|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#841 |
Zakorzenienie
|
Dot.: PRóBOWAć DO SKUTKU część IX "weterankowy finał"
Witaj Agusia!!!!!!!!!!
![]() wow , gratuyluję nowej pracy! ![]()
![]() |
#842 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Agusiu ![]() ![]() super ze bedziesz miała dzieciaczkow mnustwo - ale to bardzo ciezka praca kochana .... aaa i pokoik nowy - no prosze prosze - super!! co do D. to nawet mnie to nie smieszy .... chyba zaczynam widziec w Tobie siebie .... walczyłam 5 długich lat ..... udało sie ... ale po kolejnych 4 latach powraca i mocno miesza ... staram sie z tym walczyc ale nie zawsze sie da ... bo przeciez nie bede scen przed klatka z tztem urzadzac ... omijamy go i tyle ... na smsy nie odpowiadam ... na gg nie odpisuje ... nie odbieram telefonów - czasami zastanawiam sie czy nie zawiadomoc policji ale zal mi go ... nie robi krzywdy nam tylko miesza i wkurza mojego mezusia na maxa ... ja pewnie tez nie byłabym zadowolona gdyby jego byle kreciły sie koło naszej rodzinki ... ehhh ale starczy - wierze ze ejstes silna i wiesz co dla Ciebie odpowiednie ![]() ooooooo i obrona - to co zaciskam kciuki !!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() |
#843 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() super ze sobie odpoczeliscie i ze pogoda i tak była odpowiednia - a jak sie czujecie ?? ![]() ![]() a ja wrocilam od dentysty aaaaaaa chyba nigdy nie wylecze tego kanału juz zła jestem ![]() ![]() kurcze znacie sposób na wywołanie @ - moze falach wina co ? jak zul wypije to i zulowata @ sie zjawi ![]() ![]()
![]() |
#844 |
Zakorzenienie
|
A dziękuję kochana
![]() ![]() dziewuszki jakbyście miały jakieś optymistyczne historie miłosne dla osób po przejściach chętnie poprawie sobie humor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Konczitko przepraszam, ale nie chciałąm się wcinać ze swoimi dziwnymi problemami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dzięki że mnie jeszcze pamiętacie kochane ![]() ![]() Zaraz jadę mamuśkę z bratem z Karpacza odebrać i przy okazji wkręcę się na wycieczkę do skalnego miasta ![]()
Edytowane przez agusia8524 Czas edycji: 2009-08-17 o 10:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#845 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Agus uda sie uda tylko musisz wiedziec czego chcesz - jest cel musi byc realizacja kochana !!! ![]()
![]() |
#846 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Edytowane przez agusia8524 Czas edycji: 2009-08-17 o 10:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#847 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no widzisz kochana - beznadziejnie zyc z mysla ze pojawi sie kolejna "kolezanka: - to jakies totalne nieporozumienie .... a ciekawe co u naszej Zuzi tez jej dawno nie było u nas .... odezwała sie kiedys i znowu przepdła ![]()
![]() |
#848 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#849 | ||
Zakorzenienie
|
![]() A dobrze. Zaraz idzie do pracy i albo dostanie bezpłatny dalej, albo im podziękuje... Trochę obgadaliśmy, ale jeszcze nie wszystko. ![]() Cytat:
![]() Ja się uczyłam na CC i bardzo się z tego cieszyłam, małe, nie drogie... nie było tak żal. ![]() Cytat:
![]() Uciekasz, goni, Ty gonisz, ucieka. Jego fascynuje Twój dystans, nie Ty. Podkręciło go to i dlatego biega jak kot z pęcherzem. Gdybyście się zeszli, za miesiąc, dwa byłoby jak dawniej... ![]() Gratuluję pracy. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#850 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() - ale wszystko poukładane tak jakbys chciałam ?? tez mam cc ![]()
![]() |
