Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie listopadowo-grudniowe cz. 2 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-08-10, 09:54   #1649
elalank
Zadomowienie

Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe cz. 2 :)

Witam Mamusie!!!

dziękuję za różowe gratulacje

bravurka - to dla Was bo myślę o Wa codzinnie i wchodząca na wizaz szukam wiadomości co z Patryczkiem!! Silny z niego chłopaczek i da świetnie sobie radę!!!

Zaharia pięknie to napisałaś!!!

karenina - za egzamin!!!

katekatee - oj kochana, nie przejmuj się takimi tekstami. Tak jak dziwczyny pisały, ważne że się kochacie, a nie tam jakis papierek!
Co prawda jak słyszę takie mądrości, to mam ochotę ale Tobie nie wolno się denerwować

malina- gratuluję 27 rozpoczęcia tygodnia

Cytat:
Napisane przez flowerspower Pokaż wiadomość
katekatee mnie się zawsze podobało podejście mojego wujka do sprawy on zwykł mawiać : "Co za różnica czy noc była poślubna, czy przedślubna byle by była owocna "
i bardzo mądry wujek!!! popieram i bardzo lubie takich ludzi z normlanym, ludzkim podejściem!!!!

Cytat:
Napisane przez tarasia Pokaż wiadomość
a co do moich wakacji - było super. Pogoda dopisała - a to dość ważne więc jestem zrelaksowana
najpierw były mazury a potem morze - niezły maratonik ale Nila była bardzo grzeczna
wklejam fotki z mazur i morza
super, ze wakacje się udały!!! ładna z Ciebie mamusia! ale brzusio malutki jeszcze co nie? Ale oczywiście piękny

Cytat:
Napisane przez konspiracja Pokaż wiadomość

Szkoda że wozka Wam się nie udalo zobaczyć...

Ja mam ostatni tydzien w pracy przed urlopem mam nadzieję ze jakos szybko zleci i jakos go przeżyję

Domi a jak Twoj brzuszek? Bo moj sie już ciążowo uwydanil A wczoraj jeszcze miałam sukienke taka zbierana pod biustem z podwyższonym stanem i paru ludzi sie do brzuszka uśmiechneło, serio taka dziwna ale pozytywna reakcja, byłam zaskoczona
no tez bardzo żałuję że nie mogłam zobaczyć wózka- ale tak czy inaczej i tak go kupimy, mam nadzieję, że będzie ok!

ja tez mam ostatni tydzien pracy i juz myślę co zabrac na wyjazd a gdzie jedziecie wypocząc?

Super, ze ludzie reagują z usmiechem! Ja tez teraz zwracam większą uwagę na Brzuchatki

Miałam podobną sytuację wczoraj w przebieralni, poszłam z mamuśka na małe zakupy i znalazłam świetną bluzkę odcinaną pod biustem i baardzo mi się własnie w niej podobal brzuszek, więc wyszłam z przebieralni pokazać się mamie i takie miłe reakcje kobiet czekających na swoją kolej tez zauwazyłam. A mamuśka była wniebowzięta!!! bo to chyba moja pierwsza taka bluzka, która ładnie podkreśla brzuszek! Poczułam się jak pretty woman

miłego dnia

elalank jest offline Zgłoś do moderatora