Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie -30 kg. Zapraszamy na kontynuacje wątku;) cz2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-08-29, 10:44   #4835
Tysia1907
Zadomowienie

Dot.: Odchudzanie -30 kg. Zapraszamy na kontynuacje wątku;) cz2

Cytat:
Napisane przez Limonka1987 Pokaż wiadomość

Tysiu- moja biedna, wymęczona żabka Pozwolisz, że w zastępstwie Niuni "szczelę" Ci wirtualny masaż na obolałe ramionka?
Szalony seks na kserokopiarce brzmi kusząco Ale obawiam się, że jedyną szansę mam na niego w swoich snach

żaba dzis zminila kolr....z zielonego na czerrrwony;/
tak mnie pieka plecki ze kurczak;/ myslalam ze wstane i bede sapc na stojaco, cala noc sie budzilam i pzewracalam koszmar;( a dzis ciag dalszy...chyba ze przeszkodzi pogoda.....bo ponoc po poludniu ma u nas byc deszcz i mzeo burze male i duze....
a to czemu sex na kresokopiarce mialby byc tylko snem....niewierze ze szefuncio oparl by sie tak gorącej Limonce;D

Zmykam dziewczynki do kolejnej pracy, tej weekendowej. A później kolejno na kawę z koleżanką i "rande wu" z moimi dwoma panami Tak więc pewnie zobaczymy się dopiero wieczorem. Chyba, że rekrutanci się zachowają i nie będą dziś się zapisywać do szkoły, dając mi tym samym czas, żebym mogła sobie spokojnie wizażować
no no;D postaraj sie tam zaimponowac pawełkowi hahahaha, ale z drugiej storny na miejscu apwelka glupio by mi bylo jakby moj dziadek dzwonil do panienek i mnei na wspolny obiad zapraszal;p albo ten pawełek taka ciapa albo sama nie wiem co;D

Cytat:
Napisane przez Marei Pokaż wiadomość

Bigmilk? aaaaa wreszcie załapałam
big milk królem wątku;D i uważaj bo jego pyłki wedruja po całej polsce;D
Cytat:
Napisane przez blokerka Pokaż wiadomość
Trochę się pogubiłam przy okazji Niuniuśkowo-Tysiowych dialogów z mnóstwem cytowania bo lasi pobiłyście w tym rekord Ale uśmiałam się jak daaaawno mi się to nei zdarzyło

hehe ciesze sie z e koncu sie odnalazłaś w naszej paplaninie;D

Tysiu, i co robisz z tym weselichem w końcu? Bo moim zdaniem możesz iść solo, serio Wiem, że Ci jest trochę niewygodnie z tym, bo mnie by pewnie też było, ale jak nie znajdziesz partii odpowiedniej to przecież nie możesz pozwolić, żeby ważne wydarzenia przelatywały koło Ciebie tylko dlatego, że jesteś bez parki Dla przykładu, mój TeŻ jak jeszcze nie był mężem, a ani nawet znajomym moim, to chodził sam jak aktualnie z nikim się nie spotykał... nawet na studniówce był sam, bo akurat nikogo nie było z nim na stałe. Więc to się zdarza, a ludzie normalnie z tym żyją, a tylko my, babki krejzolki, robimy sobie problemy

jeszcze nie wiem co robic, w tym tyg bede starala sie podjac ostatecznaa decyzje...tzn tydzien sie konczy chodzi mi o ten nadchodzacy;D

No i Tysiu, muszę Ci napisać, że ja również przeczytałam wszystko co naskrobałaś Bo sobie nie wyobrażam, żeby inaczej zrobić Bardzo mnie rozweselasz i równa babka z Ciebie - to pewnik

o wow nie sadzialm ze tyle z was te glupoty przeczyta hehehe, mi by sie nei chcialo tak dlugiego posta czytac hahahahaahha:P
uff to dobrze ze nie jestem krzywa hahha;D Blokerciuniu ja cie nie mam na nh! a pragnę to zmeinic;D jak wiesz ktora to ja to zaproś mnie, bo ja nei wiem która to TY

A, i muszę Wam się pochwalić ponownie, bo coś wczoraj musiałam źle widzieć z tego zmęczenia i schudłam ponad kg jednak A cieszę się okropnie z tego!
ale ci fajowooooooooooo

Cytat:
Napisane przez mamrotka Pokaż wiadomość
hej piekne
hej najpiekniejsza