#851 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ten jego opel to posrany jest. Za lipiec miał już część bezpłatnego i te głąby mu napisały (po fakcie), że stawka była mniejsza, więc nie zapłacili mu ubezpieczenia. ![]() A jakby się coś stało... ![]() CC jest super, ja się tym autem przeprowadziłam. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#852 | |||||
Zakorzenienie
|
witajcie
![]() ale się odkręcam i się odkręcić nie mogę,bym se wyszła nad morze posiedzieć,a tu brak eh ja chcę wracać... Cytat:
twoje strony są pięknę byłam Kopań,Cisowo,Jarosławiec te okolice,a ty gdzie dokładnie mieszkasz?? ja wiedziałam,że ty z tych okolic Darłowa,ale nasz wyjazd taki spontan na szybko,że nie zdążyłam zagadać,abyśmy się spotkały...ja rok temu już tam byłam i spodobało mi się i w tym roku tez tam pojechaliśmy ![]() powiem tak jak ktoś lubi spokój tak jak ja to te okolice są super,np w Darłowie samym to już to juz nie dla mnie za dużo ludków,ja wole spokojne miejsca z małą ilością ludków ![]() Cytat:
np ja rok temu byłam pod koniec sierpnia to wynajeliśmy pokój i w okół nikogo już nie było sami i mało ludków,teraz troche wiecej było,ale tak jak mówią ,ze w drugiej połowie sierpnia taniej juz i wiecej wolnych miejsc... a z autkiem nauczysz się,ja kiedyś tez powoli jezdziłam,ale to trzeba wyczuć autko i sie nauczyc ,ale będziesz smigać za jakiś czas ![]() Cytat:
no ja tylko miałam słoneczko w czwartek a tak to chmury ,jedynie w sobote,ale to około 18 słonce sie pokazało dopiero...ale wypoczełam nawdychałam sie morskiego powietrza ![]() kochana niestety sprawiedliwości nigdy tu nie będzie i nie skupiaj się na tym,nie myśl olej,bo będzie ci cięzej,ja jak mysle,ze te co nie planuja maja od razu to wyje,ale teraz nie mysle,bo po co,ja i tak tego świata nie zmienie ![]() tak teraz sobie myśle,że nie znam wokół siebie osoby co by planowała dziecko,wszystkie dzieci to z wpadki moich znajomych,ah szkoda mysleć.... Cytat:
![]() to gratki nowej pracy ![]() a z tym panem to powinnaś raz na zawsze skończyć,nie kontaktować sie nic i żyć swoim życiem i żeby nikt w butach ci nie wchodził w nie ![]() Cytat:
![]() dzięki za przywitanie ![]() ![]()
![]() |
#853 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam nadzieję, że tak. Dobrze, że obgadaliście, co się dało obgadać- kroczek po kroczku... miejmy nadzieję, że dadzą bezpłatny, bo to jednak lepsza opcja... a z tym gonieniem króliczka...no racja, niektórzy faceci mają syndrom wiecznego łowcy...
![]() ![]() |
![]() |
#854 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spokój, tak, spokój osiągnęłam jako taki jeszcze zanim przyjechał. I to w obu kierunkach. Postanowiłam, że jakby nie było to będzie dobrze. ![]() Matko... ale dziś jest gorąco. Siedzę, piszę i leje się ze mnie... ;/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#855 |
Zakorzenienie
|
Dzięki babeczki
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#856 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widać facet rozumie co robi, widzi Twoje wahania i na tym korzysta. Odpisz krótko, że wolne sobie brać może jak chce ale nigdzie z Tobą nie jedzie i koniec. Jeśli nie jesteś stanowcza, on widzi że ma tu jeszcze coś do roboty... czyli do namieszania - jak życie pokazuje. Pozdrów Karpacz, uwielbiam. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#857 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak będziesz wiedziałą to daj nam znać. Oczywiście, że będzie dobrze, musi byc. Przed Wami ciężki okres przez te rozjazdy, ale wiesz co mówią:Rozłąka osłabia mierne uczucie, a wzmaga wielkie, jak wiatr gasi świecę, a rozpala ogień. Może Wam to właśnie dobrze zrobi, choć zawsze lepiej razem... w kązdym razie mam nadzieję, że ten w tym spokoju jest kropelka optymizmu ![]() Cytat:
![]() a praca fajnie, że ci się trafiła, może cię troszkę zdystansuje do wszystkiego i pomoże się uporać z sytuacją.
