|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4801 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odchudzanie -30 kg. Zapraszamy na kontynuacje wątku;) cz2
Tysia ja tez przeczytałam do końca
![]() a może coś z tego bedzie ..... wiesz czesto ludzie po latach się spotykają i iskrzy choc na początku nie iskrzyło trzymaj się kochana i nie smutaj się
|
|
#4802 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć lalki
Niuniuska- przykro mi z powodu babci, ale Kostka ma rację: są rzeczy, których nie możemy zmienić Marei- hey hi hello Historią o spóźniającym się okresie mnie rozwaliłaś Swoją drogą przypomniało mi się jak siostra płakała mi kiedyś w słuchawkę, że okres jej się spóźnia i "coooo ona teraz zroooobiii...?" Po półgodzinnym pocieszaniu jej, że może to fałszywy alarm, a poza tym co by się nie działo to jakoś sobie poradzimy spytałam w końcu: "Ty, a ile Ci się spóźnia?" Na co moja siostra wychlipiała w słuchawkę: "1 dzieeeeń" ![]() Tysiu- chętnie odstąpię Ci jednego z panów Choćby mojego prawie 70-letniego byłego szefa Bierz, dziewczyno! Znaj dobre serce Limonki!Jak mi kazałaś robić Pawełkowi zdjęcia pod stołem to szczerze mówiąc na początku trochę zgłupiałam. Myślałam, że chcesz sprawdzić czy chłopak ma potencjał Odpowiadając na Twoje pytanie: rande wu mam w sobotę. Odnośnie wesela Ali i braku partnera: a) jestem tego samego zdania co Mamrotka- chyba lepiej przyjść samej niż szukać kogoś na siłę b) nie możesz wszystkiego zwalać na swoje kilogramy; chłopcy, których zaprosiłaś nie mogą iść na wesele ze swoich powodów- nie rozumiem dlaczego doszukujesz się podtekstów c) dlaczego nie zaprosisz pana A.? (tym samym udowodniłam, że dzielnie przeczytałam do końca )Ines- koleś jest bez-na-dziej-ny Mam nadzieję, że mimo to wyjazd upłynie Ci miło. Ta panna która przyjechała jest sympatyczna? Może śpijcie We dwie w małżeńskim łożu a on niech się poniewiera na podłodze? ![]() Mkarlinko- jesteś miszcz Mamrotka- cieszę się, że dzidzia rośnie zdrowo Kostko- gdy przeczytałam historię o słoniu i wielbłądzie zaczęłam się tak w głos śmiać, że aż szef się na mnie dziwnie spojrzał Dopiero przed chwilą dotarłam do domu i jestem nieprzytomnie zmęczona. Po pracy umówiłam się z dwiema wizażankami z innego wątku i nawet nie wiem kiedy minął nam ten wieczór. Na wizażu jednak sami swoi ludzie są ![]() Niestety w międzyczasie wpadła nam pizza, ale to się wytnie Przecież dietę mogę zacząć jak zwykle od jutra ![]() Gdy wracałam w pociągu zaczepił mnie chłopaczek, który jak wyznał kojarzy mnie z gimnazjum i strasznie się wtedy we mnie podkochiwał Przegadaliśmy całą drogę do domu. Dowiedziałam się, że jestem "śmieszna, eee... to znaczy... taka wesoła" Facetów ktoś powinien uczyć jak mówić komplementy kobiecie, serio ![]() Zmykam do łóżka, bo jutro żadna siła nie zwlecze mnie rano z łóżka ![]() Sweet dreams, robaczki
|
#4803 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wiesz, powiem ci ze facetow spłodzili chyba tylko po to by utrudniac nam zycie! co do M., nie jestem pewna czy tam szybko o nim zapomnisz;/ ale obyś byla mocniejsza ode mnie i nie meczyla sie tak jak ja z takim jedym (10lat) pislam wam o nim kiedy.....podejrzzewaniu geja hihi;P czym sie mala i nei daj sie Cytat:
![]() nie sadze aby cos zaiskrzylo, ale wiesz, źle by nie bylo ![]() odpoczytawj kochan a tamtego typa zboczka ignoruj ![]() i rob duzo zdjec bo ja morza nei widzialam neverrrrr to mi pokazesz namiastke Cytat:
![]() chociaz i tym by nei pogardzil...tonący brzytwy sie chwyta,,,, nie zaprosze A. poniewaz on jest przykladam czlwoeika ktory neianwidzi inprez grupowych, ledwo na slub wlasnego brata poszeld i to mi zrzedzil tydzien jak o n nei che isc ze zlozy mu zyczenai w odmu;/ nie rozumiem tego, bo kazde miejsce w ktoym jest muzykai ludzie jest przeciez boskim odreagowywaczem....jak dla mnei bynajmniej limonciu a to z kim nas zdradzasz?? kto Cie nam ukrada? ![]() chlopczyna mial racje....smieszna jestes-tzn wesoła hihi ![]() racaj nei potrafia oni nic mowic, ja raz gadalam z koela i ten mi mowi ze tamte o dziewczyna przsytojna jest...ja mowie ty glupi , co ona facet by przystojna byla. a wrocilam od fryzjera to kuzyn chcac mi cos pwoeidziec ze zauwazyl ze sie obcielam cytuje; o jej, co ta zrobiła, patrzcie, i teraz bedziesz w ytakich chodzic? robials cos z nimi noooo" oczy wywalilam ze szok, se mysle jak mozna skleic tak bezsensowny tok slow....ani to ladu ani to skladu....noale cóz faceci-czegoz sie spodziewaac spij dobrze kochana;*
|
|
|
#4804 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
walka z maslakami zakonczona i powiem Wam ze ja wygralam
|
|
#4805 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam serdecznie wszystkie piękne panie
Nikt nie ukrada, spokojnie! Limonki starczy dla wszystkich A tak serio ostatnio dość często umawiam się z laskami z wątku gdzie zebrała się grupka dziewczyn z moim wieku. Okazało się, że kilka z nas jest z Wawki i że dogadujemy się w pół słowa ![]() Szkoda, że my tutaj tak po całej Polsce jesteśmy rozrzucone... Cytat:
Skoro o dziwnych komplementach facetów mowa, pamiętam jak kumpel, który dawno mnie nie widział i chciał mi dać do zrozumienia, że bardzo się zmieniłam oznajmił: "Ale ty zmężniałaś! To znaczy wiesz... czas robi swoje... To znaczy wiesz, że chcę przez to powiedzieć, że bardzo ładnie wyglądasz?" Możecie mi wierzyć, że oczy miałam jak pięciozłotówki ![]() Nie wesoła- poprawka! Jestem śmieszna ![]() ![]() ![]() klask i:Dziewczyny, dzielę się z Wami wielką radością, która przepełnia mnie od chwili, gdy się obudziłam... Dziś PIĄTEK Tym optymistycznym akcentem kończę, całuję Was w czółka i odmeldowuję się
|
|
#4806 |
|
Zakorzenienie
|
hello
nic nie chce mi sie robic, nawet jedzenie mi obrzydlo stale mysle o Panu M nie moge zapomniec.pojde dzis na zakupy to moze mi sie humor poprawi
|
|
|
|
#4807 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() O kurczę, to niezłą mieliście nerwówkę z tym @. heh ![]() Dziękuję za dobre słowa, staram się trzymać mkarlinka, podziwiam Cię za ten zapał do nauki Zuch dziewczyna. Widzę, że mamy coś wspólnego, bo ja liznęłam ale tylko troszkę pedagogiki specjalnej na 2 czy 3 roku studiów, ale podyplomowe marzą mi się m.in. studia z resocjalizacji w środowisku otwartym. ;P A ludźmi się nie przejmuj... gadali i będą gadać;/Cytat:
;P Żaden cienki bolek z Ciebie, tylko fajna, wesoła i kochana dziewuchaCytat:
No to tak... uważam, że z czasem z przyjaźni może wykiełkować inne uczucie, motylki w brzuchu i te sprawy... Pamiętaj, że pyłki big milka są wszędzie A co do wesela, zgadzam się z laskami, skoro znajomi nie mają akurat czasu, to powinnaś iść sama, założę się, że nie będziesz odosobniona. Usiądziesz z koleżankami/kolegami, będziecie pić i bawić się. Nie będziesz musiała zwracać uwagi na osobę towarzyszącą i tyle! A skoro tak bardzo musisz kogoś wziąć, to może ten kuzyn o którym pisałaś? No i możesz mnie zaprosić, wiesz, że dla swojej miłości zrobię wszystko, sasasa![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A pizzę raz dwa spalisz na siłce. Noł problemos. Faceci i ich "gadane". Nadal uważam, że mają autostradę w głowie i coś im "nie łączy" ![]() Cytat:
Zuch Oj, szkoda. ![]() Dziękuję kochane za wszystkie słowa pocieszenia, jesteście cudne
I can. I will. End of story. Edytowane przez Niuniuska Czas edycji: 2009-08-28 o 08:51 |
|||||||
|
|
|
#4808 |
|
Zakorzenienie
|
Łącze sie z toba fiolusku w bolu
nie fajniemamrotko - kuchareczko dasz rade wszystkiemu chyba w kuchni![]() tysia - podobnie jak dziewczyny mysle, że spokojnie mozesz isc sama i nie bedzie tragedii a czesem taki na szybko partner to gorszy niz nikt, upije ci sie i ci ty z nim zrobisz kochana ??a wogole tez doczytalam do konca![]() limonko - oby dzien w pracy szybko sie skonczyl i zebys mogla oddac sie weekendowym uciechom - zasłuzylas sobie pracusiu marei - wpadaj do nas czesciej ![]() niuniuska - gdzie ty jedziesz nic nie pisalas przegapilam cos?/?gdzie nam znowu malinn zniknela tez wyjechala![]() ja zjadlam dwa jajka na miekko i jestem zapchana, lece zaraz na zakupy jakies, jutro ie na urodziny do kumpla a to jest w knajpie i nie wiem w co sie ubrac Edytowane przez Kostka09 Czas edycji: 2009-08-28 o 08:59 |
|
|
|
#4809 |
|
Raczkowanie
|
Hej Kobitki moje kochane
przeczytałam wszystkie Wasze smęty a komantując podpisuję się całą sobą pod postem Niuniuski i nie będę się powtarzać Niuniuska trzymaj się, przykro mi bardzo z powodu babci. Ja wczoraj nie pisałam, ale dzielnie Was podczytywałam jak to fochy stroiłyście na wizaż Ale mam dzisiaj dzień, to nie powiem . Dostałam @ i czuję się jakby mnie walec przejechał. wszystko mnie boli, słabo mi i w ogóle. Katastrofa jakaś. Dawno się tak nie czułam.Fakinszit! POMOCY! Czy któraś ma jakiś patent na odplamianie zafarbowanych w praniu ciuchów? Kupiłam sobie w camaieu taką fajną kremową dzianinkową kamizelkę, ale była siakaś taka nie świeża no więc wrzuciłam ją do prania. Prała się m.in. z bluzką, która ma fioletowy pasek. No i całe pranie super, tylko moja kamizelka jest w fioletowa plamy Tyle. To ja się odmeldowuję. |
|
|
|
#4810 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to co się dziś w nocy wydarzyło przeszło moje najśmielsze oczekwiania ![]() potem wam napisze bo nie mam dziś weny....... Cytat:
a co do tego kolegi serio , nigdy nie mow nigdy Cytat:
Cytat:
i widze że o panu M. tak szybciutko nie zapomniesz.....może jednak spotkajcie się bo takie gdybanie "co by było" według mnie nie ma sensu, a rozmowa na GG to zupełnie inny śiwat niż w realu ......... ![]() a ja właśnie po śniadanku.... dietetyczne to ono nie było ale cóż.... dziś póki co słonko za chmurami ale chyba się przejaśni ![]() ide po mieście połazic bo na plażę to raczej się nie szykuje, bo po wczorajszym opalaniu dziś wszystko piecze że nawet stanika nie moge założyc
|
|
|
#4811 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie co mam okropny nastroj
do tego okres a na dodatek to zauroczenie nie mija a i jeszcze czuje sie strasznie gruba i taka sie widze w lusterku nie umiem tego zmienic jak siebie widze w lustrze czy cos od od razu mi niedobrze i mam okropne i szerokie biodra a do tego ten brzuch
|
|
|
|
#4812 |
|
Wtajemniczenie
|
hej piekne
ja tylko na chilke do was i musze leciec na bazarek po warzywka bo mnie ochota na lecho naszla zajrze pozniej
|
