|
Rozeznanie
Przekupka: 18 pkt / 100% pozyt.
|
##peep/open toe, klapki pepe jeans, rozm. 39, 40, 41##
Mam do wymiany trzy bary bucików:
1. Musztardowe peep/open toe, bardzo popularne na allegro. Rozmiar z buta to 40, ale jest to 39, długość wkładki w najdłuższym miejscu 25cm, wysokość obcasa 8 cm, buty są NOWE, tylko mierzone, niestety opis aukcji był nieprecyzyjny i kupiłam za małe, nad czym ogromnie ubolewam...
2. Peep/open toe INSOMNIA, czarne w jasnoróżowe kropeczki, rozmiar 10 czyli nasze chyba 41, długość wkładki w najdłuższym miejscu 26,5 cm, wysokość obcasa 7,5cm, boty bardzo mało używane, w bardzo dobrym stanie, fleki i podeszwy nie są zdarte jedyny mankament to rysa na jednym obcasie, ale nie widać jej ponieważ materiał nie jest zdarty, WYMIENIONE LECĄ DO KOLCIAG
3. klapki PEPE JEANS na koturnie, z miękką wkładką w okolicy podbicia stopy, widać na zdjęciu, rozmiar 40, długość wkładki w najdłuższym miejscu 2cm, ale będą najlepsze na stopę 26cm, obcas 9,5 cm, używane bardzo mało, stan idealny.
Wymienię za cokolwiek co mi się spodoba, mój rozmiar stopy to 39 - 40, długość 25,5 cm, rozmiar ubrania M-L, mogą być również kosmetyki lub książki, chętnie wymienię też np. zestawami, więc zapraszam na mój drugi wątek z wymianą kosmetyków
Jeśli któraś z rzeczy zostanie wymieniona wyraźnie to zaznaczę.
Edytowane przez erzebet
Czas edycji: 2009-08-21 o 12:11
|