![]() ![]() |
![]() |
#858 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dam znać. ![]() Że Cię pogoda satysfakcjonuje to ja się nie dziwię, bo zmęczona jestem tym skwarem. Dwa dni temu było tak fajnie... ciepło, ale był wietrzyk, a teraz jest już tak nie dla mnie. ![]() Sentencję znam. ![]() Kto lubi sentymentalne bzdety? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#859 |
Zakorzenienie
|
Karpacz pozdrowie jak najbardziej
![]() ![]() ![]() Wy to jednak kochane jesteście ![]() ![]() heh ale co dziwne czasem do tej pory płaczę jak słyszę o ciążach w moim otoczeniu, zwłaszcza tych nieplanowanych, np. siostra eks, lat18 jest w 5miesiącu, wpadka, żrą się jak cholera, od miesiąca się nie widzieli...biedna dzidzia...
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#860 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Muszę przyznać, że nie zauważyłam jakichkolwiek zmian przy CLO. Czuję się dobrze. Biorę codziennie rano przed śniadaniem. Jedyne co zauważyłam to małe problemy podczas jazdy samochodem. Wczoraj siedziałam pierwszy raz za kierownicą odkąd biorę Clo (czyli 4 dzień Clo) i wieczorem miałam spore problemy z jazdą szczególnie gdy jechały samochody z naprzeciwka. Wcześniej nigdy tak nie miałam, a jazdę nocą po prostu uwielbiałam. No a dziś ostatni dzień z Clo i w czwartek na podglądanie jajeczek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#861 | |
Zakorzenienie
|
Bardzo cenna wiedza.
![]() ![]() Cytat:
![]() Mnie rozłąka ułatwia życie bez kogoś, to fakt. Za to mojemu TŻ nie. Wyjeżdżał (pierwszy raz) wściekły na mnie, a wrócił (teraz) przekonany o mojej cudowności. Jestem wspaniała, niesamowita i w ogóle to mu się udałam jak ślepej kurze... ![]() Aaa... i jeszcze się dowiedziałam, że go rozpieściłam jak dziadowski bicz. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#862 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Malami ja po CLO też w zasadzie jakoś specjalnie inaczej się nie czułam, no może troszkę spuchłam po pierwszym opakowaniu, później bez zmian było...
![]() ![]() |
![]() |
#863 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fajny kawałek, właśnie słucham ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#864 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja jeżdze do gąsek koło mielna w miare tam jeszcze pusto i miejsce na plaży też spokojnie mozna znaleźć .. nie trzeba się upychac tez wole takie miejsca Cytat:
A ja dzis u lekarza byłam z małżem , już jest ok , pojechaliśmy jeszcze do saturna , tesco , ciucholandu i tak dotarlismy do domu prawie na 20. I jakoś dzionek zleciał . Ale dziś był fajny upałek , kocham taką pogodę ![]()
![]() |
#865 |
Zakorzenienie
|
![]() kurcze zalała mi dzisiaj dentystka kanał i tak mnie boli ze ajjjjjjjjj ![]() ![]() ![]() ![]()
#866 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Tak czytałam, że tak może być .... ale nie sądziłam, że to mnie spotka ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Cytat:
![]() Ale dobrze, że @ nie będzie się ociągać i nowy cykl niedługo będzie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#867 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- Cytat:
