Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie listopadowo-grudniowe cz. 2 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-08-20, 17:47   #2677
elalank
Zadomowienie

Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe cz. 2 :)

witam ulubione Mamusie

jej ale długo musiałam nadrabiać co pisałyście od wczoraj!

Domi- prosze ślubu nie odwoływać!!!! Nie przejmować się rodzinką TZa! To jest Wasz dzień, i lepiej żeby ich tam nie było, niż żeby mieli stać z głupimi minami!!! Więc głowa do góry i szykuj fryzrkę. Będzie pieknie, zobaczysz!!!!!
(ps. ja na swój ślub miałam robione loki prostownicą u fryzjera-efekt był rewelacyjny, trzymały się do następnego dnia!!! a 2 fryzjerów powiedziało, że na moich włosach nie da się zrobić loków i oni sie nie podejmą takiego zadania! głupki )

Cytat:
Napisane przez brombusia Pokaż wiadomość
Wiecie co, jeśli chodzi o brzuchy itd. to nie dogodzi się wszystkim
Ja przedwczoraj spotkałam się z koleżankami z pracy ( 4) i usłyszałam po kolei:
" Ale masz wielki brzuch"
" Nawet nie taki duży ten Twój brzuch, koleżanka miała w tym czasie większy"
" Fajnie wyglądasz, chyba nie bardzo przytyłaś"
" 7 kg przytyłaś? Wyglądasz na więcej."
" Ale masz wielkie cycki."
" A piersi myślałam, że Ci urosną, ale chyba nie urosły"

I bądź tu człowieku mądry. Także, ja już się nie przejmuję.

Trochę mnie jednak wkurzyły, jak się oburzyły, że biorę znieczulenie u dentysty, jem lody ( ) itd. Zaznaczam, że tylko jedna z nich jest matką.
I jeszcze coś było o zgadze, że niby dziecko będzie owłosione
: hahaha:

sexy body- przykro mi z powodu kotka! i z mamą koniecznie musisz porozmawiać co by TZa Ci nie rozpuściła!!!

gissh-ja dostałam łóżeczko od koleżanki 120x60, bez szuflady, opcji bujania itp, ale jestem z niego zadowolona-takie klasyczne-wyjmowane szczebelki, różne poziomy spania. Też nie lubie kurzu więc szuflada dla mnie odpada

moniam- piękny brzuchol

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
natomiast zgodziłabym się z przesadem, że słodkie sie je na dziewczynke. U mnei to sie sprawdzilo w 100%, a ja nie przepadalam za slodyczami wczesniej. I to ostatnimi tygodniami. Wlasnie zostaly mi ostatnie dwie kostki Milki jogurtowej a dopiero otworzylam
a u mnie wręcz przeciwnie! przed ciążą to dałabym się sprzedać za czekolady i inne slodycze, zaszłam w ciążę to przestawiłam się na mięsko, parówki z musztardą tzw konkrety, więc wszyscy obstawiali chłopca, a będę miała Córcię!! Także w zabobony nie wierze! A i niby z dziewczynką się dużo tyje, odbiera urodę itp, a słyszę same pochwały, że bardzo ładnie w ciązy wyglądam, że tylko ksztaltny brzuszek mam, że ciąża mi "służy" itp, więc już nie słuccham żadnych bajek

Cytat:
Napisane przez moniam85 Pokaż wiadomość
A powiedzcie mi dziewczyny czy zwracacie uwagę na rozmiar gondoli przy zakupie wózka???
no pewnie, musi być odp długa i szeroka (jak dla mnie najlepiej 80x40) widziałam x-landera w środku, bo koleżanka go ma- jej synek ma 3 miesiące i prawie się w niej już nie mieścił, więc nie wyobrażam sobie jesienno-zimowych dzieci w kombinezonach, kołdrach w tak małej gondoli.

Cytat:
Napisane przez sexy body Pokaż wiadomość
Tak zapytam: ile razy dziennie (w przybliżeniu oczywiście) wchodzicie na nasz wątek?
w pracy to miałam włączony cały czas, tylko odświeżałam, a teraz na urlopiku, to raz rano, i tak jak teraz, bo troszkę jeździmy, odpoczywamy itp więc czasu mniej

Cytat:
Napisane przez martaN23 Pokaż wiadomość
proszę mnie zaznaczyć na różowo i imię Oliwia
poniżej wklejam zdjęcia śpioszków
gratulacje córci To znów nie trafiłam! i śpioszki cudne!

Bravurka- super, że Patryczek ma się dużo lepiej! cudne wieści!!!!

buziaki Mamusie

Edytowane przez elalank
Czas edycji: 2009-08-20 o 17:51
elalank jest offline Zgłoś do moderatora