Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - PRóBOWAć DO SKUTKU część IX "weterankowy finał"
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-08-25, 09:26   #1007
agusia8524
Zakorzenienie

Dot.: PRóBOWAć DO SKUTKU część IX "weterankowy finał"

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość

no tak nikt nie powiedzial ze bedzie latwo

malami kurcze ja nadal trzymam

no tak tez sama nie zrozumiałabym ehh ... juz mi dzisiaj lepiej ..
pamietacie jak Wam pisałam o pewnym psycholu ktory za mna sie krecil itp ? zaczelo sie od piatku głupie smsy, dzwonienia po nocy w efekcie wyłaczony tel na noc .. w sobote zjechala sie do nas rodzinka i wogole wszystko przycichło ... wieczorkiem chłopcy poszli na piwko wracaja i moj samochod pomaziany wulgaryzmami .... cała noc przychodziły smsy i telefonu ze mnie dorwa itp ... bałam sie zgłosic fakt na policje bo nie chcialam zeby było jeszcze gorzej .. ale w niedziele zadzwoniła moja psióla ze ma problem ze ktos ja straszy dzwoni puszcza smsy i ze obserwuje jej mieszkanie ( jej facet chodzi do pracy na nocki wiec noce spedza sama ) to przebrało miarke i tz zgłosił sprawe na policje ... po czym zaczeły przychodzic smsy ze przegielam na maxa z policja i ze teraz zobacze co sie bedzie działo ... ehhh dziewczyny gdyby tak uciec ?? od wczoraj u mnie i u psióly spokój ale ... ale wogole niefajnie spac nie moge boje sie sama z domu wyjsc i jeszcze tzet ... boje sie zeby cos jejmu nie zrobili bo jak ktos sie mi namieszac to przecez zawsze robi sie krzywde tym ktorych sie kocha ... moi rodzice i rodzenstwo juz wiedza maja uwazac na siebie ehhhh .... teraz chyba co nie co wyjasniłam ...

jusi wiem ze boli ale jochana jak udało sie za pierwszym razem to bedzie dobrze, byc moze stres ktory teraz przezywasz wpłyna negatywnie ... ale głowka do góry ... wychodzisz za maz i juz wkrotce bedziesz miala fasoleczke zobaczysz słonce
O rany Konczitko:glasi u: trzymaj się kochana...fakt nasza policja powala chwilami....boshe co takim ludziom chodzi po głowie...