Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - PRóBOWAć DO SKUTKU część IX "weterankowy finał"
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-08-17, 22:34   #866
malami82
Rozeznanie

Dot.: PRóBOWAć DO SKUTKU część IX "weterankowy finał"

Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
Ja tam nie mam stresu w drogich autach ... problem w tym że człowiek do luksusu sie szybko przyzwyczaja

Ja jeżdze do gąsek koło mielna w miare tam jeszcze pusto i miejsce na plaży też spokojnie mozna znaleźć .. nie trzeba się upychac
tez wole takie miejsca

A czytałas na ulotce jak się ma do prowadzenia auta ? Mój bierze jakies proszki na te mięśnie i tez po tym nie może jeździć . Trzymam kciukasy

A ja dzis u lekarza byłam z małżem , już jest ok , pojechaliśmy jeszcze do saturna , tesco , ciucholandu i tak dotarlismy do domu prawie na 20. I jakoś dzionek zleciał .
Ale dziś był fajny upałek , kocham taką pogodę

Tak czytałam, że tak może być .... ale nie sądziłam, że to mnie spotka Tym bardziej, że raczej nigdy po niczym nie miałam skutków ubocznych, a tu proszę przy Clo mnie dopadło ... Ale teraz już wiem, że na początku brania tak może być. Dziś na szczęście ostatni dzień z Clo był i teraz czekać będę na czwartek na monitoring no i zobaczymy jak się jajeczka spisują

---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ----------

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość
pojawiły sie plamienia !!! nie bedzie dlugiego cyklu !!!
kurcze zalała mi dzisiaj dentystka kanał i tak mnie boli ze ajjjjjjjjj

biedactwo moje - współczuję tego bólu ...
Ale dobrze, że @ nie będzie się ociągać i nowy cykl niedługo będzie

malami82 jest offline Zgłoś do moderatora