|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#991 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: PRóBOWAć DO SKUTKU część IX "weterankowy finał"
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#992 | ||||
Zakorzenienie
|
witajcie kochane ... u nas hmmm ... a nie bede nawet pisac ...
pozdrawiam Was cieplutko kochane moje dobre duszyczki ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
kurcze czasami włąsnie tak jest ze faceci nie kumaja faktu ze ten jeden dzien jest najwazniejszy ... ze to iz beda mieli ochote pod koniec cyklu kochac sie 5 razy dziennie nic nie da .. ehh a moze porozmawiaj z nim na spokojnie ... rozrysuj mu cykl moze zakumam ? ![]() ![]()
![]() |
#993 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
prosze o dane imie wiek miejscowosc ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() takie wiesci normalnie kochana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ale Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiii szaaaaaaaaaaaaa!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aaniutek(???) ~~~~~~~~~~~~@ 02.08 ??? agabil1 (Agnieszka, 33lata)~~~~~~~ @ 16.08 Łódź ania p (Anna, 27 lat) ~~~~~~~~~~~~@ 29.07 Warszawa asia_stan (Asia, 36 lat)~~~~~~~~~~ @ 20.05 lubuskie Bazylia 222 (Agata, 27 lat)~~~~~~~@ 02.07 Coralady (Nela 28 lat)~~~~~~~~~~~@ 24.07 Malopolska Dafreen (Anna, 32 lata)~~~~~~~~~~ @ 28.07 Warszawa Darianna25 (Daria, 31 lat)~~~~~~~ @ 10.08 Croydon U.K. Dra (Daria, 22 lata)~~~~~~~~~~~~~ @ 13.08Wlkp edzia (Edyta 31lat)~~~~~~~~~~~~~~ @ 19.07 Kraków-Roma Falbala (Basia 26 lat)~~~~~~~~~~~~ @29.07 golgie ( 29 lat)~~~~~~~~~~~~ @19.07 Wrocław gragu (Grażyna, 29 lat) ~~~~~~~~~~ @ 01.03 Jagda26 (Jagoda 26 lat)~~~~~~~~~~ @ 24.02 KBKatarynka (Kasia 25lata)~~~~~~~@ 26.07 ![]() Kasia23 (Kasia, 29 lat)~~~~~~~~~~~~@ 10.08 Świnoujście ka_ro_li_na (Karolina 24lata)~~~~~~@29.07 Konczita ( Dorota, 25 lata)~~~~~~~~ @ 18.08 Śląsk Malami82 (Agnieszka 28 lat)~~~~~~~@ 12.08 Melisanka (Ania, 23 lata)~~~~~~~~~ @ 31.01 Königsbach starania zawieszone Migavka (Joanna, 29 lat)~~~~~~~~~~@ 29.03 mazowsze Olivka_7 (Aneta, 25 lat)~~~~~~~~~~ @ 03.08 Kraków Ryba82, (Iza, 27 lat)~~~~~~~~~~~~~@04.03 Częstochowa ![]() stokrotka_to_ja (Justyna, 25 lat)~@ 09.08 velluto (Agnieszka 30 lat)~~~~~~~~~@ 29.07
[*] .. dzieli nas już tylko czas ... Edytowane przez Konczita Czas edycji: 2009-08-24 o 11:28 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#994 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kurcze a mi ten suchy kaszel wciąż nawraca, zadzwoniłam rano do lekarza i mam wizytę za 5 dni w , piątek...eh.,...ale lepszy rydz niz nic ![]() kochana, idź do tego lekarza, bo faktycznie teraz te wszystkie grypy, i inne. daj znać, co ci powiedział. Cytat:
Cytat:
hahahaha, taki szantazyk emocjonalny stosujesz na tym swim lubym... Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#995 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nika ale mialas sen heh nie zazdroszcze ... a u nas problemy ... niby nic wielkiego ale wszystko za daleko zaszło i .... i tylko ryczec mi sie chce ... a wszystko juz tak dobrze sie układało ... wiem ze D sie stara zeby wszystko załatwic jak najszybciej ale ja sie obawiam czy dobrze robimy itp ... ehhh ... wiem ze najwazniejsze jest nasze bezpieczenstwo ale ... ale policja w naszym kraju wiecie jak funkcjonuje ... i na sama mysl o nich mi słabo ... ![]()
![]() |
#996 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Hmmm ... w okolicach Warszawy bywam czasami, bo w Pruszkowie mam dziadków, a zresztą z urodzenia jestem Pruszkowianką ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#997 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
przytulam mocno!