#4813 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Nie pisałam kosteczko. Jadę nad jeziorko na weekend
Tylko nie wiem o której bo Tż jest zajęty remontem w domu, a ja sobie czekam i czekam...Dziękuję, 3mam się Bidulka, nafaszeruj się lekami przeciwbólowymi i zmykaj do łóżka, mi to zawsze pomaga A co do zafarbowanych rzeczy, ja używałam tylko vanisha:/ Cytat:
Cytat:
![]() mamrociu, jesteś wzorową panią domu ![]() BRY kochane U mnie średnio na jeża, ale zauważyłam, że wszystkie jakieś takie markotne jesteśmy. Jakaś zbiorowa synchronizacja półkul mózgowych, czy co ![]() Dzisiaj mamy z Tżtem 5 rocznicę, ale zupełnie nie mam humoru, żeby cokolwiek świętować. Zresztą, to już nie to samo co 1 czy 2 rok znajomości i będę w potężnym szoku, jeśli dostanę kwiatka (Wiadomo, faceci...;p), ale nie mam co narzekać, bo jedziemy nad jezioro na weekend![]() Buuuziole została mi jeszcze chyba z godzinka do wyjazdu, teoretycznie powinnam zdążyć![]() ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- Kochane moje ja już zmykam, trzymajcie się ciepło, udanego bezgrzesznego i ładnie dietowego weekendu Tyśka, pewnie już usychasz z tęsknoty za mną, nie bój sia, wrócę (z zapasem big milków, coby na cały wątek starczyło)! hiehie
|
|
#4814 |
|
Zadomowienie
|
ja tylk ona sekunde bo zdycham, apdam, umeiram, trup, ded, nieboszczek, bleeeeee
potem napszie co i jak NIUNIUA milego odpoczunku i przuywiex mi co mlecznego:P ciumaski ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
#4815 |
|
Zakorzenienie
|
wiec wrocilam
zmeczona i wogole ale troche mi sie humorek poprawil ale juz sie psuje na dodatek moj obiad to ponad pol kilo winogronu wiem ale nie mialam ochoty zjesc nic innego a bylam glodna i musialam miec sile by chodzic![]() pochodzilysmy po sh i bylam w takich w ktorych bylo tanio w roznych rozmiarach. kupilam bluzeczke i spadnie eleganckie moglam wybierac wiecej ale bylo mi szkoda tracic kase iii za duzo bylo ludzi ale kolezanka placila okolo 35 zl i miala caly worek bluzki, spodnice spodniczki i wogole
|
|
|
|
#4816 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć lalki
Niuniuska- baw się dobrze i nie myśl o problemach Kostka- zawsze możesz kupić sobie coś nowego pod pretekstem, że przecież nie masz co na siebie włożyć ![]() Ines- mów co się tam działo, bo umrę z ciekawości!!! Szczerze mówiąc mam dokładnie takie same skojarzenia jak Niunia, ale że jesteśmy czołowymi zboczuchami w wątku to może być tak, że jak zwykle wszystko kojarzy nam się z jednym, a Ty miałaś na myśli coś zupełnie innego Bądź uprzejma rozwiać moje wątpliwości ![]() A na kawę z Tobą bardzo chętnie W ogóle ze wszystkimi babeczkami stąd, gdyby jakimś cudem zawitały do stolicy, chętnie się wybiorę na kawę/ piwo/ dzikich chłopów To już jak kto woli ![]() Olcia_czwa- łączę się z Tobą w bólu. Też mam @ i zdycham... Na dodatek jestem tak rozdrażniona, że masakra. Dziś nawet wydarłam się na Mr Szefa Dobrze, że sztandarowe usprawiedliwienie "to nie ja, to hormony" trochę go udobruchało Mamrotko- powinni nakręcić polską edycję "Perfekcyjnej Pani Domu" z Tobą w roli głównej ![]() Tysiu- co się dzieje? Dlaczego zdychasz i umierasz? Z tęsknoty za Niunią? Przecież ona wróci, nic się nie martw! ![]() Dobra, jakoś przetrwałam ciężki tydzień pracy. Teraz czeka mnie weekend pracy, ale już nie takiej ciężkiej, więc luzik. I dziewczyny... Tak między nami... Chyba zaczynam się podkochiwać we własnym szefie... Heh, jakie to banalne...
