Mamusie listopadowo-grudniowe cz. 2 :) - Strona 55 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-09, 18:44   #1621
bravurka
BAN stały

Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe cz. 2 :)

Cytat:
Napisane przez paczka22 Pokaż wiadomość
Czesc Wam
Od rana byłam nad MORZEM BAŁTYCKIM .
Siedzielismy od 10 do 15.Było super ubawiłam się że hej
Nikolka też sie wybawiła w tej wodzie No i Natalka była pierwszy raz nad morzem to super sie tam czuła.
Niekąpałam sie tylko weszłam tak do pasa w sukience do wody bo Nikolka wchodziła na głęboką wode z Natalką.BYLIŚMY W POBIEROWIE CZUŁAM SIE DOBRZE ZA TO JAK JUŻ WRACALIŚMY TO MASAKRA TROCHE KORKÓW BYŁO ALE TAKTO TO BYŁO OKI.Idę robić kanapki,bo coś zgłodniałam.
No to super
tez bym chciała nad morze

napewno małego na pierwsze jego wakacje tam zabiore
buziolinki:cm ok:
bravurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-09, 20:00   #1622
elalank
Zadomowienie

Witam Mamusie

Cytat:
Napisane przez karenina19 Pokaż wiadomość

U nas impreza piatkowa udana, zakonczona gdzies kolo 4 rano...
Ja wczoraj po brzebudzeniu odkrylam na moich nozkach pojawiajace sie "piekne" zylaki...
no to świetnie, że imprezka udana!!!
Dobrze, że na żylaki kupiłaś sobie pończoszki. Ja póki co mam gdzieniegdzie malutkie pajączki..

Cytat:
Napisane przez kropka241 Pokaż wiadomość
Ela nie dziwie sie ze sa kolejki jak takie badanie 200zl normalnie trzymam kciuki ze dzis w koncu poznacie plec
takie badanie nawet więcej kosztuje. Także tez się nie dziwię kolejkom.

Cytat:
Napisane przez fruzia01 Pokaż wiadomość
ja wczoraj byłam w plazie, ale cóż, z usg nici; ludzie w kolejce stali od 7 rano żeby zapisać się na jakieś listy, list okazało się że są 2, ludzie oczywiście kłócili się między sobą która lista ważniejsza... ogólnie atmosfera jak za komuny przed mięsnym
Masz rację Fruzia, wczoraj była masakra, też o tym pisałam wcześniej, my tez zrezygnowaliśmy, ale dziś już było bardziej kulturalnie, ludzie ustawiali się w kolejce i każdy wiedział kto za kim stoi, więc jakoś sie udalo. Ale uważam że powinni to zorganizować w inny sposób, może zapisy przez internet, a nie pozwlać ciężarnym 2 godziny w kolejce stać

gucia - ale zdolna jesteś cudo!

zaharia - no wreszcie jesteś już sie tu o Ciebie martwiłyśmy!!

Tak więc podaję nowe wieści - miałyście dziewczyny rację stawiając na róż -będzie CÓRCIA!!!!! Czyli Siostra kupując wczoraj różowe buciki miała nosa!!!
Domi proszę o kolorek na liście i zmianę imienia na Emilia (ale jeszcze trwają rozmowy na temat imienia)
Niestety Córcia tak sie ustawiła,ze nie dało się zrobić zdjęcia jej buźki, wcale nie chciała współpracować!

pozdrawiam mamusie!!!

elalank jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-09, 20:02   #1623
bravurka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez elalank Pokaż wiadomość
Witam Mamusie

no to świetnie, że imprezka udana!!!
Dobrze, że na żylaki kupiłaś sobie pończoszki. Ja póki co mam gdzieniegdzie malutkie pajączki..

takie badanie nawet więcej kosztuje. Także tez się nie dziwię kolejkom.