![]() ![]() |
![]() |
#998 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nikus ufam ale ... ale boje sie tez o niego i wogole wszystko beznadziejne jest - jak tu normalnie zyc ? czekam na D i jedziemy do rodziców... najchetniej wyprowadziąłbym sie gdzies, zmieniłabym nr telefonu imie i nazwisko wrrrrrrr ale jestem zła.... ![]()
![]() |
#999 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1000 |
Zakorzenienie
|
KBKatarynka ogromne GRATULACJE
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i oczywiście ciiiiiiiiiiiiiii (na razie) ![]() Konczitko.. NIE chce wnikać.. ale rozumiem cie doskonale tez czasami kiedys miaąłm takie chwile w zyciu żeby uciec i zmienic sie w kogos innego.. zeby wszystko sie ułozyło.. jak za dotknięciem różdżki.. ale niestety posrane zycie nas doświadcza i bedzie doswiadczać. trzeba tylko odneleżć w każdej złej chwili cos pozytywnego i tych mysli sie trzymać.!!! Agabil Aguś Mocno Cie wirtualnie sciskam!!! Silna babeczka z ciebie! Nikuś prosze buziaczki w brzusia od cioci madzi ![]() ![]()
![]() |
#1001 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Idę kimac bom padnieta
![]() |
#1002 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny. Ja już po wizycie ... No i chyba
![]() ![]() ![]() ![]() Co prawda endo urosło do 7 mm ![]() A już się cieszyłam, że może tym razem ... Trudno .... |
![]() ![]() |
![]() |
#1003 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Clo się "testuje" parę miesięcy, może w następnym się uda, kochana. ![]() ---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1004 |
Przyczajenie
|
witam muszę sie wygadać czuje się strasznie jakies 6 tygodni temu byłam szczęśliwa na teście zobaczyłam 2 krechy ie było radości udało się za 1razem 3 tygodnie przed ślubem a tu tydzień przed śubem plamienia mocne wizyta u lekarza i poronienie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1005 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() no tak tez sama nie zrozumiałabym ehh ... juz mi dzisiaj lepiej .. pamietacie jak Wam pisałam o pewnym psycholu ktory za mna sie krecil itp ? zaczelo sie od piatku głupie smsy, dzwonienia po nocy w efekcie wyłaczony tel na noc .. w sobote zjechala sie do nas rodzinka i wogole wszystko przycichło ... wieczorkiem chłopcy poszli na piwko wracaja i ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1006 | |||
Zakorzenienie
|
Konczitka......... właśnie się wczytałam.....o jasna cholera!!!!!!!!!! i teraz już rozumiem wszystko. Słonko, no w tej sytuacji to ja się nie dziwię Twoim lękom i dołom...straszne.
mam nadzieję, że ten ktoś tylko blefuje...a co robi policja? mają jakiś plan? dobre pytanie co tu teraz robic, przecież nie da rady tak po prostu zostawić całego zycia, spakować się i uciec...a co na to wszystko Tż? jak on widzi sytuację? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() przeszłam przez to samo tyle, że dwa miesiące po ślubie. niestety nie mam odpowiedzi na pytanie ldaczego Ty, dlaczego ja... choć dziś ciężko to zaakceptować , takie rzeczy po prostu się dzieją. i wiem, że żadne słowa cię nie pocieszą...wiem co czujesz , wiem jak to boli, wiem jaka jeszcze droga przed tobą, by poradzić sobie z bólem. daj sobie czas na żałobę , straciłaś coś cennego. przytulam mocno ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1007 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1008 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sprawa jest dosc nietypowa bo zastraszone sa dwie osoby - wspolnych byłych nie mamy a to było pierwsze pytanie P. ehhh plan ? jezeli bedzie działo sie cos niepokojacego mamy dzwoni ... ![]() ![]() ![]() tz najchetniej wysłałby mnie na wakacje na dobre kilka miesiecy zeby wszystko sie wyjasniło ale tak nie mozna .. praca, szkoła tak sie nie da ... zabrałam sie za mycie okien zeby sie rozładowac ... ![]() ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1009 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdarzyło się Tobie i wielu z nas. Dla spokoju duszy zakładamy, że tak miało być. Natura eliminuje pewne nie udane "sprawy". Poronienia samoistne na tak wczesnym etapie zdarzają się połowie kobiet, tylko że większość nie robi testu tak wcześnie i o tym nie wie. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1010 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ludzie są porąbani, to prawda....nawet sobie nie wyobrażam, przez co ty i tż przechodzicie... a przyjaciółka też nie ma żadnych podejrzeń, pomysłów kto to może być....? a może to wcale nie facet, może to jakaś wasza stara koleżanka? przepraszam, że tak pytam, pewnie to wcale nie pomaga... mycie okien to dobry pomysł, wypożycz sobie jakieś filmy, oderwij troszkę myśli od całej sprawy.... i kochana...uważaj na siebie....
