Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Offtopowe zapuszczanie cz IV.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-08-23, 22:18   #989
madzienka79
BAN stały

Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz IV.

Cytat:
Napisane przez mOna01 Pokaż wiadomość
Wiesz co, aż się popłakałam. Nie wyobrażam sobie tego...
Przepraszam, nie pisze tego aby cie zdolowac i przesadzic o losie twojego zwiazku to ty jestes pania tej sytuacji ja tylko pisze czego doswiadczylam i czego rowniez czasami mozna sie spodziewac.
Gdyby mi moja znajoma "nie wylala kubla zimnej wody na glowe" dalej chodzilabym zaslepiona, tymczasem dostalam taka terapie wstrzasowa, ze dlugo plakalam ale gdzies gleboko w sercu czulam, ze to prawda. Najgorsze jest bicie sie z wlasnymi myslami. Moje serce nieraz "doslownie" klocilo sie z rozsadkiem, tego ostatniego posluchalam moze troche za pozno ale jednak. Nigdy nie stracilam nadziei, ze spotkam kogos kto odmieni moje zycie, tak sie tez stalo i to predzej niz sie spodziewalam. Dopiero pozniej zrozumialam, ze ten ktorego tak bardzo kochalam nie byl tego wart.

---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ----------

Cytat:
Napisane przez viki1988 Pokaż wiadomość
oj tak... a w zwalaniu winy na kobiety to oni są mistrzami... mi każdy jeden zawsze próbował wmawiać ze to moja wina nawet jeśli definitywnie była jego, efekt tego taki ze się potem zaczynałam zastanawiać czy nie ma racji, próbowałam ich usprawiedliwiać itp. a to zupełnie jest bez sensu... moim zdaniem to nie jest w porządku ze facet na Ciebie wjeżdża dlatego ze troche mu dogryzłaś aporpos jakiejś koleżanki...
Widocznie cos pana zabolalo, ze zareagowal nerwowo. Prawda w oczy kluje...

Edytowane przez madzienka79
Czas edycji: 2009-08-23 o 22:21
madzienka79 jest offline Zgłoś do moderatora