|
#4817 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tak były figle migle...ale wiece jak sie wkurzyłam...sprowadził sobie laske zeby ja w nocy.....hmmmm......... sory ale to sobie mógł z nią od razu jechac a nie ja jak 5 koło u wozu się poczułam pytam się raz czy mam sobie z pokoju wyjśc a ona, że nie nie ma takiej potrzeby..... myślę sobie ok ..... no a oni dalej i wkurzyłam się na maxa i wyszłam z pokoju ;/ poszłam na dół do kuchni i sobie posiedziałam i myślałam że zamarzne bo była strasznie zimna noc a ja w samej piżamie ![]() potem wracam do pokoju i wyszłam jeszcze na schody i wyłazi on z pokoju na papierosa a ja do niego, że następnym razem to niech sobie wynajmnie drugi pokój bo ja nie zamierzam ani tego słuchac ani oglądac ale nawet nic sie nie odezwał z resztą i tak był pijany w cztery dupy.... oczywiście ono mają to w dupie .....wiecie mi chodzi tylko o to, że niech sobie robi co chce ale no wybaczcie nie w jednym pokoju......poza tym sprowadza na wakacje swoją byłą i jeszcze takie akcje.......... nie wiem co ja tu robie w ogóle ... tarez nam się pogoda popsuła i zaczeło padac....wiec nie za ciekawie ale jutro mam nadzieję że już do domu wracamy...... Niuniuska udanego wyjazdu i mimo wszystko mam nadzieję, że TŻ jakąś niespodzianke Ci szykuje ![]() Limonko hmmmm no mogę Ci tylko życzyc by to zauroczenie było z wzajemnością Fiolusiek super że zakupy się udały...i proszę nie pisz że jesteś brzydka gruba itd...... bo sobie coś wmawiasz i jeszcze w to wierzysz!!!!! ![]() Mamrotka i jak leczo ?podziel sie
|
|
|
#4818 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zaczne od ![]() ach te pylki bigmilkowe Niuniuska wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy !!! Ines Fiolusiek ciesze sie ze jestes zadowolona z zakupow
|
|
#4819 |
|
wizażowy robalek
|
Cześć
Jestem padnięta. Wczoraj byłam na 18-tce kolegi. Wytańczyłam się, że mnie dzisiaj wszystko boli, wyśpiewałam (gardło też siadło :P) i ogólnie jestem zmęczona, wybaczcie mi ![]() Chce mi się śmiać z mojego kolegi: on jest taki, że przy każdej nadażającej się okazji podrywa dziewczyny i na każdej imprezie zawsze jest tak, że z jakąś się całuje czy coś w tym rodzaju. No i jak z nim tańczyłam, to się próbował do mnie "dobrać" (czytaj: pocałować): Kombinował na wszystkie strony, a ja nie chciałam, więc robiłam uniki. Piosenka się skończyła, więc myślał, że wykorzysta sytuację, kiedy podziękuje mi za taniec. I znowu próbował... a ja w końcu mówię do niego stanowczo: "Dawid, lubię cię, ale nie". Gdybyście widziały jego wielgaśny zawód ![]() ![]() ![]() ![]() bezcenne Kucze, dziewczyny, tyle tego ostatnio produkujecie, że nie nadążam... mam nadzieję, że mi wybaczycie, że na razie nie odpowiem na wasze posty, bo nie mam zbyt dużo czasu - później Wam odpowiem. Muah
|
|
|
|
#4820 |
|
Zakorzenienie
|
jak moge nie myslec ze nie jestem gruba skoro jestem? schudlam ale nadal jestem gruba
nie potrafie przestac zmienic tego myslenia i zaczynam popadac w jakies psychozy pewnie pojde do lekarza po jakies leki upokajajace to moze mi to wszystko wyciszy
|
|
|
|
#4821 |
|
Przyczajenie
|
Cześć Dziewczyny. Tak bardzo chcialabym schudnąć......