![]() nie mow ze cc i przeprowadzka hehe to co Ty same ksiazki mialas ?? ![]() Cytat:
no prosze to szansa na tanie malusie wakacje - zobaczymy jak to bedzie dalej .... ale nadal zazdroszcze wakacji - zreszta tyle laseczke mieszka nad morze - kto za kopalnie sie zamieni ?? ![]() Cytat:
Kropka ja w pracy zmarzłam na maxa - chciałam tylko klime wylanczac ale krzykacze były i nie było wyjscia ja nadal mocno trzymam kciuki .... ![]() Cytat:
malami ja to jak stara baba .... mialam takie uderzenia goraca szok ... ale jajeczko bylo sliczne - i dupa i tak sie nie udało ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
aniu dobrze ze z TZtem oki, aaaa i zakupcie były .... my tam nic lukusowego nie mamy heheh ale pomalusiu sie dorobimy ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#868 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ide kimać .. miłej owocnej nocki
![]() |
#869 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() aankaa78 (Anna, 30 lat)~~~~~~~~~ @ 20.06 ania p (Anna, 27 lat) ~~~~~~~~~~~~@ 29.07 Warszawa agabil1 (Agnieszka, 33lata)~~~~~~~ @ 20.07 Łódź asia_stan (Asia, 36 lat)~~~~~~~~~~ @ 20.05 lubuskie Bazylia 222 (Agata, 27 lat)~~~~~~~@ 02.07 Coralady (Nela 28 lat)~~~~~~~~~~~@ 25.06 Malopolska Dafreen (Anna, 32 lata)~~~~~~~~~~ @ 28.07 Warszawa Darianna25 (Daria, 31 lat)~~~~~~~ @ 10.08 Croydon U.K. Dra (Daria, 22 lata)~~~~~~~~~~~~~ @ 13.08Wlkp edzia (Edyta 31lat)~~~~~~~~~~~~~~ @ 19.07 Kraków-Roma Falbala (Basia 26 lat)~~~~~~~~~~~~ @29.07 golgie ( 29 lat)~~~~~~~~~~~~ @19.07 Wrocław gragu (Grażyna, 29 lat) ~~~~~~~~~~ @ 01.03 Jagda26 (Jagoda 26 lat)~~~~~~~~~~ @ 24.02 KBKatarynka (Kasia 25lata)~~~~~~~@ 26.07 Kasia23 (Kasia, 29 lat)~~~~~~~~~~~~@ 10.08 Świnoujście ka_ro_li_na (Karolina 24lata)~~~~~~@29.07 Konczita ( Dorota, 25 lata)~~~~~~~~ @ 19.07 Śląsk Malami82 (Agnieszka 28 lat)~~~~~~~@ 12.08 Melisanka (Ania, 23 lata)~~~~~~~~~ @ 31.01 Königsbach starania zawieszone Migavka (Joanna, 29 lat)~~~~~~~~~~@ 29.03 mazowsze Olivka_7 (Aneta, 25 lat)~~~~~~~~~~ @ 03.08 Kraków Ryba82, (Iza, 27 lat)~~~~~~~~~~~~~@04.03 Częstochowa ![]() stokrotka_to_ja (Justyna, 25 lat)~@ 09.08 velluto (Agnieszka 30 lat)~~~~~~~~~@ 29.07 ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- Cytat:
![]() to ja tez lece spac ... do jutra babeczki ![]() ps. przyszła moja @ ![]() Nikus wygladasz slicznie - lenka ma rewelacyjne lokum !
[*] .. dzieli nas już tylko czas ... Edytowane przez Konczita Czas edycji: 2009-08-17 o 22:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#870 | ||
Zakorzenienie
|
witam
Cytat:
![]() my w okolice Darłowa rok temu dojechaliśmy przez przypadek,w sumie palcem po mapie i wyszło tam,ale jak wiecej spokojnych miejsc to zawsze moze ktoś podpowiedziec ![]() Cytat:
a do kanału ujj współczuje,miałam raz robione i dzięki bardzo wole wyrwać...mi zalepiala bolący ząb i później do innego trafiłam dentysty i do końca nerwa mi nie uśmierciła i dlatego bolało i bolało,musi tyle razy zatruć,aby już nie bolało,bo ten nerw musi obumrzeć dopiero sie powinnio zalepiać... ah ja kocham morze i też się cieszę,ze chodź troche mogłam być ,oj dużo dużo mieszka nad morze ja też bym z chęcią się zamieniła...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:04.