![]() ![]() |
![]() |
#1011 |
Zakorzenienie
|
Konczito - to na pewno ktoś kto Was obie zna. Nie jesteś gwiazdą Hollywood, nikt Ciebie ani koleżanki w gazecie nie znalazł, musi Was znać. No i Wasze nr tel.
Obstawiam bardzo durny żart jakiegoś kretyna, którego macie za znajomego, albo jakaś kretynkę która za Wami obiema nie przepada. I pamiętaj - prawdziwie niebezpieczny człowiek nigdy nie grozi. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1012 |
Zakorzenienie
|
cześć Kropeczko
![]() co słychać?
![]() |
#1013 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ehh dziewczynki spotkałysmy sie na spokojnie o ile mozna o spokoju mowic wypisałysmy wszystkich wspolnych znajomych ... z psiólka znamy sie od 5 lat .. mamy pewne podejrzenie ale az nie chce nam sie w to wierzyc ze to ta osoba - wiemy ze zostanie przesluchana przez p ... i ze to koniec tej znajomosci ... ale innego wyjscia nie było .... a w głebi siebie czuje i wiem ze to pewnie osoba o ktorej nawet nie pomyslałysmy ... byc moze to mial byc dobry zart ale wyszło jak wyszło ... zostało nam czekac i modlisc sie zeby to juz byl koniec ... dzisiaj mowie do D ze chyba nigdy nie zaznamy spokoju - a on jak zawsze opanowany mowi ze do poki jestesmy razem jestesmy silni i mimo ze wali sie musimy trzymac sie razem to nikt nam nie zagrozi ... ehhh ... chyba sam nie wiedzial co mowi ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1014 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale fakt musi być ktoś kto Was zna i miał dostęp do numerów tel i ma pobieżne info o Was z pierwszej lub drugiej ręki. A nie było ostatnio osób, które by którejś z Was czegoś zazdrościły itp?
![]() ![]() |
![]() |
#1015 |
Wtajemniczenie
|
Kochane ja chyba poproszę o "zawieszenie", bo i tak nic z tego nie będzie. ten cykl do bani, w dodatku jestem chora okrutnie, jakieś zapalenie gardła z grypą czy coś tam.
Potem długo długo i tak nic nie będzie, potem tż wpadnie na miesiac do domu, a potem znów długo nic. No to może zaczniemy sie starac znów za jakiś rok..... poprostu zajefuckingbiście. Bez sensu ;( Konczitko dziwna sprawa, raczej ktoś znajomy, ale o co chodzi to nie wiem, zresztą ludzie potrafią być tak durni że może chodzic o wszystko, chyba by mnie nic nie zdziwiło. I jeśłi kiedyś się dowiesz kto to to pewnie będziesz w szoku. I rozumiem, ze się denerwujesz, masz prawo, przykro mi że tak się dzieje. Trzymaj się cieplutko |
![]() ![]() |
![]() |
#1016 |
Przyczajenie
|
Cześć Wam wszytskim,
trafiłam na ten wątek bo szukałam w necie informacji jak wspomóc zajście w ciążę. Dzisiaj juz mie sie ryczeć chce, dwa dni mi się @ spoźniła, juz zaczynałam wierzyć, a tu...eh załapalalm od razu mega depreche, a rano świat jeszcze był piekny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1017 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze, że zrobiłyście z psiółą listę nzajomych, faktycznie może być tak, że to ktoś o kim byście nigdy nie pomyślały...ale dobrze, że policja będzie przesłuchiwać osoby które mogą być potencjalnymi kretynami... żart? no nie wiem... kto by miał tak kretyńskie poczucie humoru???? Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1018 | |
Zakorzenienie
|
A dobrze, tzn. może być.
![]() Lenia mam, nic mi się nie chce. ![]() ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- Cytat:
Ja bym zmieniła nr tel. i olała delikwenta. Jakby chciał coś zrobić to już by dawno zrobił. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1019 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1020 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie też grożono, gdy jeszcze pracowałam w laborze. Tylko że gość był taki odważny, że normalnie dzwonił na stacjonarny i gadał... W życiu nie słyszałam tak opanowanego człowieka, co mnie najbardziej przerażało, bo znaczyło że nie robi tego pierwszy raz. Ale nie miał żadnych żądań konkretnych np. finansowych, więc jasne było że nic z tego nie wyniknie... I nie wynikło. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:52.