Może z Wami mi się to uda. Pozdrawiam bardzo!
|
|
|
|
#4822 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja właśnie będę wcinała gorący kubek... ![]() A tak w ogóle co do kolegi to nie chodzi o to, że jestem zazdrosna czy coś bo serio nawet za darmo bym go nie chciała, tylko po prostu uważam że tak się nie robi.......... ehhhhh a jeszcze jedno wczoraj jak zeszłam do tej kuchni to tam na dole również są pokoje....i tak siedze ...... siedze........taka cisza to wszystko było słychac no i wiece za ścianą jakaś para rajcowała hehe a laskę w szczególności było słychac ....... ehhhh te wakacje ![]() :roll eyes:Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
pogoda się popsuła i pada
|
|
|
#4823 |
|
Przyczajenie
|
Dziękuję Ines za powitanie
Bardzo się cieszę, że znalazłam to forum, bo widzę, że nie tylko ja walczę. Cóż......mam 157 cm wzrostu i.........aż wstyd się przyznać - 74 kilo wagi. Straszne, prawda? Ale tym razem się nie poddam. Miłego wieczoru!
|
|
|
|
#4824 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4825 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
najważniejsze, że jesteś swiadoma swojego ciała i chcesz "coś z tym zrobic"........ tak jak napisałam zaglądaj tu często i mam nadzięję że tym razem się uda !!!
|
|
|
#4826 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a zakochuj sie w nim;D bedzie dziki romans firmowy;D po godzinach szalony sex na kserokopiarce;D sex taśmy na interencie, my bedziemy Ci kibicowac na calego;d Cytat:
Cytat:
witajcie kozeczki moje ![]() a wiec zdychalam i umeiralam i inne temu pochodne bo ponieważ iż oniegdaj tudzież;malowalam cały dzien ogrodzenie!!!!!!!!!!! słonce grzalo maksymalnie a ja zdychalam, ogrodzenaibylo w cholere metrow, a jest wykonane z metalowych segmentow przyspawanych do metalowych slowkow i kazdy jeden maleski element segmentu trzeba bylo malowac z 2 stron....od strony domu i ulicy, szok szo szok!!! ja malowalam od domu a mam od ulicuy ale bylam caaaaaaaaaaaaaaała czarna z farby, cyc lewy, cyc prawy, rece, nogi, pod paznokciami, we wlosach szok popsrotu, od 8 to 19 malowalam z 1 przerwa na sik i obiad szybki i tyle;/;/;/ reka mnei tak strasznei boli od pedzlowania ze szok, a taka dupna farba do tego jest ze trzeba szybko malwoac bo strasznei szybko getnieje i glucieje;/ a do tego opalilo mnei strasznei....fajnei by bylo gdyby mnei cala a nei tylko prawa strone twarzy, nos, prawa reke, noge, szyje a lewa tylko lekko, i wygladam jak debil totalny! z tym nosem czerwonym zwłaszcza!! piecze mnei teraz na fixa;/ takze inesko łącze sie z toba w bolu;/ taka jestem zmeczona calym dniu na sloncu ze szok, bola mnei rece, noi od kucania przy dolnych partiach i kregoslow i wszyskom, nawet brwi, zdycham dalej, do jutra kaochane, cium cium cium;*
bo nigdy nie wiesz, kto może się zakochać w Twoim uśmiechu ..." Edytowane przez Tysia1907 Czas edycji: 2009-08-28 o 21:20 |
||||||||
|
|
|
#4827 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dobranoc
|
|
|
#4828 |
|
Raczkowanie
|
jestem z powrotem
Heloł bejbiki mua mua mua Dzisiaj już trochę ponadrabiałam, ale jutro będę wszystko czytać sobie na spokojnie Schudłam na wyjeździe prawie kilogramek To mi się pierwszy raz zdarzyło, żeby poza domem trochę stracić ![]() Dobranocka i do jutra!