Masz rację Fruzia, wczoraj była masakra, też o tym pisałam wcześniej, my tez zrezygnowaliśmy, ale dziś już było bardziej kulturalnie, ludzie ustawiali się w kolejce i każdy wiedział kto za kim stoi, więc jakoś sie udalo. Ale uważam że powinni to zorganizować w inny sposób, może zapisy przez internet, a nie pozwlać ciężarnym 2 godziny w kolejce stać

gucia - ale zdolna jesteś cudo!

zaharia - no wreszcie jesteś już sie tu o Ciebie martwiłyśmy!!

Tak więc podaję nowe wieści - miałyście dziewczyny rację stawiając na róż -będzie CÓRCIA!!!!! Czyli Siostra kupując wczoraj różowe buciki miała nosa!!!
Domi proszę o kolorek na liście i zmianę imienia na Emilia (ale jeszcze trwają rozmowy na temat imienia)
Niestety Córcia tak sie ustawiła,ze nie dało się zrobić zdjęcia jej buźki, wcale nie chciała współpracować!

pozdrawiam mamusie!!!

Gratuluje Dziewczynki
Stary 2009-08-09, 20:31   #1624
flowerspower
Raczkowanie

Ela gratuluję
Wspierasz dziewczyńskie szeregi

Sexy Body najlepsze życzenia z okazji ślubu i duuuużo miłości
flowerspower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-09, 21:13   #1625
paczka22
Raczkowanie

GG do paczka22

GRATULUJE CÓRECZKI

BRAVURKA-dobrze że z Patrykiem jest dobrze i ciesze sie ze mały będzie karmiony już tak,jak napisałaś.I napewno wyjedziesz z nim nad morze.buziaki kochana trzymaj sie

: jupi::j upi:
Stary 2009-08-09, 21:15   #1626
zaharia
Rozeznanie

bravurka - siedze i nadrabiam zaleglosci a lzy leca mi jak oszalale. kochana jestes dzielna mloda kobieta, podziwiam twoj upor i wiare. modle sie o was, o kazdego z osobna o ciebie, tz i malutkiego. niech Bog wam blogoslawi i da zdrowie i sile do zycia malemu. pamietaj, ze tam gdzie my jako ludzie nie dajemy rady objawia sie moc Najwyzszego, a cuda sa w jego reku...i tylko tam szukaj pomocy. trzymam za was!!!

mamuski poogladalam wasze brzuszki sa piekne jak i kazda z wlascicielek tych pieknych domkow, ale musze dodac, ze najbardziej rozbrajaja mnie zdjecia 3d waszych malenstw - kazde jest cudowne

rowniez gratulacje dla tych ktore sie dowiedzialy kogo nosza dla wszystkich malych kobitek i panow

jutro postaram sie wkleic zdjecia miriam i mojego juz duzego brzucholka w ciagu tych 5 tygodni znacznie sie uwydatnil
12.12.12 zoi

zaharia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-09, 21:19   #1627
bravurka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez zaharia Pokaż wiadomość
bravurka - siedze i nadrabiam zaleglosci a lzy leca mi jak oszalale. kochana jestes dzielna mloda kobieta, podziwiam twoj upor i wiare. modle sie o was, o kazdego z osobna o ciebie, tz i malutkiego. niech Bog wam blogoslawi i da zdrowie i sile do zycia malemu. pamietaj, ze tam gdzie my jako ludzie nie dajemy rady objawia sie moc Najwyzszego, a cuda sa w jego reku...i tylko tam szukaj pomocy. trzymam za was!!!

mamuski poogladalam wasze brzuszki sa piekne jak i kazda z wlascicielek tych pieknych domkow, ale musze dodac, ze najbardziej rozbrajaja mnie zdjecia 3d waszych malenstw - kazde jest cudowne

rowniez gratulacje dla tych ktore sie dowiedzialy kogo nosza dla wszystkich malych kobitek i panow

jutro postaram sie wkleic zdjecia miriam i mojego juz duzego brzucholka w ciagu tych 5 tygodni znacznie sie uwydatnil
doprowadziłaś mnie do łez
dziękuje za wszystko
Stary 2009-08-09, 21:38   #1628
tarasia
Wtajemniczenie

witam wszystkich po powrocie!
jestem wykończona podróżą ale wpadłam zobaczyć co u bravurki a tu takie wieści
trzymam za was mocno kciuki! wierzę, że Patryczek jest silnym chłoopcem i że wszystko będzie dobrze!

