rozciąganie, ćwiczenia na nogi brzuch pupe.... Bardzo dobrze się po nich czuje i jestem taka "żywa" od rana 
|
ćwiczenie rano na czczo może spowodować palenie mięśni- nie polecam.
Cytat:
Napisane przez mavika
czytalam ze wegle od razu po treningu. na sfd pisza, ze mozna wtedy zjesc praktycznie wszystko: bulke z dzemem, niskotluszczowe lody, banana itp. bialko ok 60min po treningu.
co do dlugosci to tez tak mysle ale i tak cwicze 3 razy w tygodniu i boje sie zmniejszyc bo po ED ciezko mi trzymac wage...
a wczoraj po treningu: 4 kotlety sojowe w sosie chili, brazowy ryz i surowka
|
jesteś wege? bo widzę, że sojowe rzeczy jesz^ jeśli nie, to zastąp te kotlety prawdziwym mięsem, a jeśli tak no to.. nie mam nic do powiedzenia, bo się na wege nie znam XD
co do posiłków- im lepszy posiłek, tym lepsze efekty.
równie dobrze mogłabyś pić mleko po treningu- lepsze to niż nic. ale efekty będą marne w stosunku do pracy, jaką włożyłaś w ćwiczenia 
a jak ci ciężko po ED utrzymać wagę? nie rozumiem tej kwestii..
Cytat:
Napisane przez suzana
własciwie to jesc mozna wszystko, bo kto zabroni? 
ale powiem Ci, że osobiście odczuwam wielką różnicę (centymetrową i wizualną) przy ściśle określonych/ właściwych posiłkach okołotreningowych (pomijam oczywiście całą dietę trzymaną w miarę możliwości  )
dziś przed siłowym - gotowana pierś, makaron razowy, brokuł
po będzie na szybko tuńczyk z ryżem i sałatą no i jakiś sosik na pewno ... 
|
ach, suzana i jej sosy ja ketchupu się wyrzekłam 
o widzisz mavika, masz już dowód
|
|