|
#4829 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Inesko- A jednak miałyśmy z Niunią rację... Jaki KRETYN!!! Ta panna z resztą też nie jest lepsza. Przykro mi, że musisz się z nimi męczyć i na Twoim miejscu uciekałabym stamtąd nawet gdyby oni planowali jeszcze zostać.Mamrotko-co Ty mówisz?! Dla mnie jesteś guru i ideałem jeśli chodzi o przykładne prowadzenie gospodarstwa domowego Założę się, że szanowny pan małżonek zgodziłby się ze mną bez wahania ![]() Jeśli chodzi o szefa to już kiedyś wspominałam- wydaje mi się, że mu się podobam, ale nie wygląda na to, żeby miał się posunąć krok dalej. Z resztą szczerze sama nie wiem czy to miałoby sens. Nie chodzi o to, że to mój szef. Gdyby mi zależało na tej pracy pewnie romanse nie byłyby mi w głowie, ale szczerze...? Gdyby miało wyjść z tego coś fajnego jestem w stanie poświęcić tą posadkę i płakać po niej nie będę... Jednak trochę się boję, że mimo tego, iż jest to jeden z fajniejszych facetów jakich spotkałam w życiu, zbyt wiele nas dzieli (na przykład 12 lat ). Nie wiem czy warto byłoby inwestować w taki związek... Z resztą na razie to czysto teoretyczne rozważania i pewnie takie już pozostaną. Ech, i chciałabym i boję się... ![]() Tysiu- moja biedna, wymęczona żabka ![]() Szalony seks na kserokopiarce brzmi kusząco Ale obawiam się, że jedyną szansę mam na niego w swoich snach ![]() Delicato- również witam ciepło Blokerko- witaj z powrotem skarbie! Gratuluję kolejnego kilograma mniej Zmykam dziewczynki do kolejnej pracy, tej weekendowej. A później kolejno na kawę z koleżanką i "rande wu" z moimi dwoma panami Tak więc pewnie zobaczymy się dopiero wieczorem. Chyba, że rekrutanci się zachowają i nie będą dziś się zapisywać do szkoły, dając mi tym samym czas, żebym mogła sobie spokojnie wizażować ![]() Trzymajcie się, laski
|
#4830 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie Dziewczynki, właśnie męczę swoje śniadanie: mleko+woda (gotowana, bo mleko zimne) + otręby granulowane+musli i kawa, oczywiscie z łyżeczką cukru
)czeka mnie dzisiaj 9h w pracy.... pewnie będę sama z klientami, bo kierownik musi grafik ułożyć, więc trzymajcie kciuki, bo czasem przychodzą tacy ludzie, że dziwię się gdzie oni się uchowali ![]() Fioluś, biedna Ty moja, zauroczenie... nie doczytałam całkiem o co chodzi, ale.. Bigmilk? aaaaa wreszcie załapałam ![]() Ines, ten kolega to totalny kretyn! Nie zwracaj na niego uagi a z wyjazdu korzystaj ile możesz! Tobie tez sie coś nalezy Humor smętny na forum, u mnie pogoda okropna :/ pada, pochmurnie... niby dość mam upałów, ale słoneczko działa tak pozytywnie na samopoczucie ![]() Pozdrawiam cieplutko!!! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:18.

Swoją drogą przypomniało mi się jak siostra płakała mi kiedyś w słuchawkę, że okres jej się spóźnia i "coooo ona teraz zroooobiii...?" Po półgodzinnym pocieszaniu jej, że może to fałszywy alarm, a poza tym co by się nie działo to jakoś sobie poradzimy spytałam w końcu: "Ty, a ile Ci się spóźnia?" Na co moja siostra wychlipiała w słuchawkę: "1 dzieeeeń" 
Choćby mojego prawie 70-letniego byłego szefa
(tym samym udowodniłam, że dzielnie przeczytałam do końca 
Przegadaliśmy całą drogę do domu. Dowiedziałam się, że jestem "śmieszna, eee... to znaczy... taka wesoła" Facetów ktoś powinien uczyć jak mówić komplementy kobiecie, serio 
ale dzis mam podly nastroj, bylam u dentysty zle zrobila mi 1 i musze wybolic prywatnie u dentysty znowu

klask i:

. Dostałam @ i czuję się jakby mnie walec przejechał. wszystko mnie boli, słabo mi i w ogóle. Katastrofa jakaś. Dawno się tak nie czułam.