i zmykam spać bo i tak nie dam rady nadrobić ponad 20 stron zaległości

tarasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-09, 21:42   #1629
bravurka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez tarasia Pokaż wiadomość
trzymam za was mocno kciuki! wierzę, że Patryczek jest silnym chłoopcem i że wszystko będzie dobrze!

dziekuje za kciuki
Odpoczywaj!!!!!!!!!!!
pozdrawiam;*
Stary 2009-08-09, 21:42   #1630
malutka_24
Wtajemniczenie

bravurka
cieszę się, że z Patryczkiem coraz lepiej, my z niedokrwistością u Dawida walczyliśmy do 3,5 miesiąca, musiał pić żelazo i to cieszę się, że będzie karmiony przez sondę a Ty kuruj się kochana

Cytat:
Napisane przez zaharia Pokaż wiadomość
przepięknie to napisałaś
Stary 2009-08-09, 21:45   #1631
bravurka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
bravurka
cieszę się, że z Patryczkiem coraz lepiej, my z niedokrwistością u Dawida walczyliśmy do 3,5 miesiąca, musiał pić żelazo i to cieszę się, że będzie karmiony przez sondę a Ty kuruj się kochana

przepięknie to napisałaś
mój mały miał już 2 razy przetaczaną krew i mam nadzieje że juz wiecej tego nie bedzie.
dziękuje
Stary 2009-08-09, 21:58   #1632
malina81
Zadomowienie

zaharianareszcie sie odezwałas Martwiłysmy sie twoją długa nieobecnościa. Dobrze że jesteście juz z nami

elalank no to trafiłam. Gratruluje

---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ----------

Cytat:

To odpocznij potem nadrób zaległości i opowiedz jak było
malina81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-09, 23:28   #1633
malutka_24
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bravurka Pokaż wiadomość
mój mały miał już 2 razy przetaczaną krew i mam nadzieje że juz wiecej tego nie bedzie.
dziękuje
u nas na szczęście obyło się bez przetaczania na dodatek między mną a synkiem istnieje konflikt serologiczny na tle grup głównych, co może być przyczyną dłużej utrzymującej się żółtaczki i niedokrwistości, dlatego synek brał żelazo na anemię. 2 tygodnie temu robiliśmy mu badanie na poziom żelaza i wynik był w normie dla jego wieku
Stary 2009-08-10, 06:33   #1634
karenina19
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to karenina19

Witam Mamusie

ja wlasnie siedze, probuje sie obudzic i patrze na notatki do dzisiejszego egzaminu....brrr......okr opienstwo...

Milego dnia i do zobaczenia pozniej

karenina19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-10, 07:03   #1635
Agusia_a9
Zadomowienie

GG do Agusia_a9

Dzien Dobry
**

'Uwielbiam ludzi, którzy umieją cieszyć się najbardziej zwykłą chwilą, ludzi którym nie potrzeba zbyt wiele.'

Fifi

Agusia_a9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-10, 08:44   #1636
malina81
Zadomowienie

Cytat:
Witam Mamusie

ja wlasnie siedze, probuje sie obudzic i patrze na notatki do dzisiejszego egzaminu....brrr......okr opienstwo...

Stary 2009-08-10, 08:47   #1637
katekatee
Zadomowienie

Witam poniedziałkowo W sobotę mieliśmy imprezkę rodzinną i byłoby całkiem fajnie gdyby nie głupie teksty pewnej osoby.... Niby to były żarty ale skutkiem ich wydaje mi się że w rodzinie tżta pewne osoby mają problem z tym że Nas synek został "poczęty" przed ślubem a nie poczekaliśmy tych kilku miesięcy do ślubu.... to nic że jesteśmy ze sobą 6 lat. Ślub to jest ślub i koniec. Przykro mi się zrobiło że taka bliska osoba z rodziny tżta takim tekstem wyjechała.....

Bravurko cieszę się że z małym lepiej

Cytat:
Napisane przez elalank Pokaż wiadomość
Witam Mamusie

pozdrawiam mamusie!!!
Gratuluję córeczki

Cytat:
Witam Mamusie

Cytat:
Napisane przez Agusia_a9 Pokaż wiadomość
Dzien Dobry
**
Dziewczyny ale wy macie zdrowie o takich porach wstawać Mnie dziś babcia o 8.00 obudziła i myślałam że ją zamorduję a wy tu takie ranne ptaszki Kareninko kciuki zaciśnięte

A i zapomniałam się pochwalić. We wrześniu idziemy z tżtem na wesele i wczoraj kupiłam sobie sukienkę Nie jest to jakaś mini kreacja z wielkim dekoldem ale mogło być gorzej Nawet w niej nie wyglądam jakbym była w ciąży. Do września znajoma krawcowa mi ją przerobi i mam nadzieje to nie będzie najgorsze wesele w moim życiu

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200910201762.html

Edytowane przez katekatee
Czas edycji: 2009-08-10 o 08:48
katekatee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-10, 08:57   #1638
malina81
Zadomowienie

A ja dzis zaczynam 27 tc

---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ----------

Cytat:
Napisane przez katekatee Pokaż wiadomość
Witam poniedziałkowo W sobotę mieliśmy imprezkę rodzinną i byłoby całkiem fajnie gdyby nie głupie teksty pewnej osoby.... Niby to były żarty ale skutkiem ich wydaje mi się że w rodzinie tżta pewne osoby mają problem z tym że Nas synek został "poczęty" przed ślubem a nie poczekaliśmy tych kilku miesięcy do ślubu.... to nic że jesteśmy ze sobą 6 lat. Ślub to jest ślub i koniec. Przykro mi się zrobiło że taka bliska osoba z rodziny tżta takim tekstem wyjechała.....

A i zapomniałam się pochwalić. We wrześniu idziemy z tżtem na wesele i wczoraj kupiłam sobie sukienkę Nie jest to jakaś mini kreacja z wielkim dekoldem ale mogło być gorzej Nawet w niej nie wyglądam jakbym była w ciąży. Do września znajoma krawcowa mi ją przerobi i mam nadzieje to nie będzie najgorsze wesele w moim życiu
katekateenie przejmuje sie takimi tekstami- zawsze w rodzinie znajdzie sie ktoś mniej życzliwy albo poprostu zazdrosny. Ja na ślub zdecydowałam się dość wczesnie bo miałam 21 lat i pewnie pół rodziny myślalo ze jestem w ciązy (chociaz nie byłam) A moja kolezanka bierze slub za rok i świadomie planuje zajść w ciąze jeszcze przed slubem
Ciesze sie z udanych zakupów
Stary 2009-08-10, 09:01   #1639
flowerspower
Raczkowanie

katekatee mnie się zawsze podobało podejście mojego wujka do sprawy on zwykł mawiać : "Co za różnica czy noc była poślubna, czy przedślubna byle by była owocna "
flowerspower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-10, 09:15   #1640
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez flowerspower Pokaż wiadomość
katekatee mnie się zawsze podobało podejście mojego wujka do sprawy on zwykł mawiać : "Co za różnica czy noc była poślubna, czy przedślubna byle by była owocna "
Pieknie powiedziane

Kate, nie przejmuj sie. Niestety po tym padole chodza ludzie ograniczeni, ktorzy nie rozumieja, ze najwazniejsze dla dziecka jest milosc rodzicow, a nie papierki. Nie warto tracic nerwow przez takich ludzi.
Ja z tztem zaczelismy dzialac praktycznie zaraz po zareczynach, czyli juz rok temu

Ela, rozowe gratulacje

Karenina, powodzenia na egzaminie

Malina, gratuluje kolejnego tygodnia
Ja dzis zaczynam 28 tc

Zahario, wiedzialam, przeczuwalam, ze jakos sie odezwiesz Nie bylam tylko pewna, czy juz w niedziele, czy dopiero dzis.
Witamy z powrotem
Stary 2009-08-10, 09:27   #1641
tarasia
Wtajemniczenie

katekatee czym ty się przejmujesz! ja kiedy myślę o tym co teraz przechodzi bravurka to wszystkie moje problemy stają się takie błahe!
ważne, że się kochacie!

Kareninko trzymam kciuki

a co do moich wakacji - było super. Pogoda dopisała - a to dość ważne więc jestem zrelaksowana
najpierw były mazury a potem morze - niezły maratonik ale Nila była bardzo grzeczna
wklejam fotki z mazur i morza
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0478zmn.jpg (102,6 KB, 43 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0617zmn.jpg (70,7 KB, 33 załadowań)

Stary 2009-08-10, 09:29   #1642
konspiracja
Zakorzenienie

Witam poniedziałkowo!

Czytam, że Patryczek miewa sie coraz lepiej

Ela różowe gratulacje
Szkoda tylko że wozka Wam się nie udalo zobaczyć...

Karenina, trzymam kciuki za Examen

Tarasiu, opowiadaj jak bylo nad morzem???? gdzie byliscie konkretnie?

Ja mam ostatni tydzien w pracy przed urlopem mam nadzieję ze jakos szybko zleci i jakos go przeżyję

Ravenka sie pojawiła - czekamy na fotki.

Domi a jak Twoj brzuszek? Bo moj sie już ciążowo uwydanil A wczoraj jeszcze miałam sukienke taka zbierana pod biustem z podwyższonym stanem i paru ludzi sie do brzuszka uśmiechneło, serio taka dziwna ale pozytywna reakcja, byłam zaskoczona

na Groszka orbicie

Syzyf była kobietą
konspiracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-10, 09:37   #1643
malina81
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość
Malina, gratuluje kolejnego tygodnia
Ja dzis zaczynam 28 tc
No rzeczywiście jakoś tak wyszło ze co poniedziałek jesteś tydzień do przodu ode mnie Chyba jeszcze Kachula zaczyna nowy tydzień... 29??

---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ----------

Cytat:
katekatee czym ty się przejmujesz! ja kiedy myślę o tym co teraz przechodzi bravurka to wszystkie moje problemy stają się takie błahe!
ważne, że się kochacie!

Kareninko trzymam kciuki

a co do moich wakacji - było super. Pogoda dopisała - a to dość ważne więc jestem zrelaksowana
najpierw były mazury a potem morze - niezły maratonik ale Nila była bardzo grzeczna
Ślicznie...
Stary 2009-08-10, 09:44   #1644
fruzia01
Raczkowanie

Ela, różowe gratki nareszcie już wiesz

Cytat:

Fruzia, jestes pewna, ze to 3 MIESIACE? W tym czasie to przeciez czesc z nas bedzie juz rozpakowana.
no cóż, mój termin to 19 XI, jeszcze 3 miesiące i 10 dni
fruzia01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-10, 09:45   #1645
gucia6
Zakorzenienie

Tarasiu, super wygladasz. A brzuszek taki zgrabniutki

Konspiracjo, mi tez zostalo juz kilka dni do konca pracy. A ten tydzien bedzie dosc krotki, bo tylko do czwartku. A potem laba No moze nie do konca, bo musze uporzadkowac dosc sporo w nowym mieszkaniu, ale to bedzie czysta przyjemnosc.
Stary 2009-08-10, 09:45   #1646
bravurka
BAN stały

Witam ;*

wy zaczynacie nowe tygodnie a mój Patryczek 9 dzień
ale zleciało
u niego coraz lepiej. je już przez sonde
pozdrawiam

tarasiaśliczne fotki
Stary 2009-08-10, 09:52   #1647
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
Witam ;*

ale zleciało
pozdrawiam

tarasiaśliczne fotki
To cudownie, ze u Patryka coraz lepiej. Pewnie teraz bedzie juz mogl dostawac twoj pokarm I zacznie przybierac teraz na wadze
Stary 2009-08-10, 09:53   #1648
tarasia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez konspiracja Pokaż wiadomość

Tarasiu, opowiadaj jak bylo nad morzem???? gdzie byliscie konkretnie?
byliśmy we władysławowie
Cytat:
Tarasiu, super wygladasz. A brzuszek taki zgrabniutki
a to już 6 kg na plusie
Cytat:
Witam ;*

ale zleciało
pozdrawiam
oby tak dalej!!

Stary 2009-08-10, 09:54   #1649
elalank
Zadomowienie

Witam Mamusie!!!

dziękuję za różowe gratulacje

bravurka - to dla Was bo myślę o Wa codzinnie i wchodząca na wizaz szukam wiadomości co z Patryczkiem!! Silny z niego chłopaczek i da świetnie sobie radę!!!

Zaharia pięknie to napisałaś!!!

karenina - za egzamin!!!

katekatee - oj kochana, nie przejmuj się takimi tekstami. Tak jak dziwczyny pisały, ważne że się kochacie, a nie tam jakis papierek!
Co prawda jak słyszę takie mądrości, to mam ochotę ale Tobie nie wolno się denerwować

malina- gratuluję 27 rozpoczęcia tygodnia

Cytat:
Napisane przez flowerspower Pokaż wiadomość
i bardzo mądry wujek!!! popieram i bardzo lubie takich ludzi z normlanym, ludzkim podejściem!!!!

Cytat:
super, ze wakacje się udały!!! ładna z Ciebie mamusia! ale brzusio malutki jeszcze co nie? Ale oczywiście piękny

Cytat:
Napisane przez konspiracja Pokaż wiadomość

Szkoda że wozka Wam się nie udalo zobaczyć...

Ja mam ostatni tydzien w pracy przed urlopem mam nadzieję ze jakos szybko zleci i jakos go przeżyję

Domi a jak Twoj brzuszek? Bo moj sie już ciążowo uwydanil A wczoraj jeszcze miałam sukienke taka zbierana pod biustem z podwyższonym stanem i paru ludzi sie do brzuszka uśmiechneło, serio taka dziwna ale pozytywna reakcja, byłam zaskoczona
no tez bardzo żałuję że nie mogłam zobaczyć wózka- ale tak czy inaczej i tak go kupimy, mam nadzieję, że będzie ok!

ja tez mam ostatni tydzien pracy i juz myślę co zabrac na wyjazd a gdzie jedziecie wypocząc?

Super, ze ludzie reagują z usmiechem! Ja tez teraz zwracam większą uwagę na Brzuchatki

Miałam podobną sytuację wczoraj w przebieralni, poszłam z mamuśka na małe zakupy i znalazłam świetną bluzkę odcinaną pod biustem i baardzo mi się własnie w niej podobal brzuszek, więc wyszłam z przebieralni pokazać się mamie i takie miłe reakcje kobiet czekających na swoją kolej tez zauwazyłam. A mamuśka była wniebowzięta!!! bo to chyba moja pierwsza taka bluzka, która ładnie podkreśla brzuszek! Poczułam się jak pretty woman

miłego dnia

elalank jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-10, 09:54   #1650
bravurka
BAN stały

Cytat:
To cudownie, ze u Patryka coraz lepiej. Pewnie teraz bedzie juz mogl dostawac twoj pokarm I zacznie przybierac teraz na wadze
no przez sonde. mógłby dostawac mój pokarm tylko narazie problem jest z tym moim przeziębieniem;/
żeby się nie zaraził.
no a na wadze to musi zacząc przybierać bo jak osiągnie około 2 kg to bede go mogła nareszcie zabrac do domu
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości